Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Kızlar ben soğan suyunun çok faydasını gördüm ama düzenli kullanmadığım içinmi bilmiyorum sık sık kist olduğundaki şikayetlerim ve ilişki sırasında ağrım oluyor..ne zamandır üşendim yapmaya araya ramazan girdi şimdi tekrar başlıyorum çok kararlıyım inşallah bu dertten tamamen kurtulacağım buna tüm kalbimle inanıyorum çünkü rabbim herşeye kadir ve bize öyle şifalı bitkiler sunmuş ki...bize düşen de araştırıp uygulamak...hepimize acil şifalar inşallah.......

sogan suyu tüplerdeki tıkanıklıgada ıyı gelıyormu acaba bilen varmı?

ben en dış kabuğu alıp gerisini bırakıyorum tabi alırken diğerleride biraz geliyo ama olsun bu kaddar ince detaylara takılmayın

Teşekkür ederim cevap için.

Hani ne bileyim bazen vitamini kabuğunda oluyo ya bazı gıdaların acaba bununda esas işe yarayanı kabuğu mu diye düşündüm birden sonra o kadar yapışımız boşa gidivermesin allah korusun klava:

Cevap için sağol canım.
Zaten öyle oluyo bazı dr lar alternatif tıp faydalı olabilir diyor ama bazıları da öyle şeyleri gereksiz görüyor.

Ayy desene ben biraz fazla soymuşum soğanları :) :dance: Bundan sonra bende öyle yapayım en üstten bi katman alıp geri kalanı bırakayım belki iç kabuklarınında faydası vardır.

sağlıcakla....

Bu arada soğan suyunda üçüncü günüm sanki biraz günlük akıntı fazla gibi ama öyle belirgin bi değişim yok bende. Belki daha erkendir. Şöyle bir hafta bi tamamlansın bakalım ne gibi bir değişim olacak. Ümitle devam ediyorum. Tadına falan da alıştım hiç zorlanmadan rahatlıkla içebiliyorum yani bi zararını da görmedim şimdilik. Bi işte hazırlaması zor oluyo öğle arası dar vakitte kaynat ılıt iç derken öğle tatilim bitiyo ama razıyım Yeter ki işe yarasın :)))

sogan suyu tüplerdeki tıkanıklıgada ıyı gelıyormu acaba bilen varmı?

Maalesef canım hiç bilgim yok ama teeeee yumurtalıklardaki minnacık kistlere fayda ettiğine göre o yol üstünde bulunan tüplere de iyi gelebilir belki
en çok adet düzensizliği yumurtlama için tavsiye ediliyor ama Saraçoğlu rahimle ilgi sorunlarabirebir olduğunu söylüyor.
İnşaallah iyi gelir
Saraçoğluna yazsana birkaçgün içinde cevap veriyor zaten
Rabbim herkese şifalar versin:Saruboceq:

çok iğrenç falan diye yazıp da denemek isteyen arkadaşların cesaretini kırmak doğru mu bilemiyorum gerçekten. tamam mükemmel bi tad değil ama öyle içilemeycek kadar da kötü değil bence.
Ben de çok iğrenç diye yazanlardan etkilenip hiç uğraşmıyım içemem diye düşünmüştüm başlangıçta ama zorlanmadım açıkcası içerken. Abartmaya gerek yani....Eğer bi şikayetiniz varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum. Cesaretinizi kırmayın öyle aman aman kötü bi tadı yok....kaydirigubbakcemile3

Diğer kullanan arkadaşlar hakikaten tadı size de çok çok kötü mü geliyor?
Tamam güzel bir tad değil ama içilemeyecek kadar berbat da değil bence. Siz neler düşünüyor sunuz?

sagol verdıgın bılgıle için saracoglu na maıl attım bir kac gun sonra cevap vereceklermıs

Tamam güzel bir tad değil ama içilemeyecek kadar berbat da değil bence. Siz neler düşünüyor sunuz?

Yok be güzelim
hiçte öyle ıyyyy dedirtecek kadar değil ılık içilince
Tamam çok matah değil ama içilebiliyor yani :içelim:

ilk zamanlar hoş gelmiyor ama sonra alışıyorsunuz.hele ki bitince ne denli rahatlayacağımı düşündükçe bana tadı filan gayet normal geliyor....

kizlar bi sorum var...bugün sogan suyu kürünün 6. günü..7 gün sonra yum.günü...sogan suyu küründen hemen sonrada incir kürüne basliyacagim...bu ay denesem sizce bir zarari olurmu..yumurta tutunabilirmi aceba...

kizlar bi sorum var...bugün sogan suyu kürünün 6. günü..7 gün sonra yum.günü...sogan suyu küründen hemen sonrada incir kürüne basliyacagim...bu ay denesem sizce bir zarari olurmu..yumurta tutunabilirmi aceba...

dr. saraçoğlunun sitesinde iki kürü aynı anda uygulamayın diye yazmıştı soğan kürü 15 gün sonra bitince isterseniz incir kürüne başlayın diyodu. İkisini aynı anda yapma yani...

yok canım ya o kadarda kötü değil,bende burada yazılanları okuyunca duayla niyazla başladım küre inşallah 15 gün içebilirim diye ama kötü gelmedi bana tadı, tabiki ballı kaymak tadı yok ama mide bulandırıcı bir tatda değil.ılık su içiyormuşsun gibi bişey,içtikten sonra bir iki nefesde soğan kokusu geliyor ama o da geçiyor hemen

merhaba,canım sendeki kist ne kisti idi.benim bugüne kadar reglimde hiç sorunum olmadı halende yok.ama son reglimde sol kasığımda çok fena bir ağrı hissettim.doktora gittim solda çikolata kisti varmış.çok büyük değil dedi 2.5 cm dedi ve d.kontrol ilacı verdi.ama ben 3 ay önce d.kontrol ilacını bırakmıştım bebiş istiyoruz diye.canım sıkıldı tabi çok üzüldüm verdiği ilaç benimkinden farklı biraz daha güçlü dedi ve antibiyotik verdi.reglden sonra kontrole gel dedi bakalım sonra tekrar bebek için çalışmalara başlayabilir misiniz söylicem dedi.ama bu ay muhakkak korunun dedi hamile kalma çünkü antibiyotik kullancaksın dedi.bazı yerlerde okuyorum çikolata kisti varsa hamile kalmak zormuş,bazılarıda doktor hemen hamile kalmayı tavsiye ediyor diyor.neye inanacağımı şaşırdım.bide merak ettiğim 2.5 cm lik kist büyük mü yoksa normal mi sayılır.doktor korkulacak bir durum yok dedi ama ben yinede korktum.hiçbşeyim yokken durup dururken kist çıktı hemde bebek düşünürken.senin kistin kaç santimdi.tamamen mi yok oldu,doktorun şaşırdı mı peki,tepkisi ne oldu..

çok faydalı arkadaşlar mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim bende başlıycam yakın bir tanıdığım böyle hamile kaldı

bu gün 6. günüm halen devam ediyorum ama bi farklılık yok hala. Bakalım devam ediyorum azimle. işe yarayıp yaramadığını adet tarihini göre anlıycaz artık. Gerçi kür tamamlanınca 2 - 3 kür daha uygulayın tam etki için diyo saraçoğlunun sitesinde.

Sanki bende biraz zayıflama etkisi yaptı bu soğan suyu. 2 kilo azalmışım 1 haftada gerçi yediklerime de dikkat ediyordum ama artık soğandan mı yoksa az yediğimden mi bilemiyorum ama 2 kilo gitmiş. Daha vermem lazım ama 10 kilo kadar daha...

çok faydalı arkadaşlar mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim bende başlıycam yakın bir tanıdığım böyle hamile kaldı

Tanıdığının herhangi bir sorunu var mıydı arkadaşım gebe kalamamakla ilgili? Pko ya da iltihabı falan mı vardı??

Yok be güzelim
hiçte öyle ıyyyy dedirtecek kadar değil ılık içilince
Tamam çok matah değil ama içilebiliyor yani :içelim:

bencede öyle içimi zor değil...:içelim:
Bu arada saraçoğlunun sitesine kabukların soyulma olayı ile ilgili soru yollamıştın ne oldu cevap geldi mi? :uhm:

bencede öyle içimi zor değil...:içelim:
Bu arada saraçoğlunun sitesine kabukların soyulma olayı ile ilgili soru yollamıştın ne oldu cevap geldi mi? :uhm:

Henüz cvp yok arkadaşlar
Cvp gelince mutlaka yazacağım
Bu arada ben 14. gündeyim.
adet bitiminin 7. günü başlamıştım küre
21. günde (yani küre başladıktan bir hafta sonra) adet olmam dışında hiçbir olağanüstülük yok
Ömrümde ilk defa 21. günde hasta oldum
hep 28(son altı aya kadar öyleydim) veya daha fazlasında( ama 35 geçmezdi) adet olurdum
ben küre bağlıyorum
Haaa bir de son iki ay adetgünümde iki gün koyu kahve çamurumsu bir akıntım oluyordu o da yok bu ay (Affedersiniz böyle açık yazdığım için)
Klasik her zamanki adet döngüm gerçekleşti
Yani altı ay önceki ile aynı şekil o yüzden mutluuuuuumkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…