• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sobalı evde kaynanamın inadı

Zaten odayı ufo ile ısıtıyorum o da olmasa hep soğuk oluyor ama onuda kapatınca tekrar soğuyor oda eşim yakmama bişey demiyor ama kv sürekli söyleniyor fatura çok geliyor diye

Fatura cok geliyorsa kendi yatsın soğuk odada, vicdansız.

Zaten odayı ufo ile ısıtıyorum o da olmasa hep soğuk oluyor ama onuda kapatınca tekrar soğuyor oda eşim yakmama bişey demiyor ama kv sürekli söyleniyor fatura çok geliyor diye

Faturayı neden kayınvalide ödüyor?
Geçiminizi o mu sağlıyor?

ohoo hem sobali odayi kap hem ona laf soyle hem ayri eve izin yok ne olacak boyle.. Yazik degilmi o cocuga bosver sen yak ufoyu usudukce.. kolaysa kendi gelsin yakmadan otursun madem.. :23:

o zaman kusura bakmasın ama huzur evinin yolları taştan türküsünü ona armağan ediyorum...:53:

ufolu odada o yatsın o zaman
istediği zaman açıp kapatır:19:

eşim ödüyor faturayı kv değil ama aynı evdeyiz ya karışmadan duramıyor

O zaman iş eşinizde bitiyor.
Kv ne karışabilir sizin odada yanan UFO ya.
Bence eşinizde bahane ediyor annesini.

Bu arada sobamı odada bebekle kalmak bana pek mantıklı gelmiyor, UFO daha tehlikesiz ve sağlıklı bence.

o zaman iş eşinizde bitiyor.
Kv ne karışabilir sizin odada yanan ufo ya.
Bence eşinizde bahane ediyor annesini.

Bu arada sobamı odada bebekle kalmak bana pek mantıklı gelmiyor, ufo daha tehlikesiz ve sağlıklı bence.
eşimin annesi herşey benim dediğim gibi olsun istiyor bu yüzden aşırı derecede konuşur dediği olsun diye eşimde tamam anne olur anne der ama hiç dediğini yapmaz bu konuda annesine kıyamıyor biz nasılsa ufo yakıyoruz diyor idare ederiz birşey olmaz diyor

e sen de ufo yu kapatma o zaman .. kayınvaliden kapat dediğinde kapatmak zorunda mısın sanki?
kalbini kırmak istemiyorsan,laf söylemek istemiyorsan da he de geç, kapatma !

Neden kendinize dert ediyorsunuz.
Birakin ne derse desin kayinvalideniz.
Yakin ufomunur ne dir onu, sicacik yatin.
Her dedigini duymak zorundamisiniz?
Umursamayin ya, neden umursuyorsunuz?

neden kendinize dert ediyorsunuz.
Birakin ne derse desin kayinvalideniz.
Yakin ufomunur ne dir onu, sicacik yatin.
Her dedigini duymak zorundamisiniz?
Umursamayin ya, neden umursuyorsunuz?
bir an eşim yazdı bu cevabı zannettim:52: Oda aynen bunları diyor ama kv eşimin yanında birşey demiyor o gittikten sonra başlıyor söylenmeye

bir an eşim yazdı bu cevabı zannettim:52: Oda aynen bunları diyor ama kv eşimin yanında birşey demiyor o gittikten sonra başlıyor söylenmeye

Bende onu diyorum, söylensin birakin.
Ben olsam, kücük bebegin hasta olabilecegini bile umursamayan ve ödemedigi faturanin hesabini yapan bir insana " ayy anne haklisin ben laf anlatamiyorum bu ogluna, ac su ufoyu, donacakmiyiz burada diyor, sen git bunlari ogluna söyle" der hem canimi SIKMADAN cevabini verir hemde birdaha söyleyecek sözü varsa gidecegi yeri ögretmis olurdum:)

ben kapatiyorum ufoyu oglun açiyor de :)
aslinda e$in senin yaninda
onun kullandigi takdigi sende kullan, ba$ka yolu yok
ufoyuda yak kocani dinle ..

Back
X