- 10 Ağustos 2016
- 12
- 6
- 1
- 39
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Merhaba arkadaşlar. Benimde her iki tüpüm tıkalı. 2 defa tüp bebek denedik olmadı. Geçen ay acı elma yağını denedim Bi faydası olmadı. Soğan kürü ardından brokoli kürü denedim, hiç bir şekilde akıntım olmadı ama baya adet geciktirmesi yapıyor bugün 32. Gün yeni yeni hasta olacam.
Allah hepimize sabır versin
Teşekkür ederim okudum. Ben arkadaşlara cvp olsun diye yazdım bide almanyada o ameliyat yapılmıyor.Laparoskopi ile tüpler açılıyor anlattım uzun uzun oku istersen.
Teşekkür ederim okudum. Ben arkadaşlara cvp olsun diye yazdım bide almanyada o ameliyat yapılmıyor.
allah yardımcın olsun cnm benimde tüpler tıkalı sımdı ufaktan tüp bebeke baslıycaz hazırlık asamasındayız insallah senin acılırMerhaba arkadaşlar. Benimde her iki tüpüm tıkalı. 2 defa tüp bebek denedik olmadı. Geçen ay acı elma yağını denedim Bi faydası olmadı. Soğan kürü ardından brokoli kürü denedim, hiç bir şekilde akıntım olmadı ama baya adet geciktirmesi yapıyor bugün 32. Gün yeni yeni hasta olacam.
Allah hepimize sabır versin
Resmî gereksiz yerlerden kirpip düzelt sonra dene istersen
Denedim cnm olmadı dosya yükle yazıyo parantez içinde azami 100 mb yazıyo seciyi rum dosyayi gönder miyoResmî gereksiz yerlerden kirpip düzelt sonra dene istersen
Var ama iyi araştırma gerekiyor, benimse gücüm kalmadı. Bakalım hayırlısı.Öyle miburaya gelme imkanınız yok mu
Amin hepimizin inşallah. Umarım tüp bebek olumlu sonuç verir ve bebeğini hayırlısı ile alırsın kucağına.allah yardımcın olsun cnm benimde tüpler tıkalı sımdı ufaktan tüp bebeke baslıycaz hazırlık asamasındayız insallah senin acılır
amin cnm amin hep birlikte insallahAmin hepimizin inşallah. Umarım tüp bebek olumlu sonuç verir ve bebeğini hayırlısı ile alırsın kucağına.
Merhaba cnm. Evet almanyada pek nadir yapılıyor böyle ameliyatlar. Çok uzun süren ve cok ince is olduğu için pek önermiyorlar. Sonuçta yine kapanır diyorlar malesef. Direk tüp bebek merkezine yöneltiyorlar.Teşekkür ederim okudum. Ben arkadaşlara cvp olsun diye yazdım bide almanyada o ameliyat yapılmıyor.
Sen hiç tüp bebek denedin mi ? Almanya'da nerede kalıyorsun ?Merhaba cnm. Evet almanyada pek nadir yapılıyor böyle ameliyatlar. Çok uzun süren ve cok ince is olduğu için pek önermiyorlar. Sonuçta yine kapanır diyorlar malesef. Direk tüp bebek merkezine yöneltiyorlar.
Evet denedik iki kere hamile kaldım ama malesef düşük yaptım.Sen hiç tüp bebek denedin mi ? Almanya'da nerede kalıyorsun ?
Hiç olmasa hamile kala bilmşsin tutunmuş Bebek. İnşallah birdahaki sefere olur be bebeğini kucağına alırsınEvet denedik iki kere hamile kaldım ama malesef düşük yaptım.
Amin. Allah her isteyene nasip eder insallahHiç olmasa hamile kala bilmşsin tutunmuş Bebek. İnşallah birdahaki sefere olur be bebeğini kucağına alırsın
Ben adet bittikten 7 gun sonra sadece 3 gun icebildim 5 aydir klomen tedavisi goruyordum yumurtam gelismiyordu ama bu ay şok bi sekilde yumurta cok kaliteli bi sekilde gelisti carsamba asilamam var sogan suyu tembellikte ise yariyor bence deneyin derimİyi günler kızlar ben de yeni uyenizim sorularıma cevap verirseniz beni de bilgilendirmis olursunuz ben de 4 yıllık evliyim hiç bi sorun yok denildi 4 yıldır korunmadigimiz halde bebeğmiz olmuyor sağ yumurtam tembelmis ocak da klomen prednol kullandım Şubat ayında çatlama iğnesi oldum.fakat bi fayda göremedik 1 ay ara verdik tedaviye gecen ay gittiğim de tekrar klomene başlattı doktor ben bu ay sOgan suyu bal tarçın çörek otu karışımı ve klomen kullanıyorum benim için dua edin insalla bebek sahibi olurum sorum şu bal çörek otu adetin 2. Günü olup 12 gün yapılacakmis ben adetim geçtikten 1 hafta sonra başladım bi sakıncası olur mu bilgisi olan varmı fayda gören benim gibi yumurta tembeli olanlar ne uyguladı acaba
O zaman kullanma, prf. Saraçoğlu midesinde sorun olanlar içmesin demişti Bi tv Programı'ndaBende ilk defa soğan kürüne başladım midem bulaniyo
Ben adet bittikten 7 gun sonra sadece 3 gun icebildim 5 aydir klomen tedavisi goruyordum yumurtam gelismiyordu ama bu ay şok bi sekilde yumurta cok kaliteli bi sekilde gelisti carsamba asilamam var sogan suyu tembellikte ise yariyor bence deneyin derim
Ben adet bittikten 7 gun sonra sadece 3 gun icebildim 5 aydir klomen tedavisi goruyordum yumurtam gelismiyordu ama bu ay şok bi sekilde yumurta cok kaliteli bi sekilde gelisti carsamba asilamam var sogan suyu tembellikte ise yariyor bence deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?