Tatlı Tarifi Şöbiyet (Yayla Yogurt Sponsorlugunda)

Sen ne yaptın Rüzgargülü böyle ya
Vallahi ellerine kollarına sağlık canım,nefis görünüyor

çok iddalı ve çokk güzelll harika görünüyor ellerine sağlık

Yutkundum ama ya ...

Ellerine , emeğine sağlık .Çok başarılı olmuş.
Cok tesekkur ederim canim sagol,evet bende yutkunmustum internette tarifini gordugumde :)

Muhallebili baklavaa... Yani şöbiyet işte.. BAA-YII-LII-RIIMM..
Ellerine emegine saglık canım,neffis görünüyor

Saol tatlim tsk ederim.. Basarilar dilerim sanada...
Bu arada ben muhallebi yerine kaymakla yapıyorum,öylede tavsiye ederim hanımlar
O sekildede guzel olur eminim

eline sağlık canım. çok güzel görünüyor
Tsk ederim canimmm...
valla çok güzel görünüyo eline sağlık:13::13:
Cok tesekkurler begendigin icin canim...

Yaaaa ama bu çok güzel duruyor yaaaa..... Nasıl oylama yapıcaz biz bu lezzetli şeyler için... Ayıp değil mi ama..
Ellerin dert görmedin gülüm..
çok güzel duruyorlar.. sunumunda harika...
:))
Tskler canimmm tum arkadaslarima basarilar dilerim... Gercekten eglenceli oluyor katilmak onceki kategori de et yemeklerini fazla yapmamama ragmen karsima ilk cikan tarifle katildim :)

Sen ne yaptın Rüzgargülü böyle ya
Vallahi ellerine kollarına sağlık canım,nefis görünüyor

Tsk ederim canimm cok saol... Begenmene sevindim..
eline sağlık ruzgargulu cok guzel gorunuyor.

Ellerine sağlık harika gözüküyor başarılar diliyorum sanada

Ablam saolasinn tsk ederim sanada...

Hepinize yorumlar icin tesekkur ederim kizlar.. Sagolun varolun..

biraz kolaya kaçıp milföylede yapsak olur herhalde :125::125::125:

biraz kolaya kaçıp milföylede yapsak olur herhalde :125::125::125:

Evet milfoylede olur,pratik olarak.. Hazir yufkaylada yapanlar var oda lezzetli oluyor ama elde acma daha guzel sabahtan baslanmali ama yapmaya :) biraz uzun suruyor

Bu milfoyle yapilan..
ALINTIDIR

beğenimeyecek gibi değil yani işimiz çok zor çokkk:126:
Canim sende yapabilirsin cok kolay aciliyor hamurla hic zor degil sadece yeterli vaktin olsun yeter...

oluyor kuzum tavsiye ederim,ama seninkide bi harikaa,aklıma düşürdün yapmam lazım:)

Tamam bidahakine oyle yapcam..
Aslinda dilberdudagi yapcaktim su dibimizin dustugu tatli :)
Ama bazi yorumlarda okudmki aciliyormus piserken,ama acilsa sobiyette acilirdi,emin olamadigimdan yapamadim.. :)
Onuda deniycem ama aklim kalir yoksam

Evet milfoylede olur,pratik olarak.. Hazir yufkaylada yapanlar var oda lezzetli oluyor ama elde acma daha guzel sabahtan baslanmali ama yapmaya :) biraz uzun suruyor

Bu milfoyle yapilan..
ALINTIDIR

ben evi bile zor görüyorum elde açmam imkansız şu durumdaoyüzden hazıra devam
ama baklavada yapmışlığım vardır kendim açarakkahh ahhh birzamanlar bende hamarattımm

iştee o dediğin vakit yokk
çalışıyorum hafta sonu sadece pazarım var pazar günü evişi felan derken gün bitiyo

Bu milfoyle yapilan..
ALINTIDIR

Bu tam benlik işte hamur açmak zor geliyor bana itiraf ediyorum bunu denemek lazım tadı nasıl oluyor acaba gerçi arada fark vardır eminimde

ben evi bile zor görüyorum elde açmam imkansız şu durumdaoyüzden hazıra devam
ama baklavada yapmışlığım vardır kendim açarakkahh ahhh birzamanlar bende hamarattımm

Calisiyorsan vakit bulmak zor olur evet pratik seyler tercihindir muhtemelen..
Bazen bende pratik olarak hazir yufkayla yaparim gecenlerde sutlu nuriye yapmistim elossa min tarifi oda cok guzeldi

Rica ederim hayatım cidden harika gözüküyor

Bu tam benlik işte hamur açmak zor geliyor bana itiraf ediyorum bunu denemek lazım tadı nasıl oluyor acaba gerçi arada fark vardır eminimde

Guzeldir abla ben milfoyden hic denemedim ama milfoyun tadini cok severim kitir kitir olur dene bence ama cok kalin olur milfoyleri birlestirip oklavayla biraz acip kesip yapabilirsin yada hazir yufka kullan oda ayni ust uste koyup yap

iştee o dediğin vakit yokk
çalışıyorum hafta sonu sadece pazarım var pazar günü evişi felan derken gün bitiyo

Anladim canim,pratiklige devam o zaman nasil olsa oylede yiyoruz boyle de :)

Nefis görünüyor... Eline emeğine sağlık zahmetli de
Yarışmada başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…