Soğan kürü başlayacagim

Bende regl bitti ertesi gun basladim ama arada 1 gun icemedim evde olmadigim icin bugun 4.gunum bende inanilmaz akinti oldu ama kokulu normalmi aceba esim bundan dolayi kullanmama kiziyor ama ben yinede iciyorum icimi cok guzel ayrica valla cay gibi yudum yudum iciyorum

Akıntı olması enfeksiyon veya iltihap olduğunu gösterir temizliyo içini merak etme bi kaç gün sonra akıntı bitiyor

Akıntı olması enfeksiyon veya iltihap olduğunu gösterir temizliyo içini merak etme bi kaç gün sonra akıntı bitiyor

Insallah biter canim yoksa sirf o yuzden birakmak zorunda kalcam
Bu arada dr herhangi bi sorun yok gebelik icin dedi 2 ay daha deneyin olmazsa bakariz dedi ama ben simdiden kure basladm insallah olur

Insallah biter canim yoksa sirf o yuzden birakmak zorunda kalcam
Bu arada dr herhangi bi sorun yok gebelik icin dedi 2 ay daha deneyin olmazsa bakariz dedi ama ben simdiden kure basladm insallah olur
Kaç aylık evlisin acaba cnm bende 6 aydır deniyorum sorun yok olur dedi doktor ama işte biraz aceleciyiz sanırım

Ben 6 aylik evliyim ama bizim 2.evliligimiz ilk evliligimden 18 yasinda oglum var 35 yasindayim yas itibariyle zaman kaybetmemek icin bende acele ediyorum sanirim

Ya kızlar bişi sorcam. Adetim biteli bugün 10 gün oldu. Fırsatım olmadı bir türlü soğan kürüne başlamaya. Şimdi başlasam olur mu yoksa adetimi mi beklesem?

Ya kızlar bişi sorcam. Adetim biteli bugün 10 gün oldu. Fırsatım olmadı bir türlü soğan kürüne başlamaya. Şimdi başlasam olur mu yoksa adetimi mi beklesem?
Beklemesen de olur ama beklesen daha iyi 15 gün içmem gerekli şimdi başlarsan adet olabilir bölünür belki ama adetten hemen sonra başlarsan daha iyi

Selam kizlar...
Ben bu ay sogan kuru uygulamistim aceba ona bagli olabilirmi bu ay 6 gun once regl oldum diyebiliriz .normalde 25 gunde oluyordum yani 6 gun var olmama bu sabah sanciyla uyandim ve kanama olmadi ama hafif pembelik var anlayamadim regl oluyosam eger kur'e baglimidir

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay soğan kürü yapmıştım 17 aralık tan 28 aralık arası uyguladım sabah akşam düzenli bi şekilde . 13 ocakta bat tarihim hala Regl olmadım . Keşke kullanmasaydım alt üst oldu zaten düzensizdi şimdi daha kötü oldu

Canm bende uyguladim iste normal 25 gunde bir regl oluyorken bu ay 6 gun erken oldum ve cok siddetli sancili oldum her bunyede farklilik gosteriyor demekki bende erken oldu sende hic olmamis falan deneme yanilma.internette okudugum kadariyla basladiktan 3-5 gun sonra bile kanama olanlar varmis iste bende birdaha yapcami sanmiyorum her ay regl zamanimda heyecanla beklerdim belki hamileyimdir diye bu ay o heyecani bile yasatmadi bana ansizin regl oldum gitti bir ay daha

Benim keşke erken olsaydı böyle daha zor şişti karnım davul gibi çok kötüyüm test yaptım negatif . Bütün gün başım ağrıdı bilmiyorum inşallah kötü bişey olmamıştır kesinlikle birdaha yapmam

Merhaba canım
Bu kürün faydası oldu mu?
Tecrübelerini benimle paylaşır mısın?

Teşekkürler

Merhaba canım sadece brokoli kürünü uyguladım zar zor. Midem bulandı ama tamamladım. Sonrasına da devam etmedim canım. Hala aynı durumlar. Sen neler yapıyorsun
Merhaba canım
Dış gebelik geçirmiştim bayağı oldu. Sonra tüpüm tıkalı diye tekrar hamile kalmaya cesaret edemedim.
Tek tüpüm var.
Şuana kadar 8-9 ay kadardır hamile kalamadım.
Şimdi daha yeni soğan kürünü bitirdim. Brokoliye başladım bugün 8. Gün oldu. Tadı kötü canım ama mecburen bir umut içiyorum.
Gebelik olmazsa sonra saraçoğlu dan hamile kalmak için önerdikleri çaylar filan var. 3 aşamalı yani 3 ayrı kür. İlkinde aslanpençesi vr çivanperçemi var çay olarak. Onu almaya niyetim var. Hem hormon dengeleyiciymiş.

Doktor 3-4 ay daha devam et dedi kalmaya. Olmazsa gel dedi. Herhalde gidince tüp bebek olacak.
Daha evvel normal olmazsa tüp bebek demişti.
Bakalım Allah büyük inş umudum boşa çıkmaz.
Rabbim yürekten isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasil etsin. Amin.

Senin tüpünde açılma olmadı mı canım?
Sonrasında testere dişli aslanpençesi içtin mi?

Aminn canım Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. Bilmem tüpümde açılma oldumu olmadı mı :) ameliyattan sonra hiç bişeşey yapmadım. Brokoli kürünü uyguladım sadece. 5 ay oldu ben ameliyat olalı. Hayırlısı bakalım beklicez biraz daha

Rahim filmi çektirdin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…