- 2 Eylül 2013
- 1.016
- 154
- 63
- Konu Sahibi ingilizceci
-
Gözün aydın arkadaşımmmm :)))
adetimin 10.günü başladım soğan suyu kürüne 2.gün kahverengi akıntı hemde kan gibi geldi .pedimi çok kirltmesede tekrar adetmi oldum kist falanmı var anlayamadım.endişelendim bıraksammı acaba? 3. günümde az az devam ediyor koyu khvereengi offf korktummm.adetlerim düzenli sayılır.kist olup olmadığınıda bilmyirum.geçen yıl kist falan yoktu.bebekte olmuyor.
Arkadaşlar bütün yazıları okudum allahım inşallah herkeze zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
ben soğan kürünü 2 ay uyguladım. Fakat bebek istediğimiz için 3. ayını içmedim. Ekim ayında yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptık hamile gibi hissettim kendimi ama reglim oldu ve bitmek üzere. Soğan kürünün 3. ayı olan 10 günlük kürü yapsam olur mu?
Bilgilendirirseniz sevinirim :)
çok araştırdım ama aklımda hep şüphe kaldı bebek için 2. ayımız bu. 6 ay içerisinde olmazsa o zaman yaparım dedim. Ama hala kafam karışık ne yapayım bilemedim.
Bende de 3 cm'lik bir kist var dr doğum kontrol hapı verdi fakat içmeye çekindim sigara kullandığım için damarları daraltıyormuş korktum okuduklarıma da bakınca pekte etkili değilmiş bu haplar sanki .....Üç gündür soğan kürüne başladım bende iki gündür göğüslerde şişme var hastalanacak gibi ....bugün birden bütün enerjim düştü elim kolum kalkmaz oldu böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba
Teşekkür ederim canım.Benim dr sadece ultrasonla baktı hiç bir tahlil istemedi basit bir kist dedi sizler test falan yaptırdıız mı çarşamba günü başka bir dr ye gideceğim bakalım rabbim hepimize sağlık versin inşallahsendeki belirtiler bende olmadı cnm.benim o sıralar başım ağrdı.tansyonm normalde benm biraz düşük olur. soğan kürü kullandığım sürede tansyonmda az bi yükselme oldu oda beni rahatsz etti.nettende araştrdım tansiyonu yükseltmezmiş.yani bende baş ağrısı oldu soğandanmıdr bilmyrm.
Teşekkür ederim canım.Benim dr sadece ultrasonla baktı hiç bir tahlil istemedi basit bir kist dedi sizler test falan yaptırdıız mı çarşamba günü başka bir dr ye gideceğim bakalım rabbim hepimize sağlık versin inşallah
Hormon testleri falan kist görüp direk doğum kontrol hapı verdi benim dr yani bu kadar basit mi ne biliyim cuma başka doktora görüneceğim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?