- Konu Sahibi ingilizceci
-
canım çok geçmiş olsun
kist dediğin nası bişiydi yani acabadüşük mü yaptın? belki kist sanmışsındır?
ben de bugun başladım da, merak ettim
yalnız çok zahmetli iş bu soğanı kaynat filan ıyyy bıktım ilk günden ama içicem
sen kaç gün içmiştin?
canım çok geçmiş olsun
kist dediğin nası bişiydi yani acabadüşük mü yaptın? belki kist sanmışsındır?
ben de bugun başladım da, merak ettim
yalnız çok zahmetli iş bu soğanı kaynat filan ıyyy bıktım ilk günden ama içicem
sen kaç gün içmiştin?
merhaba kızlar
bende soğan suyunu yapıyorum 4. günümdeyim ama ne bir akıntı ne de bir kan falan yokacaba bende işe yaramadımı yaa yada ben yanlış mı yapıyorum çok üzülüyorum deneyip yararını gören arkadaşlar lütfen yazsın..
ya bu soğan kürü ne işe yarıyor adet düzensizliğine mi yarıyor bende de var da
nasıl yapıyorsunuz peki nolur bana da tarif eder misin :) çok sevndm herhagi bir zararı yoktur demi
yok canım soğandan ne zarar gelir.2 tane ortaboy soğanın kabuğunu soy 4 de böl.. 4 bardak suda kaynamasını bekle ılıyınca aç karnına iç yumurtalıklarını düzene sokuyo.rahim içindeki tıkanıklıkları temizliyo
bende adetimle birlikte başlamıştı 10 gün sonra falan kahverengi lekeyle başlıyor canım.
arkadaşlar bu soğan kürü için bütün forumu okudum taradım ettim herkes bende başlıycam diyo fakat kimse deneyimlerini yazmamış. bende de 3 yıldır 2cm boyunda kist var ne büyü de küçüldü her 6 ayda bir doktora gıdıyorum oldugu gibi duruyo hormonla tedavı olmak ıstemıyorum bi ara doktor gebelık hapı verdi 3 ay kullandım gıttım kıst aynı, primolut n verdı 2 ay kullandım gittim aynı duruyo. doktor da kistin ağrısı filan yoksa dursun doğumda gider dedı. bi yan etkisinın olmadıgını düşünüyordum ama geçen bi programda gördüm sivilceye neden oluyomuş benımde kocaman kocaman sivilcelerim çıkıyo yıllardır denemediğim tedavi kalmadı birde bacaklarımda aşırı tüylenme var bunun nedenı de bu kıst miş. buyuzden soğan kürünü kullanmaya başlıycam. bugün başlıyorum ve gün gün gelişmeleri paylaşıcam. bu arada benim kistimin hiçbir ağrısı yok hiçbir şekilde adet düzensizliğim yok herşeyim normal. sivilce ve tüyler dışında . bakalım ne olacak. beni izlemeye devam edin
15. Günüm doldu soğan suyunda zaten 15. Gün tam adetimin başlama günü ama başlamadı 3 gün gecikti oysaki bu güne kadar hiç gecikmemişti korkmaya başladım sizce bişey olurmu neden halaa hastalanmadım böyle bişey yaşıyan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?