moralini bozma sakın yarım da bırakma kürü canım. saraçoğlu pko lular için 4 ay kullanın diyor. sen daha başındasın dur bakalım. hem 4 ay nedir ki bizim ömür boyu kullanmak zorunda olduğumuz ilaçlar yanında. bir önceki sayfada anlatmıştım ben. miyonumu tamamen geçirdi sadece 1 aylık kullanımla. ben de adet oldum bugün bitsin 7 gün sonra başlıcam yine. hepimize Allahın izniyle şifa olacak.
hem de ne ağrım oldu canım. bir iki gün ağladım artık. ama ben hep içerisi temizleniyor. o yüzden böyle olumlu telkinde bulundum kendime. bu ağrılar bile faydası olduğunu gösteriyor bence. :lepi:kaydirigubbakcemile3
bir de ben hep şey düşündüm. adam prof. olmuş. söylediği şey soğan yani ona ekonomik anlamda ne fayda sağlayacak ne çıkarı olacak alacağımız soğandan. Allah rızası için bu kürü bizlerle paylaştı. eğer gerçekliği olmasa ne diye kendi adını lekelesinki hiçbir kazanç sağlamayacağı bir durum için. haksız mıyım kızlar sizce?
sogan küründen yumurtaliklarda agrisi olan oldumu....:uhm:
bu kullandığım ay çok şiddetli ağrılarım oluyor daha adet bile olmadan
arkadaşlar bende de bir miyom var geçen yıl sancılanıp hastaneye gittiğimde öğrendik hemde boyutu 6cm yani büyükmüş...doktorların kesin tedavi dediği şey ameliyat ama ben istemiyorum şimdilik..10 gün kadar soğan suyu içtim sonrada bıraktım içtiğim zamanlarda ağrılarım sancılarım oluyodu keşke bırakmasamıydım ya?
tekrar başlasam mı içip sonuç alan arkadaşlar olmuş galiba burda?
arkadaşlar bende de bir miyom var geçen yıl sancılanıp hastaneye gittiğimde öğrendik hemde boyutu 6cm yani büyükmüş...doktorların kesin tedavi dediği şey ameliyat ama ben istemiyorum şimdilik..10 gün kadar soğan suyu içtim sonrada bıraktım içtiğim zamanlarda ağrılarım sancılarım oluyodu keşke bırakmasamıydım ya?
merhaba canım,sitesinde yazıyor ama gözden kaçırmış olabilirsin.diyorki adet bittikten en erken 7.gün ama en uygunu 10.gün .yani regl olup biteceksin sonra sayıp ister 7.gün ister 10.gün başla.çünkü bu günler soğan kürü için en verimli günlermiş.canım bende ya yarın yada çarşamba başlıcam inşallah güzel haberler veririz...
kizlar ben Sayin Saracogluna mail attim. Ablamda 3 kist varmis. Ve diger yumurtaligida bu yüzden alindi maalesef daha cok genc 35 yasinda ve diger yumurtaliginin alinmasindan korkuyor.Iste mail attim mailime cevap verektense bizi arayin die telefon numarasi yollamis. Ama yurtdisinda oldugumdan ariyamiyorum. Neden mailime cavap vermedigini anlamadim.Ve üzüldüm acikcasi herkes maile cevap yaziyor deyince bende sansimi denedim . Ablam ilk sogan kürünü tamamladi ama sanirim ise yaramadi bir daha ne zaman baslamali sizce?
Arkadaşlar bir yanlışınız olmasın. Adet bitiminden itibaren 7 yada 10 gün çok değilmi. İlk denemede 15 gün yapın diyor saraçoğlu. Adet 5-6 gün diyelim. adet bitiminden itibaren 10 gün sonra başladık, etti sana 15 gün, e en fazla 10 gün sonra bir sonraki adet dönemi geliyor.
Anlamadım ben bişe. geçen sene yapmıştım faydası oldu ama kistlerim yine tekrarladı yapmayı düşünüyorum ama siz böyle söyleyince aklım karıştı.
Geçen sene adet bitiminden 3 gün sonra başladım benfisfisfis
cevabin icin cok tesekkurler, bende de bi problem olmadigini dusunup incir kurune gectim, duzenli bi sekilde yapiyorum, bakalim bunun sonucunda ne olacak, burdan incir kuruyle ilgili gelismeleri yazicam arkadasim, insallah olumlu gelismelerle gelirim karsiniza:CüvCüv::Saruboceq:
hem de ne ağrım oldu canım. bir iki gün ağladım artık. ama ben hep içerisi temizleniyor. o yüzden böyle olumlu telkinde bulundum kendime. bu ağrılar bile faydası olduğunu gösteriyor bence. :lepi:kaydirigubbakcemile3
bir de ben hep şey düşündüm. adam prof. olmuş. söylediği şey soğan yani ona ekonomik anlamda ne fayda sağlayacak ne çıkarı olacak alacağımız soğandan. Allah rızası için bu kürü bizlerle paylaştı. eğer gerçekliği olmasa ne diye kendi adını lekelesinki hiçbir kazanç sağlamayacağı bir durum için. haksız mıyım kızlar sizce?
canım çok sağol desteğin için,
İnsan işte kullanmaya başlayınca istiyor ki hemen iyileşiversin hele bide okuyorum bazılarında 2- 3 gün içinde işe yaradığını acaba diyorum yaramıycak mı bana? Çok üzgünüm çoook
Dediğin gibi daha yolun başındayım daha 8. günümdeyim ilk kürün. Önümde uzun bi süre var ve sabırla devam edicem inşallah işe yarar:Saruboceq::Saruboceq:
Yaaa kızlar ben yanlış yapmışım
soğanın tüm kabuğu soyulacakmış
tıpkım yemeklerdeki gibi....mafoldumben
Acaba bi zararı var mıdır?
Nasılda inançla yapmıştım
Bende hiiiç değişiklik olmadı
sadece adetim bir hafta önce geldi
Büyük ihtimalle soğandan
Gerçi bende adet problemi yoktu sadece kolay gebelik içindi ama...
Belki de bu ağrılar sende gerçekten hemen işe yaradığını gösteriyordur. Düzenli kullanma imkanın varsa bence hiç yılma devam et çünkü en azından vücudun bi cevap veriyor küre karşı...
ya canım üzülme birşey olmaz bi zararı olmaz yani. Bu kabuk meselesi takılmıştı aklıma benim ama ben tüm kabuğu soyuyordum acaba faydalı kısmı kabuk ve ben onu atıyor muyum diye düşünmüştüm . Demekki kabuğun bi yararı yok soyun dediğine göre ama bi zararı da yoktur bence ne zararı olabilir ki kabuğunun??
Pko, kist ya da iltihap yoksa zaten soğan kürü etki etmez ki sana problemin yokmuş madem bu bitince incir kürünü denesene o kolay hamile kalmayı sağlıyormuş...
canım benim hatırladığım kadarıyla saraçoğlu sitesinde isteyen sabah akşam yada öğle akşam yada akşam ve gece şeklinde uygulyabilir demişti.yalnız iki kür arasında en az 4 saat ara olması gerekiyormuş canım.artık adamın sitesini hergün okuduğum için aklımdan çıkmıyor nerdeyse...inşallah güzel haberlerini alırız canım ve tabi hepimizin inşallah...
canım bence tadı hiç te kötü değil sadece hepsi bitince hafif bi koku geliyor o kadar...ben ilk yaptığımda çalışmıyordum sabah ve akşam aç karnına içip, acelem varsa yarım saat yoksa 1 saat sonra yemeğimi yiyordum..içtikten sonra bence bişi atıştırma yada şeker belki bişi olmaz ama garanti olsun işte..şu an bende çalışıyorum bu nedenle biraz düzensiz içiyorum işten gelince ve yatarken içiyorum inşallah böyle de fayda eder..bu arada ağzım kokmuyor koksa eşim sölerdi::kedi:
bu arada sana faydam dokunuyosa sor canım tabi çekinme burda niye arkadaş olduk biz dimi....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?