Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

4 gün oldu hala ne gelen var ne giden sürekli oldum sanıyorum umarım bir işe yarar bu içtiğim soğan suları valla((

Arkadaşlar benim 3.günüm kahverengi akıntı gelmeye başladı devam edicem haber vermeye.. Ama adet olursam bırakıcammı soğan kürünü orda biraz kafam karıştı :)

benim 5. günüm bitti daha gelen giden yok ama devam edicem zaten 15 gün gecikti pazartesiye kadar olmazsam yine doktora gidicem bu hafta soğan kürünü de bitiricem 15 gün adet görünce bırakırım sonraki adetten 10 gün önce tekrarlarım...umarım birşey çıkmaz da bari doktor kist mist demesin şimdi daha geçen ay temizdi yaaa ben böyle her ay doktora mı taşınıcam anlamadım((

sen adet görünce bırak bence canım adetin bittikten sonra bir sonraki gelmeden 10 gün önce başla tekrar....

kızlar soğan suları işe yaradı mı? benim 7. günüm bugün bakalım 15. günün sonunda neler olacak :26:

Kızlarrrrrrrrrr 4.gün oldu soğan biteli hala tık yok Ne zaman oluyo ki reglimiz soğandan kaç gün sora tırsmaya başladım la

ben hiç doktora gıtmedim.yenı evliyim 4 ay oldu.tayın bekliyorum.((((((.insallah bır ıkı hafta sonra belli olacak çıkar tayınım.aminnn amin amin..esimle 1 ay beraber olabildik.bende çok faydali diye içiyorum.hic doktora gitmedim.bir rahatsızlığım varmıda bilniyorum.saraçoğlu yılda iki kez yapılsa iyi olur dedi.bende ondan yapıyorum bugun ikinci günüm henuz birşey yok.inşallah 15 gün devam edeceğim.

sogan suyu ictikten sonra akintisi artan var mi bende mi acaiplik var cok akintim oluyo acaba icimimi temizliyo bugun belimde agridi ama kanama yok hala ya

sogan suyu ictikten sonra akintisi artan var mi bende mi acaiplik var cok akintim oluyo acaba icimimi temizliyo bugun belimde agridi ama kanama yok hala ya

Merhaba canım. Ben pcos olduğum için içmeye başladım.adet bitiminden 2 gün sonra başlayin diyor Saraçoğlu. Ptesi başladım. Akıntı falan yok.hafif bir sarımsılık oldu.o da azcık. Bilmiyorum az su içtiğim için olabilir. Sende durum nedir?

Benim kürde 3. günüm ama pek bi akıntı yok normalde daha fazla olurdu sanki. Devam ediyorum sonuçları yazarım. Pko için uyguluyorum ben

İyi akşamlar arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?. 35 yaşımdayım ve 1 yıllık evliyim. Sürekli kanamam oluyordu.Doktora her gittiğimde kist var o yapar diyorlardı ve duphaston veriyorlardı. Yaklaşık 6 ay kullandım geçmedi. Geçen ay başka bir doktora gittim. Hem polip hemde 3,5cm'lik kist var, kürtaj olman lazım çabuk karar ver dedi.Bebek için de kist olmaması gerekiyormuş. Bende hemen ertesi gün polip için kürtaj oldum. Ardından kist için yine duphaston kullanmamı önerdi. Ve ilaca başladım ilaca güvenmediğim için aynı zamanda adetten 6 gün sonra soğan kürüne de başladım ve 8. gün şiddetli ağrım oldu, kahverengi siyah pıhtı, parça halinde kanamam olmaya başladı doktorumu aradım. Pazartesi günü üstten ultrasona aldı, kist büzüşmüş hayret dedi ama bir anlam veremedi. Açıklama da yapmadı. Kist böyle mi yok oluyor bilginiz var mı?

3 ağustosta kürtaj oldum ve kürtaj sonrası ilk adetten sonra her iki yumurtalığımda da kist oluştuğu tespit edildi; 3,50 ve 3,74 cm'lik. Kistlerden haberdar olduğum gün hemen soğan kürüne başladım. Bugün adetimin üzerinden geçen 18. gündü ve lekelenme başladı. Soğan kürü kullanırken lekelenme veya kanama olabiliyor sanırım. Ancak bu neyin habercisi bilen var mı? Kistlerden kurtuluyor muyum yani, bu anlama mı geliyor?

Kızlar ben pcosumdan soğan kürü ile kurtuldum.bir kür uyguladım ve bugün kurtulduğumu öğrendim.çok mutluyumm :)))

Arkadaşlar bend e soğan kürünün yarısında yani7. gününde falan girdim ultrasona doktor tertemiz dedi

arkadaşlar merhaba
ben soğan kürünü ilk defa uyguladım. fakat 10 gün yaptım bırakmak zorunda kaldım. 2 gün sonra kanamam başladı adet gibi ilk 3 gün yoğundu yaklaşık 15 gün oldu fakat hala hergün kesik kesik kanama devam ediyor. bu normal mi?

Bende böyle bir şey olmadı. Herkesin bünyesi farklı. Bence kistler dökülmüştür kanamayla.bir doktora git ve muayene ol yarın .garantili çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…