Soğan kürü başlayacagim

kızlaarr bende başladım soğan kürüne bütün sayfayı okudum şifa olmuş ben düşük olur diye tedirgin oldum ama öyle değil demekki kaç gün uyguluyorsunuz bide ne zaman başladınız

çok canım sıkılıyor çocuk düşünüyorum diye salşmışım kendimi kilo vermeye karar veridm canım nasıl olsa çocuk olmuyor bari kilomu vereyimm
Sen bilirsin canim nasil istersen ama sogan suyu kilo vermeye de yardimciymis sanirim bi arastir istersen

Merhaba canım
Nasılsın?
Merak ettim kür uyguladığın için bebek çalışmasına başladın mı?

Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inş.

Merhaba canım
Nasılsın?
Merak ettim kür uyguladığın için bebek çalışmasına başladın mı?

Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inş.
Ben 3-4 Aydır korunmuyorum canım ama henüz bişey yok malesef. Son iki Aydır adetlerim 5 gün falan gecikmeli geliyor. Şu an 1 hafta oldu ama hala adet olmadım. Testlerim evde yaptım negatif çıktı. Adet söktürücü icin pazartesi doktora muayeneye gideceğim inşallah camım. Geç olsun güc olmasın. Onun dışında hala soğan kürü yapmadım. Sende durumlar nasıl?

Günaydın canım.

Bende brokoli içmeye hala devam ediyorum.
6 gün daha var elimde brokoli içiyorum hala. (

Mart ayında adetim 3 gün gecikmişti. Adet bittikten sonra Doktora gittim kist çıktı. Ama adet olurken çok kötü oldum ölüyorum sandım derler ya öyleydi. Korktum bayağı. Hiç bu kadar olmamıştı.

Bilmiyorum ki kimyasal gebelik filan olabilir mi? Normalde düzenliyimdir.
Bu ay 1 gün erken oldum.
Kürleri yapmadan önce düzenli regli olurdum. Birde kistim şubat ayında yoktu. Kürler esnasında bunlar oldu.

Bende ay başında doktora gidicem yine. Yumurta takibi isticem. Ovülasyon testi aldım onunla da bakıyorum kendim evde.

Şimdilik güzel haber veremiyorum ama inş olunca buradan yazarız canım.
Şükür ki dış gebelik olmadık. Allah korusun bizi en çok ondan korkuyorum ben.
Hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak inş.
Kendine iyi bak canım görüşürüz

Bebek var mı canım merak ettım

Kızlar merhaba.ben 33 yaşındayım.5 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı henuz.ben gecen ay kontrole gittim.yumurtalıkların normal ve rahim ici duvarinda normal ve temiZ dedi.yani bi sorun yok.ve ben düzenli adet oluyorum.düzenli adet olanlarda bu kürü uygulayabiliyor mu ?bilgi verirseniz cok sevinirim.adetim dün bitti.ona göre bede şansımı denemek istiyorum.

Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…