Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

adetime 10 gün var diye başladım ancak 1 hafta sonra kanamam başladı.ondan sonra bıraktım zaten adetin 2.günü gece öldürdü beni .bitincede sanki içimde bişey kalmamış kuş gibiydim.

Son düzenleme:
adetime 10 gün var diye başladım ancak 1 hafta sonra kanamam başladı.ondan sonra bıraktım zaten adetin 2.günü gece öldürdü beni .baktım canım çikolata kistine benziyor düşürdüklerim.

bende adetimle birlikte başlamıştı 10 gün sonra falan kahverengi lekeyle başlıyor canım.

ya bu soğan kürü ne işe yarıyor adet düzensizliğine mi yarıyor bende de var da

nasıl yapıyorsunuz peki nolur bana da tarif eder misin :) çok sevndm herhagi bir zararı yoktur demi

nasıl yapıyorsunuz peki nolur bana da tarif eder misin :) çok sevndm herhagi bir zararı yoktur demi

yok canım soğandan ne zarar gelir.2 tane ortaboy soğanın kabuğunu soy 4 de böl.. 4 bardak suda kaynamasını bekle ılıyınca aç karnına iç yumurtalıklarını düzene sokuyo.rahim içindeki tıkanıklıkları temizliyo

sagol canım deniycem internetten baktımda hemen hamile kalmak için uygulanıyormus bnmde adetimi düzene sokar umarım

Selam kızlar ben pkoluyum,,4 aydır soğan kürünü uyguluyorum,, 3 aydır 30 günde bir adetim oluyordu,, bu son ay finaller yüzünden sadece beş gün soğan içebildim sonra içmedim belki olur düzene girmiştir die ama 20 gün gecikti adetim,, şimdi napsam soğan içsem mi ki??

bende adetimle birlikte başlamıştı 10 gün sonra falan kahverengi lekeyle başlıyor canım.

ya benim 15 günlük kürüm bitti cumartesi günü eyer gelmezse tekrar mı başlayım yoksa başlamayım mı karar veremedim.. daha ne bi kanama var nede bişey akıntılar da bitti offf galiba işe yaramadı kızlar yaa okadarda zor içtim ki anlatamam yaa çok zorlandım ama içtim keşke bi işe yarasaydı deyseydi..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu soğan kürü için bütün forumu okudum taradım ettim herkes bende başlıycam diyo fakat kimse deneyimlerini yazmamış. bende de 3 yıldır 2cm boyunda kist var ne büyü de küçüldü her 6 ayda bir doktora gıdıyorum oldugu gibi duruyo hormonla tedavı olmak ıstemıyorum bi ara doktor gebelık hapı verdi 3 ay kullandım gıttım kıst aynı, primolut n verdı 2 ay kullandım gittim aynı duruyo. doktor da kistin ağrısı filan yoksa dursun doğumda gider dedı. bi yan etkisinın olmadıgını düşünüyordum ama geçen bi programda gördüm sivilceye neden oluyomuş benımde kocaman kocaman sivilcelerim çıkıyo yıllardır denemediğim tedavi kalmadı birde bacaklarımda aşırı tüylenme var bunun nedenı de bu kıst miş. buyuzden soğan kürünü kullanmaya başlıycam. bugün başlıyorum ve gün gün gelişmeleri paylaşıcam. bu arada benim kistimin hiçbir ağrısı yok hiçbir şekilde adet düzensizliğim yok herşeyim normal. sivilce ve tüyler dışında . bakalım ne olacak. beni izlemeye devam edin

Dediğim gibi soğan suyunu içmeye başlayalı bu gün 3 gün oldu belimde kasıklarımda ağrı var karnımda şişkinlik var sanırım gaz yapıyo hafif akıntı var fakat bu yumurtanın çatlama günleri olduğundan onun akıntısı olabilir bakalım önemli bir değişiklik olursa yine yazıcam sizlere. Birde ilk içtiğimde 10dakika içinde bariz bi baş dönmesi oluyo tansiyonla alakalı heralde

seni takipteyim canım bendede 2 cm kist var aynı durumdayız bende başlamayı düşünürken senin yorumunu okudum.bakalım olumlu sonuç alırsın inşallah

arkadaslar bende baslayali 4gun oldu agrim falan var ama olmadi henüz.olmazsada,olursada tekrar nasil baslayacagim diger küre.lütfen cvp

soğan suyu kullanımında birinci haftamı doldurdum fakat kendimde hiçbir değişiklik görmüyorum. sıradışı bir akıntı ağrı yada başka hiçbişey olmadı. bakalım 1 hafta sonra neler olacak.

Arkadaşlar merhaba, ben pko hastasıyım yıllardır. Adet surelerım çok değışken son zamanlarda 30-45 gün arasında degısıyor. En son 25 Ocak ta regl oldum. Bugün Dr yumurtlama olmuş 3-4 Mart gibi hasta olursun dedi ama ben daha erken olmak istiyorum. Soğan kürsüne başlasam sizce faydası olur mu?

15. Günüm doldu soğan suyunda zaten 15. Gün tam adetimin başlama günü ama başlamadı 3 gün gecikti oysaki bu güne kadar hiç gecikmemişti korkmaya başladım sizce bişey olurmu neden halaa hastalanmadım böyle bişey yaşıyan varmı aranızda

canım bende 6 aydır soğan suyuyla hastalanıyordum adetime 1hafta kalan içmeye başlıyodum ve bihafta sonunda en geç regl oluyodum şubatın 20 de 1hafta içtim ama olmadım akıntım ve ara ara az ağrım olsada olmadım bu ay acaba hava değişikliğindenmi?

en son 4 mart'ta regl oldum o zaman da 14 gün gecikmeyle olmuştum folikül çatlamamış.pko var bende ama çok hafif genelde yılda bir kez falan çok gecikiyordu kıllanma falan da yapmıyor kilo da yok...ama bu ay yine 10 günü geçti olmadım daha yaaa 2 gündür soğan kürüne başladım olayım diye bakalım olursam yazıcam buraya birçok kişi faydasını görmüş umarım işe yarar gerçekten çünkü inanılmaz rahatsız edici birşey adet görememek sürekli tuvalete koşturuyorum oldum mu acaba diye
birkaç ay içinde çocuk düşünüyorum ama bu düzensizlik devam ederse ya da çatlamayan yumurtalar kiste dönüşürse heralde çocuk mocuk yapamıycam(( işte regl olamayınca böyle sinir sistemim de bozuluyor herşeyin en kötüsünü düşünüyorum bir an önce regl olayım artık yaaaaaa(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…