• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soda sismanlatirmi?

Nalin86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
48
0
36
Danimarka
Benim bildigim soda sismanlatmaz, ama kafam karisti simdi.. bi arkadasimin sodanin sisirdigini kilo aldirdigini soyledi... acaba ben mi yanlis biliyorum?

soda su sekilde sismanlatir.. yedigimiz besinler agzimizdan baslayarak mide ve bagirsakta ogutulur. soda ise mide- bagirsak tembelligine yol acar. tabi baya bi iciliyorsa. yarattigi tembellik metabolizma yavaslamasini da yaninda getirir. boylece yedigimiz besinleri daha uzun surede sindiririz, midenin asidik bazik dengesni bozar..vs..va.. ozetle.

Dr.acıkladı 0 kalorılı ıcıceklerden bırı soda diğerı şekersız çay ve turk kahvesı

Şişmanlatmaz aksine zayıflamaya yardımcı olur yalnız bir şekilde kilo aldırır; eğer yemeklerden hemen sonra içersen yediklerinin gi'ni yükselterek depolanmasını kolaylaştırarak.

Şişmanlatmaz aksine zayıflamaya yardımcı olur yalnız bir şekilde kilo aldırır; eğer yemeklerden hemen sonra içersen yediklerinin gi'ni yükselterek depolanmasını kolaylaştırarak.

<p>
Şişmanlatmaz aksine zayıflamaya yardımcı olur yalnız bir şekilde kilo aldırır; eğer yemeklerden hemen sonra i&ccedil;ersen yediklerinin gi&#39;ni y&uuml;kselterek depolanmasını kolaylaştırarak.</p>
:56:

bence şişmanlatmaz sabah açkarnına içip içine limon sıkıp 20 kilo verdi tanıdığım

Günde 2 kere içerim ben limonlusunu.Çok da severim.Umarım kilo aldırmaya yardımcı değildir..:50:

Back
X