Benim bebişim yok bende umutla bekliyorum...yan topiklerede göz at canım..belki sanada faydası olur....
İnşlh hepimizinde eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olur.Bakıyorum cnm nerde kendime göre bişey okusam umutlanıyorum.Ama sitres yapmıyorum.Ben hiç bu kadar sıkı bir çalişma içerisine girmemiştim.Bakalım bu ay neler olacak.İnşlh hamile olurumda bende yazarım bu yollarla hamile kaldım diye.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşlh.Çok zor bişeymiş hamile kalmak.
hayir canim aslinda cok kolay, genc yasta evlenirsen, kariyer felan demezsen, korunmazsan ilk denemede sip diye hamile kalirsin. ama biz daha erken ne acelemiz var hele dur sonra nasilsa olur diyoruz kendimize göre planlar yapiyouz. sanki hersey elimizdeymis gibiiiklava:
Hepsini okudum bakalım sonuçları hep birlikte görürüz.Ben size neler olduğunu anlatırım.
hayir canim aslinda cok kolay, genc yasta evlenirsen, kariyer felan demezsen, korunmazsan ilk denemede sip diye hamile kalirsin. ama biz daha erken ne acelemiz var hele dur sonra nasilsa olur diyoruz kendimize göre planlar yapiyouz. sanki hersey elimizdeymis gibiiiklava:
meyracım akşam bilgisayara bakarken eşimde arkamdaki koltukta oturuyordu birden bir kahkaha attıı ama nasıl gülmek ben televizyona bakıyo zannettim meğer senin bu yazını görmüş hemen yorum çok doğru söylemiş wallaaaaaaaa:roflol: dedimki sen burayımı okuyosun yok dedi sadece o yazıyı gördüm dediii :roflol::roflol:
sende gel o topiclerde neler yaşadığını anlat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?