- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Aminn canım Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. Bilmem tüpümde açılma oldumu olmadı mı :) ameliyattan sonra hiç bişeşey yapmadım. Brokoli kürünü uyguladım sadece. 5 ay oldu ben ameliyat olalı. Hayırlısı bakalım beklicez biraz daha
Tek tüp vardı oda tıkalıydı. Ama sonrasında cesaretim yoktu bebeğe.Rahim filmi çektirdin mi hiç?
Tek tüp vardı oda tıkalıydı. Ama sonrasında cesaretim yoktu bebeğe.
Şimdi niyet ettik bir yola çıktık. Bakalım hayırlısı nasip
Evet cnm Dr dediHaklımızda hayırlısı olsun canım inşallah iyi olur sonucu sağlıkla hayıra güzel haberleri veririz canım. Tüpün kapalı olduğunu doktor mu dedi?
Evet cnm Dr dedi
O zaman 3 ay bekle tekrar dene demişti. Ama sonra çol geçti ben denemedim. Korktum. Benim bayağı kötüydü canım dış gebelik çok ağrılı ve kanamalıydı.
Korktum yaşadıklarımdan dolayı. şimdi de stresliyim her ay dış gebelik mi psikolojisi var. Adet olunca seviniyorum şükür dış gebelik değil diye düşün psikolojimi.
Bir yandan da üzülüyorum dış gebelik bile aslında hamile kalabiliyorsun demek. Şimdi hamile bile kalamıyorum döllenme olmuyor.
Allah kimseye vermesin. Çok zor durumlar psikolojik.
Bu dönemlerde ailevi sorunlar çok var. Ayrıca bundan bağımsız stres de çok. Buda başka sağlık sıkıntıları yapıyor stres.
Allah' ım büyük O' na teslim ve emanet herşeyim. Binbir hayırlı kağıdan birini açar inş. Beterinden de korusun inş.
Bende hpv de var. Onun için doktora gidicem gittiğimde de gebelik neden olmuyora da öğrenmeye çalışcam.
Amin canım benim. Canını sıkma nasibimizde ne varsa onu yaşarız. Bende 2 defa geçirdim benim içinde çok zordu. Seni o yüzden anlayabiliyorum. 4 defa geçirdikten sonra normal hamile kalan arkadaşlarım bile oldu. Sabırla dua ile Rabbimize sığınarak beklememiz lazım ❤
Evet canım İnan brokoli kokusu benim de midemi çok bulandırmıştı. Dedigin gibi ev çok fena kokuyor. İçtikten sonra afedersiniz çıkarmamak icin kendimi zor tutuyordum. Testeredişli aslan pençesi çayım var aslında bende mi ona başlasam ki. Bizde ne yapacagimizi şaşırdık. Geç olsun ama güç olmasın Rabbim imtihan etmesin daha zoruyla. Sağlıkla hayırla hamile kalıp sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşalalh canım. Dualarımızı eksik etmiyelimAmin canım inş hayırlısı ile doğru zamanda olacak inş. Belki doğru zaman değil diyorum bazen.
Bazende belki olsa beni psikolojik toplar mı acaba diyorum yada daha mı yıpratır diyorum...
böyle emin olmayınca da nasıl olsunki bebek diyorum ....
Ben brokoliye devam ediyorum. Ardından saraçoğlunun önerdiği çayları içicem.
Bir yandan da doktora giderim. Artık ne olur Allah bilir.
Brokoli midemi bulandırıyor. Daha evvel içerken bu kadar zorlanmamıştım. Daha 12 gün daha içicem 3 gün ara 21 gün daha içebilirsem eğer içicem. Yani 33 gün daha içicem Allah yardım etsin. İçmek zor brokoli.
Soğan hiç zorlamadı ama brokoli zorluyor.
Ev bile kokuyor ya kaynayınca. :)
Haberleşiriz canım süreçlerden inş.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum.
Canım bende 8 aydır deniyorum. Bu ay soğan yapıyorum ilk defa akşamları içiyorum bende Ayy bana umut oldunAdetim bitti 7.günü başladım. 15 gün sadece akşamaları içtim sabah midemi bulandırdı. sonra bida adet olmadımmm :))
Merhaba bayanlar ben ilk çocuğumda soğan kürü yapmıştım bir de bal çörek otu tarçın yemiştim şimdi yine bebek düşünüyoruz üç ay denedik geçen ay bal çörek otu tarçın denedim bu ay da soğan kürü yapıyorum dün başladım
Sabahları aç karnına bir kasenin içine bal koymuştum içine bir tatlı kaşığı çörek otu bir tatlı kaşığıda tarçın ekleyip yemiştim çörek otunu iyice çiğneyip yutuyorsun bana faydası olduğunu düşünüyorum
Tamam çok sağol.Rica ederim canım aynı anda yapma istersen brokoliyi hiç duymadım yapmamıştımda ama belki bir dengesizlik yaratır ikisinin birden kullanımı genellikle iki kürü aynı anda yapmayı önermiyorlar
Yumurtalarin buyusun icin demi bu macunSabahları aç karnına bir kasenin içine bal koymuştum içine bir tatlı kaşığı çörek otu bir tatlı kaşığıda tarçın ekleyip yemiştim çörek otunu iyice çiğneyip yutuyorsun bana faydası olduğunu düşünüyorum
Rica ederim pembemavi.dediğim gibi ilk hamileliğimde önce bal çörekotu tarçın sonra soğanı denemiştim aradan 4yıl geçti yine bebek düşünüyorum önce bal çörekotu tarçını yaptım bu ay da soğana başladım dün.bal çörekotu tarçın yumurta gelişmesi için kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?