Soğan kürü ile hamile kalanlar..

Regl gecikmesinin 12 günü ve hala Regl olmadim yapmaz olaydım pişmanım yaaaa

Yaa cok gecikmis sizinde. Kas yapalim derken goz cikardik. Hormonlar alt ust oldu. Tedavi goruyorum birde niye yaptiysam
Test yaptiniz degil mi gecikme gebelikle alakali mi acaba

Yaa cok gecikmis sizinde. Kas yapalim derken goz cikardik. Hormonlar alt ust oldu. Tedavi goruyorum birde niye yaptiysam
Test yaptiniz degil mi gecikme gebelikle alakali mi acaba
Test yaptım beta bakıldı hic bise yok tüp bebeğe başladım ve ilerleyemiyorum adet olmadigim icin

Bende pişman oldum yaptığıma .. olmam gerekenden 5 gün erken oldum ama az az geliyor bugün adetimin 6. Günü ... Altı gündür sürünüyorum bitiverse artık diye..

Bende pişman oldum yaptığıma .. olmam gerekenden 5 gün erken oldum ama az az geliyor bugün adetimin 6. Günü ... Altı gündür sürünüyorum bitiverse artık diye..

Keşke erken olsam 12 gündür gelmedi tarlusal söktürür insalah

Keşke erken olsam 12 gündür gelmedi tarlusal söktürür insalah
Test yaptın mı canım iyice emin ol hamile olmadığına ondan sonra kullan tarlusal ..benim de bi keresinde gecikmişti adetim .. tarlusal kullanmıştım söktürmüştü ama biraz yoğun kanama olmuştu sadece.. sana da faydası olucaktır eminim..

Vala beta bakıldı çıkmadı genelik canim 0 72 cıktı doktoramda yazd i direk hemen sökülür mu ya bırakınca

İlaç bittikten ne kadar sonra kanamaniz oldu peki

İlacın etkisinden mi acaba
Bilemiyorum canım yaa.. güya tedavi görmedenn 2 ay beklicektik kendiliğinden olur belki diye ama nerdeee... Bir ay böyle geçti gitti gelecek ay da ne olur kim bilir... Hep hüsran hep hüsran.. Allah büyük bakalım.. inşallah yarın biter de ben de rahatlarım .. korkuyorum acaba bi sorun mu var da o yüzden böyle oluyo diye ... Kist felan olsa dicem soğan kürü yaptım kalır mı.. enfeksiyon vardır belki diye ilaç da kullandım .. kansız mı kaldım acaba desem o da olmaz bir sürü vitamin felan kullandım ..kafam da bir sürü sorular yine

En iyisi bir kadın doğuma sorun

bi arkadaşım soğan kürünü adet söktürücü olarak kullanmıştı gayet de işe yaramıştı. bu kaynakları nerden biliyorsunuz bilmiyorum ama tek çare tıpa yönelmek ve tevekkül etmek. bu tarz seylerle vücudunuza zarar vermeyin.

Tıpa da yöneldim canım yönelmedim değil... Bir buçuk senedir kendi kafama eseni yapmadım ben.. her ay kontrole gittim... Her ay bi başka tedavi uyguladık fakat faydasını göremedim.. insan ister istemez birşeyler yapmak istiyor.. öylece oturup beklemek zor geliyor insana... Ve soğan kürünün bir sürü insana faydası olduğunu düşündüğüm için uyguladım ben.. doktoruma da söyledim hani hata yapmış olsam neden öyle yaptın deyip kızabilirdi belki .. bende meraklısı değilim her duyduğumu yapmaya... Ama çaresizlik işte.. yaşayan bilir ... Yaşayan anlar beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…