- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Kağıt havlu kullanımı çevreye zararlı da normal havluyu her kullanımda kirliye atmak? Bana çok abartı geldi, çevremde böyle yapan da duymadım. Ben tek yaşarken 3 tane havlu asıyorum her birini kullanıp haftada bir çarşaf ve havluları birlikte yıkıyorum.
Tüm havluları sadece bir kez kullanıp o kadar sık yıkayacaksanız o kadar deterjan su israfına oranla kağıt havlu kullanmanız daha zararsız olacaktır.
yoksa ben yasak falan dinlemeyip sokaga cikip imdat diye kosacagim.
S sassyassyy benim kahvaltılık setim var hani şu 6 bölümü ,üstünde kapakları ve kendinden tepsili olanlardan.Sofraya da kişi sayısı kadar boş kahvaltı tabağı ,çatalı ,bıçağı koyuyorum.Mutfakta kağıt havlu ,banyoda mutlaka el havlusu kullanıyorum. Ama senin kıla tuye takılan bir kız olmadığını da biliyorum ne seni böyle bunalttı?
bu pamuklu havlularin tek sefer kullanilmasi bende kucuklukten gelen bir sey. bizim evde bu havlular tek sefer kullanilir gece de hepsi topluca yikanir. sevgilim inatla kagit havluyu savunuyor ben de onun zararli oldugunu dusunuyorum. 15 dakikalik programda yikiyorum havlulari.
Kahvaltılıklar ortaya konur, herkes tabağına alır.
Bizim evde normal el havlusu kullanılır 2 günde bir değişir. Kağıt havlu misafir için mutlaka durur banyoda.
kahvaltilik icin gercekten tabagim yok. yani sirf onun goz zevki icin tek tek bir tabaga peynir, birine zeytin, digerina domates salatalik vs koyacakmisiz. sonra herkes kendi tabagina alacakmis. iki tabakla bitirebilecegimiz isi nedense minimum 7-8 tabaga cikariyoruz. ben de diyorum ki zaten iki kisiyiz, kahvaltiyi hazirlayan kisi iki buyuk servis tabagina kisi basi porsiyon hazirlasin ne var ki? cok mu mantiksiz bu fikrim cidden?
Kahvaltılıklar ortaya konur, herkes tabağına alır.
Bizim evde normal el havlusu kullanılır 2 günde bir değişir. Kağıt havlu misafir için mutlaka durur banyoda.
Ben tek basimayken boyle yaparim ama illa biri az olur biri cok.
Acaba bu yuzden mi ayrica istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?