Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bildigim soda sismanlatmaz, ama kafam karisti simdi.. bi arkadasimin sodanin sisirdigini kilo aldirdigini soyledi... acaba ben mi yanlis biliyorum?
soda su sekilde sismanlatir.. yedigimiz besinler agzimizdan baslayarak mide ve bagirsakta ogutulur. soda ise mide- bagirsak tembelligine yol acar. tabi baya bi iciliyorsa. yarattigi tembellik metabolizma yavaslamasini da yaninda getirir. boylece yedigimiz besinleri daha uzun surede sindiririz, midenin asidik bazik dengesni bozar..vs..va.. ozetle.
Şişmanlatmaz aksine zayıflamaya yardımcı olur yalnız bir şekilde kilo aldırır; eğer yemeklerden hemen sonra içersen yediklerinin gi'ni yükselterek depolanmasını kolaylaştırarak.
Şişmanlatmaz aksine zayıflamaya yardımcı olur yalnız bir şekilde kilo aldırır; eğer yemeklerden hemen sonra içersen yediklerinin gi'ni yükselterek depolanmasını kolaylaştırarak.
<p> Şişmanlatmaz aksine zayıflamaya yardımcı olur yalnız bir şekilde kilo aldırır; eğer yemeklerden hemen sonra içersen yediklerinin gi'ni yükselterek depolanmasını kolaylaştırarak.</p>
ama meyvelileri de o kadar kalorili değil 60 kalori felan meyveye tekabül ediyor yani. Ben zaten sade soda seviyorum her gün bir tane içerim.
Kışın her gece soda içerek formumu korudum hatta.