mrb yeşilyol bende de adet geçikmesi oldu 20 gün geçti neredeyse hala olmadım adet bütün belirtiler var ama kendisi yokselam arkadaşlar foruma üyeydim ama yorumda bulunmuyodum.bilgilerinizden yararlanıyorum.Allah razı olsun.soğan kürünü denedim bu ay.ama bende işe yaramadı.basuru olanlara mutlaka bi çözüm bulup da kullanmak gerekiyomuş.ben de var.bilmediğim için soğan kürünü kullandım sadece.aşırı derece basur kanamam oldu.adetim 15 gün gecikti ve hala gecikmekte:) Allah hepinize şifa versin.
selam rapunzel
yoo canım soğan büyütür incir çatlatır sırayla yapılır
arkadaşlar bende soğan kürüne geçen ay adetim bittikten 7 gün sonra başladım yani tam yumurtlama zamanımda 15 gün içtim sabırla onun mu etkisi oldu bilmiyorum bana kalırsa YÜCE RABBİM nasib etti soğan sadece bir sebepti şimdi HAMİLEYİM ELHAMDULİLLAHHHHH.adetim çok gecikti bu ay ama yinede hamileğiği hiç beklemiyordum ama dua etmeyide ihmal etmiyordum duyduğum her kürü yapmayı denedim sabırla inançla çok şükür rabbim nasip etti şimdi 6 haftalık hamileyim yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 16 aydır istiyordum nasip aya imiş:CüvCüv: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?