Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsın?incir kürü yaptınmı?yaptıysan ne zaman basladın?ben gecen ay sogan yaptım bu ay tekrar sogan yapcam ıncırde yapmayı düsünüyorun sogan kürü bıtınce ama ne zaman yapcamı bılmıyorum.yardımcı olursan sevınırım.

ya arkadaşlar ilaçları bırakıp soğan kurunumu yapsam nasıl olsa iltahaba iyi geliyor çocukta istiyorum napsam sizce

Soru »
Selamaleykum hocam ben yıllardır ıdrar yolları enfeksıyonu yasıyorum çok rahatsızım ustelık evlıyım ve cocugumda olmuyor ben bu enfeksıyondan kaynaklandıgını düşünüyorum.. doktorlar sürekli antibiyotik veriyor gönderiyor ilaçlar bitince şikayetlerim tekrar başlıyor inanın artık bu enfeksiyon yüzünden psikolojim bile bozuldu hocam .. lütfen bana iyi gelebilecek veya önerdiğiniz bir kürü tavsiye edin artık doktora gitmek istemiyorum ilaç almaktan bıktım artık hocam.. siz çok değerli bir insansınız Rabbim mucizelerini sizin aracılıgınızla bize bildiriyor haberdar ediyor.. Rabbim sizin akıl ve benden sağlıgınızı daim etsin uzun ömürler versinki insanlığa daha çok faydanız dokunsunki buda size cennette köşk olarak dönsün inşallah çünkü o kadar çok dua alıyorsunuzki inanamazsınız hocam.. hayırlı günler hocam.. Allah a emanet olun..

Cevabı » Gizle

Tam kronikleşmiş idrar yolları enfeksiyonu yaşadığınızı anlıyorum. Bitkisel Sağlık Rehberi adlı kitabımdaki Karanabahar kürünü uygulamanızı öneririm. Karnabahar kürü tamamlanır tamamlanmaz hemen arkasından 3 hafta boyunca günde 3 kez melissa çayı (sabah, öğlen ve akşam yemeklerinden 2 saat sonra veya öğünlerden yarım saat önce) içiniz.

Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250 – 300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu kürün uygulaması şu şekildedir:
3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama =
Toplam 21 günlük kür

Bu formülün anlamı şudur: Üç tane yedi gün uygulanıp, her yedinci günün sonunda üç gün ara verilecektir. Toplam yirmibir gün uygulanacak demektir. Her yedinci günün sonunda verilecek olan üçer günlük aralar uygulama süresine dahil değildir.
Sağlığınız daim olsun.

sizin icin ne buldum. idrar yolu iltihabinin tek caresi sogan degilmis demekki. icemeyenler bunu kullansin

Kızlar bişey soracağım.

Bu soğan suyu kistlere iyi geliyormuş ya, bende de maşallah 20ye yakın kist var.
Ben de deneyeyim diyorum ama bu su koku yapıyor mu içtikten sonra?
Malum çalışıyoruz, soğan tüte tüte işe gidip gelmek olmaz...

arkadaşım ben soğan suyunu sabahları iş yerine götürüpte içtim.annem hazırlıyordu.bende maden suyu şişeleri varya ona koydum.hatta işyerinde sen rejimmi yapıyorsun dediler.merak etme koku olmuyor.ama ben genede kokulu sakız yada mentollü şekerlerden atıyordum ağzıma..o zaman sende rahatsız olmazsın başkalarıda rahatsız olmaz...yerimseniben

E tamam o zaman :)
Bi de günde 2 defaymış ya ve taze taze içmek lazımmış.... hatta sitesine baktım ılık için diyor.
Ben akşam eve geldiğimde bi içsem, akşam 6-7 gibi.. bi de gece yatarken 12-1 gibi olmaz mı?
Olur herhalde... ne bilecek o soğan suyu gece mi gündüz mü de mi? :)

sogan suyu bilmez de metabolizma denen sey cin gibi :) ama ben dinledim 4 saat arayla icilirse aksam ve yatarken de icilir demisti saracoglu.

benim bugün son günüm .. inşallah adet olucam. adetimin ilk günü 21 günlük incir kürü yapıcam.

ya arkadaşlar ilaçları bırakıp soğan kurunumu yapsam nasıl olsa iltahaba iyi geliyor çocukta istiyorum napsam sizce
bence tedavini bırakma ona yardımcı olsun diye bunu da yap. bi zararı yok.

ben de depko var. inşallah sökecek. içtiğim günden beri yumurtalıklarım ağrıyo. bi adet olsaydım kurtulacam bu ince ince ağrıdan. ama bişey deyimmi öle mutluyum ki bu sancıyı çektiğime.. faydası oluyor bence. kaydirigubbakcemile5

kızlar selam...bende iki ay yaptım sogan kürünü..adetlerim hep düzensizdir..yani ilaçsız 2 ayda zar zor oluyorum geçiyor bile...ilk kürde çok şükür adetimi oldum tam gününde...ikinci kürü de yaptım ama yaparken adetime 3 gün kala kahvereengi akıntım oldu 1 gün sadece...sökülecek dedim ama hala gelen giden yok...soganla gelmesi gerekirdi yaa...bugün tam 19 gün geçti adetim..3 kere test yaptım negatif...
size sorum sogan kürünü uygulayıp da adeti bu kadar çok geçen oldu mu acaba?yardımcı olursanız sevinirim.

Ya ben çok emin değilim ama bildiğim ve okuduğum kadarıyla bu kürü kesinlikle 15 günden fazla yapmamak lazımmış. Saraçoğlu sitesinde de bizzat belirtmiş bunu. Sen 2 ay yaptım diyorsun... belki çok fazla yaptığın için yan etki yapmış olabilir.

tatlım saraçoglunun sitesinde ilk başlangıç olarak 15 gün diyor...sonraki aylarda adete 10 gün kala...çok yapmadım yani..önceki ay 15 gün başlangıç yaptım...sonra adet oldum...geçen ay da 10 gün yaptım o kadar.

Anladım canım.
O zaman demek ki başka bi faktör var ortada senin düzenini bozan.
Belki kullandığın herhangi bi ilaç olabilir, belki stres olabilir, ya biliyorsun bu mevsim geçişleri bile insanı nasıl etkiliyor.
Düzene girer bi an önce inşallah.

sagol canım Allah razı olsun ve isteyen bütün arkadaşlara rabbim nasib eder inşallah.Evet incir kürüde yaptım soğan kürünü 15 gün kullandım ardından incir kürüne başladım.oda bitmek üzereydiki hamile olduğumu öğrendim eğer yumurtlama problemin varsa soğandan sonra incir kürü yap eğer adet düzensizliği varsa soğan kürü yap Allah kolaylık versin iyi haberlerini alırız inşallah.:Saruboceq:

benimde adetlerim düzensiz canım daha öncede yazmıştım her ay ilaçla bile 1 hafta gecikiyo..bu ay ilaç kullanmadım 1 hafta geçince soğan suyunu içtim 15 gün..yine adet olmadım ve ilacıma başladım..ilaç yarın bitecek..ilaçtan sonra gelmesi lazım adetimin inşallah olurum çünkü bugün 28 gün gecikmiş oluyo..ama hala hiç bi belirti yok adete dair....offf bu pkooo....senağlama

canım ilaç derken zaten grip ilacı kullanmıştım ogünlerde ama ilaçlar biteli çok oldu olmam gerekirdi diyorum ben ama ne bileyim...o sırada kan testi yaptırmıştım ilaçları rahat içmek için gebelik yoktu...ama testin üstünden 20 gün geçti..
bakalım inş bebişten gelmiyordur:))

Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak ben şimdi bu soğan kürünü 7 günden beri içiyorum.ayrıca adetimin gelmediği için doc ilaç verdi onu kullanıyorum.eşimede keçi boynuzu kürünü yapmak istiyorum.ancak ilaçın bitmesine 3 gün kaldı.ilaç bitsede ben genede sağan kürünü 15 e tamamlayacam.benim size sorum şu;eşime kürü ne zman uygulamaya başlayayım.hani gebe kalma günleri 11 ve 17 günler arasında daha cok oluyorla o zman mı yapayım.düşün düşün çıkamıyorum işin içinden.Etkisinin ne zman olacağini bilemiyorum.ilgilenirseniz çok sevinirim.

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Sn. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden alıntıdır.... canımm benim bence hemen başlayabilirsin...şifa olsun inşallah bebişin kısa sürede gelir canım....

Teşekkür ederim arkadaşım.Senin bebişin varmı?Yoksa sende bebek bekleyenlerden misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…