Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ne güzel bir haber bu..
Allah tamamına erdirsin,
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
soğan kürünü bende biliyorum ama
alerji yapar dediler ve korktum açıkcası..
ben yumurtalığımdaki kist için içmek istiyorum..
ama bende başlayacağım...
sevgiler...

çok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ediyorum isterseniz kendi hikayemi anlatayım ümitsiz olanlara ümit olur inşallah biz evlendikten 4ay sonra ben dr gittim çocuk istiyoruz henüz olmadı engelimizmi var diye testler yapıldı sonuclarda ise eşimin spermler 12 milyon morfoloji 0 ve haretlilik ise çok düşüktü benimde yumurtalıklarım yavaşmış çatlama çok geç olur dedi yani sizin normal yolla çocuğunuz olmaz tüp bebeğe gidin bide bi dr ismi yazdı eşin bu ürologa gitsin dedi evliliğimin 5. ayı dünya başıma yıkıldı günlerce ağladık durduk eşimde bende:senağlama aradan 2ay geçti eşim üroloğa gitti varikosel çıktı 2 ay sonrası için gün verdiler ağustos 15te ameliyat oldu 3 ay sonra kontrole gitti çok şükür :Saruboceq: sonuç iyiydi değerler ve hareketlilik yüksek çıktı bu arada keçiboynuzu kürünü hiç ihmal etmedim belki 3 aydan fazla içirdim sonra ben tekrar dr gittim kendim için rahim filmi çekildi ocak ayında progesteron testi yapıldı tüplerim açık çıktı ama yumurtlama olmamış dr adetin 2. günü gel klomen verecem dedi gittim alttan ultrasyonla baktı yumurtanın büyüklüğü normal bu ay ilç verirsen çok büyür dedi git sonraki ay adet olunca gel dedi bende öyle eve geldim soğan kürüne başladım bitti sonra incire başladım oda bitmek üzereyken HAMİLE olduğumu öğrendim bu ay hiç ama hiç umudum yoktu ben hep adet olucam dr gidecem klomen verecek diye düşünüyordum ama ALLAHA bincerce hamd olsun :Saruboceq:16 aylık evliyim ve şimdi hamileyim öğrendiğimde 5 haftalık olmuştu adetim aslında 20 gün geciktikten sonra test yaptırdım çünkü soğan kürü kullandım o geciktirdi diye düşünüyordum işte böyle arkadaşlar kısaca anlatmaya çalıştım benim gibi olan arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın veren ALLAH değilmi yeterki isteyelim dua ile sabır ile...

canım tebrik ediyorum okuyunca birden bende heveslendim darısı tüm isteyenlere...bende içiyorum adetim bayağı yogun ve 7 gün geçti bakalım inş aşılamaya gerek kalmaz...buğünde cuma ALLAHIM NOLUR BANA VE TÜM KARDEŞLERİME HAYIRLI EVLAT NASİP ET....aminnnnn

canım bendede normalde akıntı nedir bilmem ama soğan suyu içerken (ayıptır sölemesi şeffaf kokusuz ama çok akıntım oluyo..

tebrikler canım...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...sen 20 gün gecikti deyince benimde 16 gün geçmişti heveslendim bende kan tahlili yaptırdım ama sonuç yine negatif...senağlama
adetim geçtikten 1 hafta sonra soğan suyuna başladım uzun süredir adet olmayanlar adet olabilir diyodu saraçoğlu bende hala tık yok kafayı yiicem yaaaa...benimle aynı durumda olan varmı CADIARZU

liva stres olabilir herseyi öyle kafamiza takiyoruz ki ilac bile fayda etmio. rahat ol diycem ama kelin merhemi olsa...

bişey sorucam bacılar benim soğan suyu bugün son 15 doldu fakat incir kürüne ne zmn başlanır adetten sonramı

liva stres olabilir herseyi öyle kafamiza takiyoruz ki ilac bile fayda etmio. rahat ol diycem ama kelin merhemi olsa...

doğru söylüyon canım...benim ilaçla 35 günde geliyodu adetim bu ay bakim bakim ne durumda ilaç yutmadan adetim düzeldimi dedim ama iicene bozuldu...hayırlısı bakalım...Mevlam neyler neylerse güzel eyler...

bu arada bende soğan suyu biter bitmez incire başlamayı düşünüyorum...sonrada adete 10 gün kala soğan suyuna tekrar başlamayı düşünüyorum...

selam arkadaşlar ben de başladım soğan kürüne bugün 6. gün idi. çok fazla da iğrenç deil açıkçası. yumurtalıklarımın çalıştığını hissediyorum akıntım arttı ama çok değil. o nedenle işe yaradığını düşününce içmek daha çok hoşuma gidiyor. hayırlısı Allahtan. ben de pco var bu aradagamyoncuiremsu

kızlar ben denedim ama kistlerim gitmedi hamilede kalamıyorum nednki
canım eğer adetin düzenli geldiyse bi sonraki ay yine yap ama bu sefer öncesinde incir kürü de yap. yılma. hemen bi sefer de gidecek diye bir şey yok. belki anca çözülüyordur. taze yapıp ılık içiyorsun değil mi? :1rolleyes:

arkadaslar icine limon damlatin 2-3 gün alisincaya kadar, sonra alisiosunuz ve zor gelmio. deneyin bayagi ise yario

:1no2:arkadaşlar ben aylardır adet görmüyorum,soğan suyuna başladık diyelim,15gün sonra adet görmezszek devam mı edilecek?bir de pcoluyum ve adetler düzensiz ,bir sonraki adet dönemini nasıl tahmin edeceğim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…