- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Akıntı olması enfeksiyon veya iltihap olduğunu gösterir temizliyo içini merak etme bi kaç gün sonra akıntı bitiyorBende regl bitti ertesi gun basladim ama arada 1 gun icemedim evde olmadigim icin bugun 4.gunum bende inanilmaz akinti oldu ama kokulu normalmi aceba esim bundan dolayi kullanmama kiziyor ama ben yinede iciyorum icimi cok guzel ayrica valla cay gibi yudum yudum iciyorum
Kizlar bende sogan kuru yapmak istiyorum nasil yapildiginu banada anlatirmisinjzİnşallah ya :)
Akıntı olması enfeksiyon veya iltihap olduğunu gösterir temizliyo içini merak etme bi kaç gün sonra akıntı bitiyor
Kizlar bende sogan kuru yapmak istiyorum nasil yapildiginu banada anlatirmisinjz
Kaç aylık evlisin acaba cnm bende 6 aydır deniyorum sorun yok olur dedi doktor ama işte biraz aceleciyiz sanırımInsallah biter canim yoksa sirf o yuzden birakmak zorunda kalcam
Bu arada dr herhangi bi sorun yok gebelik icin dedi 2 ay daha deneyin olmazsa bakariz dedi ama ben simdiden kure basladm insallah olur
Beklemesen de olur ama beklesen daha iyiYa kızlar bişi sorcam. Adetim biteli bugün 10 gün oldu. Fırsatım olmadı bir türlü soğan kürüne başlamaya. Şimdi başlasam olur mu yoksa adetimi mi beklesem?
Beklemesen de olur ama beklesen daha iyi15 gün içmem gerekli şimdi başlarsan adet olabilir bölünür belki ama adetten hemen sonra başlarsan daha iyi
Benim keşke erken olsaydı böyle daha zor şişti karnım davul gibi çok kötüyüm test yaptım negatif . Bütün gün başım ağrıdı bilmiyorum inşallah kötü bişey olmamıştır kesinlikle birdaha yapmamCanm bende uyguladim iste normal 25 gunde bir regl oluyorken bu ay 6 gun erken oldum ve cok siddetli sancili oldum her bunyede farklilik gosteriyor demekki bende erken oldu sende hic olmamis falan deneme yanilma.internette okudugum kadariyla basladiktan 3-5 gun sonra bile kanama olanlar varmis iste bende birdaha yapcami sanmiyorum her ay regl zamanimda heyecanla beklerdim belki hamileyimdir diye bu ay o heyecani bile yasatmadi bana ansizin regl oldum gitti bir ay daha
Canımm ben 2 defa dış gebelik geçirdim. YouTube da Dr İbrahim Saraçoğlu dış gebelik diye yazdım. Video da bir kadın benim yaşadıklarıma benzer sorunlarını anlatıyor. Doktor sırasıyla şunları yap dedi
Brokoli kürü
Soğan kürü
Testere dişli aslan pençesi çayı
Videoyu sende izle canım.
Daha sonra internette araştırdım brokoli kürü tüpler için çok faydalıymış. 21 günlük bir kür canım.
Senin sorunun neydi bu arada?
Merhaba canım sadece brokoli kürünü uyguladım zar zor. Midem bulandı ama tamamladım. Sonrasına da devam etmedim canım. Hala aynı durumlar. Sen neler yapıyorsunMerhaba canım
Bu kürün faydası oldu mu?
Tecrübelerini benimle paylaşır mısın?
Teşekkürler
Merhaba canımMerhaba canım sadece brokoli kürünü uyguladım zar zor. Midem bulandı ama tamamladım. Sonrasına da devam etmedim canım. Hala aynı durumlar. Sen neler yapıyorsun
Aminn canım Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. Bilmem tüpümde açılma oldumu olmadı mı :) ameliyattan sonra hiç bişeşey yapmadım. Brokoli kürünü uyguladım sadece. 5 ay oldu ben ameliyat olalı. Hayırlısı bakalım beklicez biraz dahaMerhaba canım
Dış gebelik geçirmiştim bayağı oldu. Sonra tüpüm tıkalı diye tekrar hamile kalmaya cesaret edemedim.
Tek tüpüm var.
Şuana kadar 8-9 ay kadardır hamile kalamadım.
Şimdi daha yeni soğan kürünü bitirdim. Brokoliye başladım bugün 8. Gün oldu. Tadı kötü canım ama mecburen bir umut içiyorum.
Gebelik olmazsa sonra saraçoğlu dan hamile kalmak için önerdikleri çaylar filan var. 3 aşamalı yani 3 ayrı kür. İlkinde aslanpençesi vr çivanperçemi var çay olarak. Onu almaya niyetim var. Hem hormon dengeleyiciymiş.
Doktor 3-4 ay daha devam et dedi kalmaya. Olmazsa gel dedi. Herhalde gidince tüp bebek olacak.
Daha evvel normal olmazsa tüp bebek demişti.
Bakalım Allah büyük inş umudum boşa çıkmaz.
Rabbim yürekten isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasil etsin. Amin.
Senin tüpünde açılma olmadı mı canım?
Sonrasında testere dişli aslanpençesi içtin mi?
Rahim filmi çektirdin mi hiç?Merhaba canım
Dış gebelik geçirmiştim bayağı oldu. Sonra tüpüm tıkalı diye tekrar hamile kalmaya cesaret edemedim.
Tek tüpüm var.
Şuana kadar 8-9 ay kadardır hamile kalamadım.
Şimdi daha yeni soğan kürünü bitirdim. Brokoliye başladım bugün 8. Gün oldu. Tadı kötü canım ama mecburen bir umut içiyorum.
Gebelik olmazsa sonra saraçoğlu dan hamile kalmak için önerdikleri çaylar filan var. 3 aşamalı yani 3 ayrı kür. İlkinde aslanpençesi vr çivanperçemi var çay olarak. Onu almaya niyetim var. Hem hormon dengeleyiciymiş.
Doktor 3-4 ay daha devam et dedi kalmaya. Olmazsa gel dedi. Herhalde gidince tüp bebek olacak.
Daha evvel normal olmazsa tüp bebek demişti.
Bakalım Allah büyük inş umudum boşa çıkmaz.
Rabbim yürekten isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasil etsin. Amin.
Senin tüpünde açılma olmadı mı canım?
Sonrasında testere dişli aslanpençesi içtin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?