Regl gecikmesinin 12 günü ve hala Regl olmadim yapmaz olaydım pişmanım yaaaa
Test yaptım beta bakıldı hic bise yok tüp bebeğe başladım ve ilerleyemiyorum adet olmadigim icinYaa cok gecikmis sizinde. Kas yapalim derken goz cikardik. Hormonlar alt ust oldu. Tedavi goruyorum birde niye yaptiysam
Test yaptiniz degil mi gecikme gebelikle alakali mi acaba
Bende pişman oldum yaptığıma .. olmam gerekenden 5 gün erken oldum ama az az geliyor bugün adetimin 6. Günü ... Altı gündür sürünüyorum bitiverse artık diye..Regl gecikmesinin 12 günü ve hala Regl olmadim yapmaz olaydım pişmanım yaaaa
Bende pişman oldum yaptığıma .. olmam gerekenden 5 gün erken oldum ama az az geliyor bugün adetimin 6. Günü ... Altı gündür sürünüyorum bitiverse artık diye..Regl gecikmesinin 12 günü ve hala Regl olmadim yapmaz olaydım pişmanım yaaaa
Keşke erken olsam 12 gündür gelmediBende pişman oldum yaptığıma .. olmam gerekenden 5 gün erken oldum ama az az geliyor bugün adetimin 6. Günü ... Altı gündür sürünüyorum bitiverse artık diye..
Test yaptın mı canım iyice emin ol hamile olmadığına ondan sonra kullan tarlusal ..benim de bi keresinde gecikmişti adetim .. tarlusal kullanmıştım söktürmüştü ama biraz yoğun kanama olmuştu sadece.. sana da faydası olucaktır eminim..Keşke erken olsam 12 gündür gelmeditarlusal söktürür insalah
Vala beta bakıldı çıkmadı genelik canim 0 72 cıktı doktoramda yazd i direk hemen sökülür mu ya bırakıncaTest yaptın mı canım iyice emin ol hamile olmadığına ondan sonra kullan tarlusal ..benim de bi keresinde gecikmişti adetim .. tarlusal kullanmıştım söktürmüştü ama biraz yoğun kanama olmuştu sadece.. sana da faydası olucaktır eminim..
Vala beta bakıldı çıkmadı genelik canim 0 72 cıktı doktoramda yazd i direk hemen sökülür mu ya bırakınca
İlaç bittikten ne kadar sonra kanamaniz oldu pekiTest yaptın mı canım iyice emin ol hamile olmadığına ondan sonra kullan tarlusal ..benim de bi keresinde gecikmişti adetim .. tarlusal kullanmıştım söktürmüştü ama biraz yoğun kanama olmuştu sadece.. sana da faydası olucaktır eminim..
Tam hatırlayamıyorum canım aradan bir sene geçti ama ilaç bittikten sonra bir iki güne adet olmuştumİlaç bittikten ne kadar sonra kanamaniz oldu peki
Hm bnmkide bugün bitti bakalım ne zamn olackTam hatırlayamıyorum canım aradan bir sene geçti ama ilaç bittikten sonra bir iki güne adet olmuştum
Hm bnmkide bugün bitti bakalım ne zamn olack
İlacın etkisinden mi acabaBenim de bugün adetimin 7. Günü ama hala bitmedi.. kanama şeklinde değil de pıhtı olarak geliyor .. lavaboya gittiğimde peçeteye gelecek şekilde geliyor .. anlam veremedim neden böyle olduğuna ..
Bilemiyorum canım yaa.. güya tedavi görmedenn 2 ay beklicektik kendiliğinden olur belki diye ama nerdeee... Bir ay böyle geçti gitti gelecek ay da ne olur kim bilir... Hep hüsran hep hüsran.. Allah büyük bakalım.. inşallah yarın biter de ben de rahatlarım .. korkuyorum acaba bi sorun mu var da o yüzden böyle oluyo diye ... Kist felan olsa dicem soğan kürü yaptım kalır mı.. enfeksiyon vardır belki diye ilaç da kullandım .. kansız mı kaldım acaba desem o da olmaz bir sürü vitamin felan kullandım ..kafam da bir sürü sorular yineİlacın etkisinden mi acaba
En iyisi bir kadın doğuma sorunBilemiyorum canım yaa.. güya tedavi görmedenn 2 ay beklicektik kendiliğinden olur belki diye ama nerdeee... Bir ay böyle geçti gitti gelecek ay da ne olur kim bilir... Hep hüsran hep hüsran.. Allah büyük bakalım.. inşallah yarın biter de ben de rahatlarım .. korkuyorum acaba bi sorun mu var da o yüzden böyle oluyo diye ... Kist felan olsa dicem soğan kürü yaptım kalır mı.. enfeksiyon vardır belki diye ilaç da kullandım .. kansız mı kaldım acaba desem o da olmaz bir sürü vitamin felan kullandım ..kafam da bir sürü sorular yine
Sormuştum kullandığın ilaçtan olabilir dedi .. ama ben o ilacı daha önce de kullanmıştım ve böyle sonuç almamıştım..En iyisi bir kadın doğuma sorun
bi arkadaşım soğan kürünü adet söktürücü olarak kullanmıştı gayet de işe yaramıştı. bu kaynakları nerden biliyorsunuz bilmiyorum ama tek çare tıpa yönelmek ve tevekkül etmek. bu tarz seylerle vücudunuza zarar vermeyin.Kızlar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı.. bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı.. çatlatma iğneleri klomenler falan derken yine olmadı..en son çare geçen ay aşılama yaptırdım.. umutluydum aslında ama yine olmadı.. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim.. fakat faydasını görür müyüm bilmiyorum.. soğan kürü ile hamile kalanlar sizde yazarsanız çok umut olursunuz bana ..
Tıpa da yöneldim canım yönelmedim değil... Bir buçuk senedir kendi kafama eseni yapmadım ben.. her ay kontrole gittim... Her ay bi başka tedavi uyguladık fakat faydasını göremedim.. insan ister istemez birşeyler yapmak istiyor.. öylece oturup beklemek zor geliyor insana... Ve soğan kürünün bir sürü insana faydası olduğunu düşündüğüm için uyguladım ben.. doktoruma da söyledim hani hata yapmış olsam neden öyle yaptın deyip kızabilirdi belki .. bende meraklısı değilim her duyduğumu yapmaya... Ama çaresizlik işte.. yaşayan bilir ... Yaşayan anlar beni...bi arkadaşım soğan kürünü adet söktürücü olarak kullanmıştı gayet de işe yaramıştı. bu kaynakları nerden biliyorsunuz bilmiyorum ama tek çare tıpa yönelmek ve tevekkül etmek. bu tarz seylerle vücudunuza zarar vermeyin.
Evet canım hastane yolu görünüyor artık galiba.. güya artık gitmicem diyordum ama .. nasip kısmet..Bekleyin bakalm biraz daha baktınız devam ediyor tekrar bir gorunun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?