bazı şeyler kendinize zarar vermekten başka hiçbir işe yaramıyor. ben soğan kürünün çok sağlıklı oldugunu düsünmüyorum sadece. evlatların dogum tarihi bellidir. sabır ve dua sadeceTıpa da yöneldim canım yönelmedim değil... Bir buçuk senedir kendi kafama eseni yapmadım ben.. her ay kontrole gittim... Her ay bi başka tedavi uyguladık fakat faydasını göremedim.. insan ister istemez birşeyler yapmak istiyor.. öylece oturup beklemek zor geliyor insana... Ve soğan kürünün bir sürü insana faydası olduğunu düşündüğüm için uyguladım ben.. doktoruma da söyledim hani hata yapmış olsam neden öyle yaptın deyip kızabilirdi belki .. bende meraklısı değilim her duyduğumu yapmaya... Ama çaresizlik işte.. yaşayan bilir ... Yaşayan anlar beni...
bence önce iyi bir dr a gidin sonrasında olmanız gereken tedaviler varsa onları olun gerisini allaha bırakın tıp ı kullanın kürler falan herkese iyi gelmiyor olabilir.Kızlar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı.. bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı.. çatlatma iğneleri klomenler falan derken yine olmadı..en son çare geçen ay aşılama yaptırdım.. umutluydum aslında ama yine olmadı.. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim.. fakat faydasını görür müyüm bilmiyorum.. soğan kürü ile hamile kalanlar sizde yazarsanız çok umut olursunuz bana ..
İnan kuzum dua dilimden düşmüyor ve sabredebildiğim kadar sabrediyorum.. ama öylece oturup da beklemek de istemiyorum.. elimden ne geliyorsa yapmak mücadele etmek istiyorum sadece.. belki diyorum vesilesi olur da çocuk sahibi oluruz diyorum.. yoksa kim ister ki böyle şeyler yapıp vücuduna zarar vermeyi.. ilaçlarıydı böyle doğal kürleriydi felan hepsi eziyet.. ama çaresizlik işte..bazı şeyler kendinize zarar vermekten başka hiçbir işe yaramıyor. ben soğan kürünün çok sağlıklı oldugunu düsünmüyorum sadece. evlatların dogum tarihi bellidir. sabır ve dua sadece
Canım bir buçuk senedir doktora gidiyorum zaten ... Geçen ay aşılama yapmaya karar verdik.. ama sonuç alamadım.. bana iki ay ara verelim kendiliğinden olabilir demişti bende ara verdim.. ama bu süreç te ağrılarım ve yanmalar olduğunu farkettim.. belki enfeksiyon felan vardır diye düşündüm ve soğan kürünü denedim.. tabi ilk baş ta bende korktum ters etki yapar belki diye .. ve sadece 7 gün boyunca birer bardak içtim..bence önce iyi bir dr a gidin sonrasında olmanız gereken tedaviler varsa onları olun gerisini allaha bırakın tıp ı kullanın kürler falan herkese iyi gelmiyor olabilir.
eğer bir sorun yoksa zamana ve allaha bırakın.enfeksiyon gebe kalma olasılığınızı etkiliyor iyi bir dr da tedavi görün bence.enfeksiyonun da belli düzeyleri var ben her zaman tıptan yanayım.Canım bir buçuk senedir doktora gidiyorum zaten ... Geçen ay aşılama yapmaya karar verdik.. ama sonuç alamadım.. bana iki ay ara verelim kendiliğinden olabilir demişti bende ara verdim.. ama bu süreç te ağrılarım ve yanmalar olduğunu farkettim.. belki enfeksiyon felan vardır diye düşündüm ve soğan kürünü denedim.. tabi ilk baş ta bende korktum ters etki yapar belki diye .. ve sadece 7 gün boyunca birer bardak içtim..
vallahi umut olur mu bilmem ama bir bucuk yıl cok gec bir süre değil zaten ilk bir yıl doğal yollarla hamile kalmayı deneyin sonrasında bize görünün der doktorlar. ayrıca bizim bi komsu 7 yıllık evli ve eşlerde hiçbir sorun olmadıgı halde bir türlü hamile kalamadı. doktor doktor gezdi hocalara bile gitti ama hiçbir şey çare olmadı. son çare tüp bebek denediler tuttu. her şey nasibini, zamanını bekler. doğum ve ölüm yazılıdır zamanı gelince aksama olmaz rabbimde. inşallah dualarınız ve beklentileriniz sonuç verir.İnan kuzum dua dilimden düşmüyor ve sabredebildiğim kadar sabrediyorum.. ama öylece oturup da beklemek de istemiyorum.. elimden ne geliyorsa yapmak mücadele etmek istiyorum sadece.. belki diyorum vesilesi olur da çocuk sahibi oluruz diyorum.. yoksa kim ister ki böyle şeyler yapıp vücuduna zarar vermeyi.. ilaçlarıydı böyle doğal kürleriydi felan hepsi eziyet.. ama çaresizlik işte..
Bir buçuk yıl dediğin gibi geç bir süre değil ama ben ilk bebeğimi ihmal sonucu kaybettim.. çok üzüldüm çok ağladım.. şimdi yeni yeni acısına alıştım.. ve bende şöyle bir düşünce oldu hemen bir çocuğum daha olsun acısını dindirsin dedim çok çabaladım ama olmadı.. olmadıkça da ben daha çok stres yaptım.. ve hala da yapıyorum.. bu yüzden bu bir buçuk yıl benim için çok uzun asırlar gibi geçti.. her ay umutlandım belki olmuştur diye ama her ay hüsran yaşadım.. ağladım üzüldüm sonra kendimi toparladım umudumu yitirmedim tekrar tedavi gördüm.. bir buçuk yıl bu şekilde geçti benim.. çok yıprandım gerçekten.. şimdi hala öyleyim..içim kan ağlıyor .. ama elimden de bişey gelmiyor.. çok zor .. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..vallahi umut olur mu bilmem ama bir bucuk yıl cok gec bir süre değil zaten ilk bir yıl doğal yollarla hamile kalmayı deneyin sonrasında bize görünün der doktorlar. ayrıca bizim bi komsu 7 yıllık evli ve eşlerde hiçbir sorun olmadıgı halde bir türlü hamile kalamadı. doktor doktor gezdi hocalara bile gitti ama hiçbir şey çare olmadı. son çare tüp bebek denediler tuttu. her şey nasibini, zamanını bekler. doğum ve ölüm yazılıdır zamanı gelince aksama olmaz rabbimde. inşallah dualarınız ve beklentileriniz sonuç verir.
amin. ancak öncesinde hamile kaldıgınıza göre korkmanıza gerek yok. vücudunuz kendini sağlıklı verimli ve hamileliğe hazır hissetmek için zaman veriyor olabilir. özellikle stres zaten gebeliğe engel. stres kaygı üzüntü bu tarz şeyler gebeliğin olmasını en aza indirir. bedeninizi ve beyninizi rahatlatın ki vücudunuz tekrar düzenini kursun. özel değilse bebeğiniz anne karnında mı yoksa dogduktan sonra mı vefat etti ?Bir buçuk yıl dediğin gibi geç bir süre değil ama ben ilk bebeğimi ihmal sonucu kaybettim.. çok üzüldüm çok ağladım.. şimdi yeni yeni acısına alıştım.. ve bende şöyle bir düşünce oldu hemen bir çocuğum daha olsun acısını dindirsin dedim çok çabaladım ama olmadı.. olmadıkça da ben daha çok stres yaptım.. ve hala da yapıyorum.. bu yüzden bu bir buçuk yıl benim için çok uzun asırlar gibi geçti.. her ay umutlandım belki olmuştur diye ama her ay hüsran yaşadım.. ağladım üzüldüm sonra kendimi toparladım umudumu yitirmedim tekrar tedavi gördüm.. bir buçuk yıl bu şekilde geçti benim.. çok yıprandım gerçekten.. şimdi hala öyleyim..içim kan ağlıyor .. ama elimden de bişey gelmiyor.. çok zor .. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..
Evet ama içimde hep ya hiç bi daha hamile kalamazsam kucağımız hep boş kalırsa diye bi korku var ve ben bu korkuyu içimden atamıyorum ..özel hastane de iyi bi doktor vardı tavsiye etmişlerdi ona gidiyordum.. muayene için gittiğim de bana bebeğimin başının aşağıya dönük olduğunu ve bebeğimin olması gerekenden daha aşağıda olduğunu söyledi .. tam ben daha 20 yaşındaydım ve ilk gabeliğimdi .. hiç tecrübem yok.. sonra bende lekelenmeler başladı .. bunu doktoruma belirttim ama bişey yapamayacağını hamileliğimin sonuna kadar bu durumun böyle devam edeceğini söyledi.. bir çok kadın da böyle şeyler yaşandığını ve sağlıklı bir şekilde çocuklarına kavuşabildiklerini söyledi.. ve ayrıca karın ve kasıklarımda ağrı olduğunu söylediğimde de sürekli taş mı düşürüyosun dedi.. daha önce hiç düşürmemişim nasıl bişey olduğunu bile bilmiyordum.. sonra böbreklerime felan baktılar ama temiz çıktı.. tabi benim içime kurt düştü tam doktorumu değiştirmek üzereydim ki bir ağrıyla hastaneye gittim ve bana taş düşürdüğümü ve doğum sancımın başladığını söylediler.. 23 haftalık doğum yaptım bebeğim bir gün yaşadı ve öldü.. ve bende rahim ağzı yetmezliği olduğunu öğrendim.. hamileliğim de dikiş atılması gerekiyormuş ve bana atılmadı.. daha iyi ilgilenseydi benimle belki de bebeğim yanımda olucaktı şimdi.. ama kaderde bunu yaşamak varmış..amin. ancak öncesinde hamile kaldıgınıza göre korkmanıza gerek yok. vücudunuz kendini sağlıklı verimli ve hamileliğe hazır hissetmek için zaman veriyor olabilir. özellikle stres zaten gebeliğe engel. stres kaygı üzüntü bu tarz şeyler gebeliğin olmasını en aza indirir. bedeninizi ve beyninizi rahatlatın ki vücudunuz tekrar düzenini kursun. özel değilse bebeğiniz anne karnında mı yoksa dogduktan sonra mı vefat etti ?
Merhaba daha önce yazıştık benim 2 reglim geldi hala afet olamadım tarlusal kullandım oda sokturmedi sali tekrar doktora gidicem sizin 3 ay sonra doğal mi geldi regl ilaclarlami biraz bilgi verirmisiniz gerçekten adet olamamak da zormusBen kullandim uc ay adet olmadim
Merhaba kusura bakmayin giremedimMerhaba daha önce yazıştık benim 2 reglim geldi hala afet olamadım tarlusal kullandım oda sokturmedi sali tekrar doktora gidicem sizin 3 ay sonra doğal mi geldi regl ilaclarlami biraz bilgi verirmisiniz gerçekten adet olamamak da zormuskeşke hiç soğan kürü yapmasaydim
Triguens diye hap verdi günde 1 ama sen 2 kullan hemen sokul dedi doktorda şaşırdı tarlusal söktürür nasıl sökulmedi dedi siz ne ilaç kullanmıştınız ben hep kendim regl olan biriyim çok şarkınım erken menepoz hastasiyim ama reglim hep duzenliydi taku soğan suyu içtiğim aya kadarMerhaba kusura bakmayin giremedim
Simdi nasilsiniz yarin doktor var insallah guzel seyler soyler
Maalesef bende doktorsuz regl olamamistim ama doktora giderseniz kesin duzelir
Stres yapmayin vardir bir cozumu
Kurleri hep biraktim gercekten bes para etmiyorTriguens diye hap verdi günde 1 ama sen 2 kullan hemen sokul dedi doktorda şaşırdı tarlusal söktürür nasıl sökulmedi dedi siz ne ilaç kullanmıştınız ben hep kendim regl olan biriyim çok şarkınım erken menepoz hastasiyim ama reglim hep duzenliydi taku soğan suyu içtiğim aya kadar
En güzel i kur mur yapmamak canim valla milli mesele oldu benim için bu olay inşallah olurumKurleri hep biraktim gercekten bes para etmiyor
Bende duphaston kullanmistim insallah adet olursunuz hemen
Stres yapma kesin olursun ilac sokerEn güzel i kur mur yapmamak canim valla milli mesele oldu benim için bu olay inşallah olurum
Sendemi ya benim de hayatımı maffettiSoğan küründen feleğim şaştı yaa15 gün lekelenmem oldu + beş altı gün geçti tekrar başladı lekelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?