Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

merhaba canım sana bşey sormak istiyorum nacizane,ben yarın başlamayı düşünüyorum ama çalıştığım için akşam bir 18.30 gibi birde gece yatmadan 23 yada 24.gibi yapmayı düşünüyorum.saraçoğlu sitesinde arasında 4 saat olsun yeter demişti.ister öğle akşam ister sabah akşam istersenizde akşam gece diye kullanılabilir.inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ama gelen yorumları ve verdiği cevapları tek tek okudum valla.hatta 3 gündür gözlerim ağrıyor valla.canım ben yarın reglim bittikten sonraki 9.günümde başlamış olcam.tadı nasıl sen nasıl içtin içtikten sonra su felan içiyormuydun hemen arkasından yada bşey atıyormuydun ağzına tadı değişsin diye.bide hani regl olabiliriz ya bir kaç gün erken olarak sonra o kesildikten sonra bide normal regl günümüzde de bir daha mı regl olcaz orasını kaçırmışımda.çünkü ben 25.de regl olcam 29 d doktora kontrole gidicem bana öle demiştide bir karışıklık yapmayayımda...

valla canım bence de yapabilirsin. arada 6 saat boşluk bırakıyorsun. normalde öğle akşam yapanlarda 6-7 saat ara bırakıyor zaten. soğan suyu bittikten 3 gün sonra adet oldum ben. ama kullanırken olanlar da var. bilemiyorumki bünyen nasıl tepki verecek. ben adet bitimimin 7. günü başlamıştım. ama iki defa adet olmak gibi birşey olamaz. o ayki adet tarihini geriye çeker bence en çoğu.
canım lokum bal değil tabi ağzında süper bir tat olmuyor belki ama inan 5-10 sn lik birşey o soğan tadı. çünkü tadı yok zaten ılık içilince. sadece kokusu var. ben içerken tuttum nefesimi bazen tek seferde içtim. ama hep dua ederek şifa olsun şifa olsun diye kaydirigubbakcemile3. eğer ağzımda o tat kalmışsa şu kutu sakızlar var ya vivident naneli filan at onlardan bi tane. ben ilk başta öle yaptım. ve bunu ben içtiysem herkes içer. çünkü ben yemeklere bile kokuyor diye soğan kavurmazdım. salataya asla soğan koymazdım. koymuşlarsa üşenmeden ayıklardım kaydirigubbakcemile3 eşim baya dalga geçti ben içerken. istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş diye. lülülülülülü inş faydasını görürüz hep birlikte..

ahh neden bıraktın be canım. işte ben de yaparken öle kıvrandım durdum ama inat ettim bırakmadım. önceki sayfalarda yazmıştım. gittikçe büyüyen 3.2 olmuş miyonum geçti bu kür sonunda. seninki benimkinin iki katı olduğuna göre ağrının ne kadar çok olduğunu tahmin edebiliyorum. ama bırakma tekrar başla. en az 2 kür yap bence. ameliyattan çok çok daha iyidir emin ol. Allah şifa versin hepimize

Kızlar mutlaka için bu soğan suyunu,bende de gerçekten işe yaradı.Benim bünyem devamlı kist ve myom yapıyordu ve 2 kere ameliyat olmuştum.Soğan suyunu 2 ay içtim kurtuldum.:Saruboceq:

benimde 7.gününden itibaren basladi ..siddetli agri diyemem ama cok hassasiyet olustu kasik bölgemde...birde cok akinti oldu.....insallah hepimizin isine yarar kizlar...bi kac arkadasda ise yaramis....su an hamisler

Son düzenleme:
Ben de kistim için soğan kürü kullandım. 3 ay devam ettim. Kistim küçüldü ama yok olmadı. Çok fazla kullanmak da rahim duvarının incelmesine neden oluyor diye bir bilgi edindim. Ama yeniden başlıycam, soğan kürünü 3 aydan fazla kullanan var mı acaba? Bir de aç karnına mı içiyorsunuz? ıçtikten sonra herhangi birşey yiyomusunuz?

Son düzenleme:
ben yaptım kahvaltıdan yarım saat önce içtim her ögün taze olucak unutma kabuguyla atıyosun kimisi kabugunu koymuyo:lepi:

Duyuruluuuuuuuuuur.....lmaz:
Arkadaşlar ben kabuğuyla yapmıştım ama cevap geldi hayır diyorlar yemeğe koymak için nasıl soyuyorsak soğanı öyle soyun diyorlar

canım bende 3 ay kullandıktan sonra ara verilmeli diye biliyorum...ama aradan sonra tekrar başlama hususunu tam bilmiyorum..aç karnına iç ve 1 saat yemek yeme ...acil şifalar dileğiyle.....

canım benim bende senin gibi yapıyodum ender saraç dedi bi kanalda onun çaresi kabugundaymış kabuklu kaynatıcakmışız kabuksuz degil merak edenler sitesine baksın seda sayanda söyledi:lepi:

arkadaşlar noluuur karar verin kabuklu olan mı faydalı kabuksuz olan mı?? Çok kafam karıştııı..

arkadaşlar noluuur karar verin kabuklu olan mı faydalı kabuksuz olan mı?? Çok kafam karıştııı..

canım karıştırma kafanı lütfen. ender saraç ne alaka anlamadım zaten. benim bildiğim o adam diyetisyen. kabuklu yap demişse bile kist polikistik miyon için deil zayıflamak için demiştir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu kür saraçoğlunun bizle paylaştığı bir kür. ve prof. günde iki kez kabukları soyulmuş soğanı 5 dk kaynar suda kaynatın ılıyınca aç karnına için diyor. adetinizin bitiminin 7. günü en uygun gündür ama istediğiniz zamanda içebilrsiniz diyor. içerken adet olursanız da küre 15 gün tamamlanana dek devam edin diyor. polikistikler 4-5 ay bu kürü uygulayabilir ama sonrasında ara verilmeli diyor.sitesinde bütün bunların cevapları var. ben şahsen 5 ayın bir kür için fazlasıyla uzun bir deneme süresi olduğunu düşünüyorum. yani 5 ayın sonunda sonuç alınamamışsa başka bir kür denenmeli bence. inşallah kızlar bu 5 aylık süre fazlasıyla yeterli gelir bize. :Saruboceq::Saruboceq:

İbrahim Saraçoğlu ile görüştüüüüüüm
Kimya profu olan var ya asıl kürün sahibi
Kabuksuz diyor kızlar
Ender saraçla karıştırmayın

haklısın canım kafamızı hiç karıştırmayalım kabuklarını soyup öyle içmeye devam edelim.
:içelim:

Doğru valla aynen devam küre...
Bu arada ben bişey daha gördüm saraçoğlunda demişki Pko dan şikayeçi olanlar bir kuru soğanı dörde bölüp sumak serpip çiğ olarak yesinler ve bunu haftada 3- 4 kez yapsınlar diye yazmıştı. Bunu denedim ama yerken öyle kötü oldum ki gözlerim dilim damağım soğandan yandı midem bile ağrıdı. Acaba soğan suyunu içiyorm ya bide soğanı yemek mi ağırgeldi mideme? İçim dışım soğan oldu yaa naniknanik
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu soğanı sumakla yemek konusunda denediniz mi hiç??

Bu arada arkadaşlar benim soğan suyunda 10. günüm de bitti ama bende hala belirgin bi değişiklik yok. Sadece alt karın bölgemde ara sıra bi hassasiyet hepsi bu onunda adet yaklaştığı için olduğunu sanıyorum ama tabii bırakmayacağım her ne kadar içim dışım soğan olsada bu kürü tamamlayıp 2 ve 3. kürleri de yapıcam inşllah faydasını görürüm.

evet canım ben de duymuştum bu soğan sumak olayını. ve aynen senin dediğin gibi benim de midemi etkiledi. yani sumak sonuçta ekşi bir baharat midende de benim gibi hassasiyet varsa o yapmıştır. ben normalde daha öncede anlatmıştım yemeğe bile soğan kavurmazdım salataya koymazdım koymuşlarsa ayırırdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yani seni bilmem ben hayatımda 26 yıl sonra soğanla bu kadar haşır neşir olmak beni baya etkiledi.lülülülülülü ama yinede haftada 3-4 olmasa da 1-2 kez yapıyorum bende.
bu arada etkisi yok filan diye düşünme lütfen. sen de pkolu musun benim gibi. emin ol ilkinde olmasa bile 2. sinde güzel sonuçlar alacaksın inanmak da çok önemli ben çok inanarak yaptım canım :Saruboceq:

canım bende 3 ay kullandıktan sonra ara verilmeli diye biliyorum...ama aradan sonra tekrar başlama hususunu tam bilmiyorum..aç karnına iç ve 1 saat yemek yeme ...acil şifalar dileğiyle.....

canım benim ben bu sabah başladım içmeye.ama 10-15 dk sonra hafifi bir kahvaltı yaptım ve işe gitmek üzere evden çıktım.neden 1 saat bşe yeme dedin canım.saraçoğlunun sitesinde ben öle bşe okumadımda şaşırdım şimdi.yoksa gözümden mi kaçtı.bide sana bşe sorcam ya daha ilk günden kasıklarında ağrı oldu mu.benim şuan hafif hafif ağrı giriyor.yanmada oluyor azcık.ya işe yarayacak herhalde inşallah Allahım,Sen büyüksün....

ya kızlar şimdi okudumda bende salatalara mutlaka soğan doğrarım ince ince ve uzun şekilde salatamı hazırlayıp bitirdikten sonra hem nar ekşi hemde zeytinyağı dökerim.bilin bakalım en üstünede ne döküyorum,sumak döküyorum.ve tadından yenmiyor.gerçekten herkes benim salatalarımı çok beğenir özelliklede annem her seferinde söyler salatan çok güzel oluyor içine ne katıyorsun der.ama tabi zevkler ve renkler farklıdır.şimdi bu şekildede faydası oluyor mudur.gerçi ben pcover değilim sadece bir tane kist çıktı bende yeni olarak ama bugün başladım soğan kürüne.inşallah Allahın izniyle kistim geçecek ve bebişim olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…