kızlar bnde bu küre başlamak istiyorum. sizlarden cevap bekliyorum .şu an adetimin 1. günü soğan kürüne başlayabilirmiyim. soğan kürünü 15 gün uygulayıp arkasından incir kürüne başlayım diyorum. yada 10 gün soğan kürü arkasından hemen inir kürü acil cevap bekliyorum arkadaşlar.
slm arkadaşlar KK üyeyim ama bu siteye 2 gündür giriyorum.soğan suyunu ben aşılama sonrası denedim ama benim ki biraz farklı oldu.sonuç negatif olunca dr. 10 gün içinde adet olursun dedi.criniol jelde kullanmıştım.jelin etkisinden geç adet olabilirsin dedi.bende soğan suyunu denedim ama cuma sonucu öğrendim ,ctesi günü günde 2 defa olmak üzere 3 gün boyunca içtim.2.günü adetim geldi ve öyle değişik rekte sümüksü bi maddeler geldiki korktum ve dr aradım bi sorun yok dedi.ve normalden daha fazla gelen adetim 7 gün sürdü.bi arkadaşım kullandı kanaması kesilmemiş ilaçla müdahale edilmiş.şimdi 2. aşılama öncesi ben yeniden denemek istiyorum ama korkluyorum adete 10 varken başlıyoruz ya ya zamansız kanamam olursa diye lütfen yardım edin bi fikir verin.
ya arkadaşlar ben bu sayfaların nerdeyse baştan sona okudum.aklıma takılan bir sey var.benim sorunum açıklanamayan infertilite. saraçoğlu iki kürü karıştırmayın demiş ama sitesinde incir kürünü uygularken her gün yumurta büyüklüğündeki soğana sumak serperek aç karna yenmesini tavsiye etmiş. hamile kalmak isteyenler için incir kürü 21 gün uygulanacak 7 gün ara sonra tekrar 21 gün. e bu kadar zaman soğanda mı yenilecek bu kürü bilen varmı yada uygulayan bir öneriniz varmı
canım incir kürünü yaparken aynı anda soğan kürü yapmayın diyor saraçoğlu..incir kürünü yaparken haftada 4 gün bir adet soğanı kesip üzerine bir yemek kaşığı sumak dökerek yiyin diyor...
reglin başladığında içmen daha iyiymiş. Saraçoğlu öyle söylüyor,arkasından incire başla,kürleri birlikte yapmayı önermiyor. inşallah fayda eder. :)
canım bende adetimin 2 günü başladım küre. 15 gün yaptımm. bu aradada kürün 6 günü çörek otu bal tarçın karışımına başladım. 10 günde onu yaptım. şimdi beklemedeyimm. istersen soğan kürn bitikten sonra incir kürüne başlayabilirsinn. senin problemin ne canım
benide ttutmadi hehe ayayyy bogrtlen kokunu duydnmu canim
yani ikisini bir yapabilirim demi arkadaşlar sonuçta soğan ı kür olarak uygulamıycam. sadece haftada 4 gün yiyeceğim.bugün beni uyku tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?