- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
Evet ama büyüklerim de bana soğan kürü değil de soğanı pişirip yememi söylerlerdi .. iltihap veya enfeksiyona karşı iyi geliyormuş.. çoğu kişi de faydasını görüyor .. ayrıca her doktor önermese de gittiğim bazı doktorlar da soğan kürü veya incir kürünü denemek de fayda olucağını söylüyorlar .. önceki gittiğim doktor incir kürünü tavsiye etmişti.. soğan kürü yapsam olur mu demiştim ama o zamanlar kist yok yapmana gerek yok demişti .. faydasız bişey olsa hiç bi doktor önermez ..
Doktorum bu diyeti önerdi yazdı bana bunun ne olduğunu bulamadım ben Google de . İşk defa ilaç dışı birşey önerdi
Bende ilk defa duydum canımDoktorum bu diyeti önerdi yazdı bana bunun ne olduğunu bulamadım ben Google de . İşk defa ilaç dışı birşey önerdi
Doktorum bu diyeti önerdi yazdı bana bunun ne olduğunu bulamadım ben Google de . İşk defa ilaç dışı birşey önerdi
Soğan kuru sonras i mi neden peki benimde regl 3 gun gecikti hala yokBen kullandim uc ay adet olmadim
Her kur her insan da ise yaramiyor maalesefSoğan kuru sonras i mi neden peki benimde regl 3 gun gecikti hala yok
Maalesef hala gelmediHer kur her insan da ise yaramiyor maalesef
Test yaptinizmiMaalesef hala gelmedi
Dün yaptım negatif ciktiTest yaptinizmi
Boyle seylerden sonra cok bozuluyor hormonlar maalesef insallah en kisa zaman da olursunuzD
Dün yaptım negatif cikti
Offf insallah tez zamanda düzelirBoyle seylerden sonra cok bozuluyor hormonlar maalesef insallah en kisa zaman da olursunuz
Adet masaji yap belki ise yararOfff insallah tez zamanda düzelir
Evet mesela bende incir kürünü denemiştim bilmiyorum insülin direncini o yükseltti belki deHer kur her insan da ise yaramiyor maalesef
Her kur her insan da ise yaramiyor maaleseden
Evet incir kuru de mahvediyor yukseltiyot degerleri kurler pismanlikEvet mesela bende incir kürünü denemiştim bilmiyorum insülin direncini o yükseltti belki de
Bu ay soğan kürünü denemek istedim bende 7- 8 gün uyguladım sadece ve günde 1 bardak içtim sadece ters etki eder diye korktuğum için..Evet incir kuru de mahvediyor yukseltiyot degerleri kurler pismanlik
Insallah ise yarar valla cok kotu etki ediyorBu ay soğan kürünü denemek istedim bende 7- 8 gün uyguladım sadece ve günde 1 bardak içtim sadece ters etki eder diye korktuğum için..
İnşallah canım bekleyip görücez bakalım ..Insallah ise yarar valla cok kotu etki ediyor
Doktora gitmedinizmiBen kullandim uc ay adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?