- 22 Mart 2016
- 1.600
- 1.240
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Rica ederim inşallah soğan suyundadir şifandaha bu ay hepsinide denedim ama tık yok akıntı falanda olmadı ama su sogan kürüne yeni basladım akıntı geliyor hayırlısı.cevabın icn tesekkürler
canım inşallh işe yarar.ben henüz tuplerime baktırmadım ama .soğan kürünü miyomum var onu küçültmek için yapıyorum..tabi hamile kalmayı da kolaylaştırdıgı için.inşallah güzel sonuç alırsın.kızlar ya iki tüpümde kapalı aranızda soğan kürü kullanıpta tüpleri kendiliginden acılan var mı 6 gündür kullanıyorm asırı akıntım var ama renksiz kokusuz heveslenmekde istemiyorumböyle sorunu olan var mı?
insallah cnMerhaba arkadaşlar bende bugün ilk kez soğan kürüne başladım. İnşallah faydasını görürüz.
insallah cnmcanım inşallh işe yarar.ben henüz tuplerime baktırmadım ama .soğan kürünü miyomum var onu küçültmek için yapıyorum..tabi hamile kalmayı da kolaylaştırdıgı için.inşallah güzel sonuç alırsın.
İyi günler kızlar ben de yeni uyenizim sorularıma cevap verirseniz beni de bilgilendirmis olursunuz ben de 4 yıllık evliyim hiç bi sorun yok denildi 4 yıldır korunmadigimiz halde bebeğmiz olmuyor sağ yumurtam tembelmis ocak da klomen prednol kullandım Şubat ayında çatlama iğnesi oldum.fakat bi fayda göremedik 1 ay ara verdik tedaviye gecen ay gittiğim de tekrar klomene başlattı doktor ben bu ay sOgan suyu bal tarçın çörek otu karışımı ve klomen kullanıyorum benim için dua edin insalla bebek sahibi olurum sorum şu bal çörek otu adetin 2. Günü olup 12 gün yapılacakmis ben adetim geçtikten 1 hafta sonra başladım bi sakıncası olur mu bilgisi olan varmı fayda gören benim gibi yumurta tembeli olanlar ne uyguladı acaba
Sağol cnm benim soğan kürünü deniyorum biliyorum hem ibrahim saraç oğlundan duydum hem doktorum tavsiye etti yumurta tembeliyim iyi gelmez diye dusunmustum sadece kistleri temizliyom diye biliyodum ama bu ay denedim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?