Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

Adetim biteli 9 gün oldu.ve akıntı problemim yüzünden şuan fitil kullanıyorum.hamile de kalmak istiyorum.soğan suyu kürünü uygulamak istiyorum ama ilaç kullanmam buna engel mi? bi de ne zaman başlanması gerekiyor ve kaç gün devam etmeliyim?? cevaplarsanız çok seviniriimmmm arkadaşlaarr!!!

kızlar selam..bende de kist var..ve tiroitim çalışmıyor..(tsh: yüksek 12den ilaçla 5 lere düştü anca) 5 tane doktor farklı tanı koyunca tedaviye başlamadım..neyse uzun hikaye..2 aydır adet olamıyordum ancak son 20 gündür kahverengi ve pis kokulu çok az kanamam oluyordu.(günlük ped bile çok geliyordu,kistten sanırım)...sonra soğan kürünü dün gece uyguladım ve sabah uyandığımda afedersiniz pelte pelte kanamam vardı ve bugün bütün gün çok yoğundu..zordu ama çok rahatladım..dolayısı ile soğan kürünün adeti söktürdüğünden eminim..ama kistleri atıyormu bilmiyorum..inşallah işe yarar..(bende bebiş istiyom,banane banane..:)

Bende bugün başladım.. Hayırlısı bakalım.. Kür bitince sonuçları yazıcam.. Çünkü bi çok kadın sonucu merak ettiklerinden okuyorlar ama genelde ne yazık ki sonucunu yazan olmuyor..

adetimin 10.günü başladım soğan suyu kürüne 2.gün kahverengi akıntı hemde kan gibi geldi .pedimi çok kirltmesede tekrar adetmi oldum kist falanmı var anlayamadım.endişelendim bıraksammı acaba? 3. günümde az az devam ediyor koyu khvereengi offf korktummm.adetlerim düzenli sayılır.kist olup olmadığınıda bilmyirum.geçen yıl kist falan yoktu.bebekte olmuyor.

Canım korkmana gerek yok.Soğan suyu varolan iltihabı söktürdüğü için az bir miktar kanama yapabiliyor.Çoğu kadında da olur bu.ama soğan suyu kürünü adetinin 10.günü başlayıp 15 gün süreyle devam ettirmen lazım.Fazlası zarar..Ayrıca bu 15 gün boyunca hergün aksatmadan düzenli şekilde içmek gerekiyor.Soğan suyu kürü rahmi temizlediğinden hamile kalma olasılığı daha da yükseliyor tabii..İnşallah hayırlı haberlerini alırızz..Aynı şekildee ben dee..

YANİ arkadaşlar soğan kürü kısaca adet söktürücümü hiç adet olmamış bi kız kullanırsa adet olurmu ?

Arkadaşlar bütün yazıları okudum allahım inşallah herkeze zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
ben soğan kürünü 2 ay uyguladım. Fakat bebek istediğimiz için 3. ayını içmedim. Ekim ayında yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptık hamile gibi hissettim kendimi ama reglim oldu ve bitmek üzere. Soğan kürünün 3. ayı olan 10 günlük kürü yapsam olur mu?
Bilgilendirirseniz sevinirim :)

yap istersen cnm. bebeğe zararı olmazmış öle yazıyor.hamile kaldığını öğrendiğinde kürü bırak kaçıncı gününde olursan ol bırakmak gerekirmiş.benimde senin gbi aklıma geldi ama ben yinede kürü yaptım.

çok araştırdım ama aklımda hep şüphe kaldı bebek için 2. ayımız bu. 6 ay içerisinde olmazsa o zaman yaparım dedim. Ama hala kafam karışık ne yapayım bilemedim.

çok araştırdım ama aklımda hep şüphe kaldı bebek için 2. ayımız bu. 6 ay içerisinde olmazsa o zaman yaparım dedim. Ama hala kafam karışık ne yapayım bilemedim.

soğan küründen tedrginsen incir kürüne başla cnm.yumurta çatlatıyor.netten ararştr incir kürünü.onun zrarı vrmıdır bebeğe bilemiyorum.benim soğan küründe ilk ayımdı kısmetse 1-2 ay daha yapıp incir kürüne başlayacaım.

Bende de 3 cm'lik bir kist var dr doğum kontrol hapı verdi fakat içmeye çekindim sigara kullandığım için damarları daraltıyormuş korktum okuduklarıma da bakınca pekte etkili değilmiş bu haplar sanki .....Üç gündür soğan kürüne başladım bende iki gündür göğüslerde şişme var hastalanacak gibi ....bugün birden bütün enerjim düştü elim kolum kalkmaz oldu böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba

sendeki belirtiler bende olmadı cnm.benim o sıralar başım ağrdı.tansyonm normalde benm biraz düşük olur. soğan kürü kullandığım sürede tansyonmda az bi yükselme oldu oda beni rahatsz etti.nettende araştrdım tansiyonu yükseltmezmiş.yani bende baş ağrısı oldu soğandanmıdr bilmyrm.

Teşekkür ederim canım.Benim dr sadece ultrasonla baktı hiç bir tahlil istemedi basit bir kist dedi sizler test falan yaptırdıız mı çarşamba günü başka bir dr ye gideceğim bakalım rabbim hepimize sağlık versin inşallah

Son düzenleme:
Hormon testleri falan kist görüp direk doğum kontrol hapı verdi benim dr yani bu kadar basit mi ne biliyim cuma başka doktora görüneceğim inşallah :)

Hormon testleri falan kist görüp direk doğum kontrol hapı verdi benim dr yani bu kadar basit mi ne biliyim cuma başka doktora görüneceğim inşallah :)

canm mrb. bnde de kist var. doktora gttğimde kan testi ultrason fln çekip öle tespit edildi. bence başk doktora da görün. geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar 2 kere çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi de yine koccaman nur topu gibi bi kistim var (10cm).soğan kürünü yaptım daha yeni ama daha adetime bikaç gün daha olması gerekirken 24.günde bikaç damla kahverengi leke geldi,aha dedim adet oldum bugüne kadar devamı gelmedi.bugün ise hastaneye gittim fsh ıma baktırıyım diye doktor ultrason çekti alttan, (kist hafif gerilemiş) eve geldim,çamaşırıma peçete koymuştum bi garip kokulu,sanki sarelle sürülmüş gibi bi akıntı gelmiş peçeteye.sanki patlamış çikolata ksti.yaaaa imşallah bi faydası olmuştur,acaba akıntılıyken alttan ultrasonla bakıldı diye mi oldu,ne dersinizzz ???????

benimde soğan küründe 5.günüm.başladığımdan beri vajinal kuruluk yaşıyorum ki normalde hiç öyle bir sorunum yoktu. birde her ay

yumurtlama günümü akıntımdan anlayabiliyordum. yuurtlama günüm geçti ama akıntım hala yok...sanırım soğan bana yan etki yaptı çok

moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…