Cok tesekkur ederim canim sagol,evet bende yutkunmustum internette tarifini gordugumde :)Yutkundum ama ya ...
Ellerine , emeğine sağlık .Çok başarılı olmuş.
Muhallebili baklavaa...Yani şöbiyet işte.. BAA-YII-LII-RIIMM..
Ellerine emegine saglık canım,neffis görünüyor
O sekildede guzel olur eminimBu arada ben muhallebi yerine kaymakla yapıyorum,öylede tavsiye ederim hanımlar
Tsk ederim canimmm...eline sağlık canım. çok güzel görünüyor
Cok tesekkurler begendigin icin canim...valla çok güzel görünüyo eline sağlık:13::13:
:))Yaaaa ama bu çok güzel duruyor yaaaa.....Nasıl oylama yapıcaz biz bu lezzetli şeyler için... Ayıp değil mi ama..
Ellerin dert görmedin gülüm..çok güzel duruyorlar.. sunumunda harika...
Sen ne yaptın Rüzgargülü böyle ya
Vallahi ellerine kollarına sağlık canım,nefis görünüyor
eline sağlık ruzgargulu cok guzel gorunuyor.
Ellerine sağlık harika gözüküyorbaşarılar diliyorum sanada
çok iddalı ve çokk güzelllharika görünüyor ellerine sağlık
O sekildede guzel olur eminim
cok tesekkur ederim jaleda :)
Begendigin icin sagolasin
biraz kolaya kaçıp milföylede yapsak olur herhalde :125::125::125:
Canim sende yapabilirsin cok kolay aciliyor hamurla hic zor degil sadece yeterli vaktin olsun yeter...beğenimeyecek gibi değil yaniişimiz çok zor çokkk:126:
oluyor kuzum tavsiye ederim,ama seninkide bi harikaa,aklıma düşürdün yapmam lazım:)
Evet milfoylede olur,pratik olarak.. Hazir yufkaylada yapanlar var oda lezzetli oluyor ama elde acma daha guzel sabahtan baslanmali ama yapmaya :) biraz uzun suruyor
Bu milfoyle yapilan..
ALINTIDIR
Canim sende yapabilirsin cok kolay aciliyor hamurla hic zor degil sadece yeterli vaktin olsun yeter...
Tamam bidahakine oyle yapcam..
Aslinda dilberdudagi yapcaktim su dibimizin dustugu tatli :)
Ama bazi yorumlarda okudmki aciliyormus piserken,ama acilsa sobiyette acilirdi,emin olamadigimdan yapamadim.. :)
Onuda deniycem ama aklim kalir yoksam
Evet milfoylede olur,pratik olarak.. Hazir yufkaylada yapanlar var oda lezzetli oluyor ama elde acma daha guzel sabahtan baslanmali ama yapmaya :) biraz uzun suruyor
Bu milfoyle yapilan..
ALINTIDIR
ben evi bile zor görüyorum elde açmam imkansız şu durumdaoyüzden hazıra devam
ama baklavada yapmışlığım vardırkendim açarakk ahh ahhh birzamanlar bende hamarattımm
Cok tesekkur ederim canim sagol,evet bende yutkunmustum internette tarifini gordugumde :)
Saol tatlim tsk ederim.. Basarilar dilerim sanada...
O sekildede guzel olur eminim
Tsk ederim canimmm...
Cok tesekkurler begendigin icin canim...
:))
Tskler canimmm tum arkadaslarima basarilar dilerim... Gercekten eglenceli oluyor katilmak onceki kategori de et yemeklerini fazla yapmamama ragmen karsima ilk cikan tarifle katildim :)
Tsk ederim canimm cok saol... Begenmene sevindim..
Ablam saolasinn tsk ederim sanada...
Hepinize yorumlar icin tesekkur ederim kizlar.. Sagolun varolun..
Bu tam benlik iştehamur açmak zor geliyor bana itiraf ediyorum bunu denemek lazım tadı nasıl oluyor acaba gerçi arada fark vardır eminimde
iştee o dediğin vakit yokk
çalışıyorum hafta sonu sadece pazarım var pazar günü evişi felan derken gün bitiyo
Nefis görünüyor... Eline emeğine sağlık zahmetli de
Yarışmada başarılar diliyorum.
Ellerine sağlık gülüm çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?