arkadaşlar bende soğan kürüne geçen ay adetim bittikten 7 gün sonra başladım yani tam yumurtlama zamanımda 15 gün içtim sabırla onun mu etkisi oldu bilmiyorum bana kalırsa YÜCE RABBİM nasib etti soğan sadece bir sebepti şimdi HAMİLEYİM ELHAMDULİLLAHHHHH.adetim çok gecikti bu ay ama yinede hamileğiği hiç beklemiyordum ama dua etmeyide ihmal etmiyordum duyduğum her kürü yapmayı denedim sabırla inançla çok şükür rabbim nasip etti şimdi 6 haftalık hamileyim yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 16 aydır istiyordum nasip aya imiş:CüvCüv: :teytey:
canım tebrik ediyorumçok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum isterseniz kendi hikayemi anlatayım ümitsiz olanlara ümit olur inşallah biz evlendikten 4ay sonra ben dr gittim çocuk istiyoruz henüz olmadı engelimizmi var diye testler yapıldı sonuclarda ise eşimin spermler 12 milyon morfoloji 0 ve haretlilik ise çok düşüktü benimde yumurtalıklarım yavaşmış çatlama çok geç olur dedi yani sizin normal yolla çocuğunuz olmaz tüp bebeğe gidin bide bi dr ismi yazdı eşin bu ürologa gitsin dedi evliliğimin 5. ayı dünya başıma yıkıldı günlerce ağladık durduk eşimde bende:senağlama aradan 2ay geçti eşim üroloğa gitti varikosel çıktı 2 ay sonrası için gün verdiler ağustos 15te ameliyat oldu 3 ay sonra kontrole gitti çok şükür :Saruboceq: sonuç iyiydi değerler ve hareketlilik yüksek çıktı bu arada keçiboynuzu kürünü hiç ihmal etmedim belki 3 aydan fazla içirdim sonra ben tekrar dr gittim kendim için rahim filmi çekildi ocak ayında progesteron testi yapıldı tüplerim açık çıktı ama yumurtlama olmamış dr adetin 2. günü gel klomen verecem dedi gittim alttan ultrasyonla baktı yumurtanın büyüklüğü normal bu ay ilç verirsen çok büyür dedi git sonraki ay adet olunca gel dedi bende öyle eve geldim soğan kürüne başladım bitti sonra incire başladım oda bitmek üzereyken HAMİLE olduğumu öğrendim bu ay hiç ama hiç umudum yoktu ben hep adet olucam dr gidecem klomen verecek diye düşünüyordum ama ALLAHA bincerce hamd olsun :Saruboceq:16 aylık evliyim ve şimdi hamileyim öğrendiğimde 5 haftalık olmuştu adetim aslında 20 gün geciktikten sonra test yaptırdım çünkü soğan kürü kullandım o geciktirdi diye düşünüyordum işte böyle arkadaşlar kısaca anlatmaya çalıştım benim gibi olan arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın veren ALLAH değilmi yeterki isteyelim dua ile sabır ile...
canım bendede normalde akıntı nedir bilmem ama soğan suyu içerken (ayıptır sölemesi şeffaf kokusuz ama çok akıntım oluyo..mrb kızlar...ya bişi sorcam soğan kürünü uygulayanlarda 3-4 gün sonra akıntı geliyomuş...sizlerdede oldumu???olduysa akıntının rengi,kokusu,şekli nasıl???benim bugün 4. günüm bende süt beyaz-şeffaf karışımlı ama çok fazla olmayan bi akıntı var..bana pek iltihaplı bi akıntı gibi gelmedide merak ettim o yüzden???
çok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum isterseniz kendi hikayemi anlatayım ümitsiz olanlara ümit olur inşallah biz evlendikten 4ay sonra ben dr gittim çocuk istiyoruz henüz olmadı engelimizmi var diye testler yapıldı sonuclarda ise eşimin spermler 12 milyon morfoloji 0 ve haretlilik ise çok düşüktü benimde yumurtalıklarım yavaşmış çatlama çok geç olur dedi yani sizin normal yolla çocuğunuz olmaz tüp bebeğe gidin bide bi dr ismi yazdı eşin bu ürologa gitsin dedi evliliğimin 5. ayı dünya başıma yıkıldı günlerce ağladık durduk eşimde bende:senağlama aradan 2ay geçti eşim üroloğa gitti varikosel çıktı 2 ay sonrası için gün verdiler ağustos 15te ameliyat oldu 3 ay sonra kontrole gitti çok şükür :Saruboceq: sonuç iyiydi değerler ve hareketlilik yüksek çıktı bu arada keçiboynuzu kürünü hiç ihmal etmedim belki 3 aydan fazla içirdim sonra ben tekrar dr gittim kendim için rahim filmi çekildi ocak ayında progesteron testi yapıldı tüplerim açık çıktı ama yumurtlama olmamış dr adetin 2. günü gel klomen verecem dedi gittim alttan ultrasyonla baktı yumurtanın büyüklüğü normal bu ay ilç verirsen çok büyür dedi git sonraki ay adet olunca gel dedi bende öyle eve geldim soğan kürüne başladım bitti sonra incire başladım oda bitmek üzereyken HAMİLE olduğumu öğrendim bu ay hiç ama hiç umudum yoktu ben hep adet olucam dr gidecem klomen verecek diye düşünüyordum ama ALLAHA bincerce hamd olsun :Saruboceq:16 aylık evliyim ve şimdi hamileyim öğrendiğimde 5 haftalık olmuştu adetim aslında 20 gün geciktikten sonra test yaptırdım çünkü soğan kürü kullandım o geciktirdi diye düşünüyordum işte böyle arkadaşlar kısaca anlatmaya çalıştım benim gibi olan arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın veren ALLAH değilmi yeterki isteyelim dua ile sabır ile...
liva stres olabilir herseyi öyle kafamiza takiyoruz ki ilac bile fayda etmio. rahat ol diycem ama kelin merhemi olsa...
canım eğer adetin düzenli geldiyse bi sonraki ay yine yap ama bu sefer öncesinde incir kürü de yap. yılma. hemen bi sefer de gidecek diye bir şey yok. belki anca çözülüyordur. taze yapıp ılık içiyorsun değil mi? :1rolleyes:kızlar ben denedim ama kistlerim gitmedi hamilede kalamıyorum nednki
adetin ilk günü başlanıyor. sonra kalan son 10 gün yine soğan kürü...bişey sorucam bacılar benim soğan suyu bugün son 15 doldu fakat incir kürüne ne zmn başlanır adetten sonramı
:1no2:arkadaşlar ben aylardır adet görmüyorum,soğan suyuna başladık diyelim,15gün sonra adet görmezszek devam mı edilecek?bir de pcoluyum ve adetler düzensiz ,bir sonraki adet dönemini nasıl tahmin edeceğim??
eğer uzun dönemdir adet görmüyorsan bunu düzenli ve taze şekilde tükettiğin zaman 15 gün dolmadan adet olursun. ama adet olursan kürü sonlarndırma 15 günü tamamla.cevap yok mu?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?