- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi ingilizceci
-
BEN DE İSTİYORUM GEBELİK CNM 15 AYLIK EVLİYİM İŞTE GELECEK AY DOKTORA GİDECZE BAKALIM EŞİMDE VE BENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI .[/QUOTE]Insallah canimm pkon gecti mi ben gebelik istyordum bnim icin husran oldu adet olmak hayirlisi tabi herseyin.. bende inbes gun yaptm ama akinti olmadi agri ve sik idrar vardi .....
Insallah vardir canim esinde problem varmi prki... sogan kullandikca hersey takilir oldu ise yaradimi yaramadimi felan...[/QUOTE]BEN DE İSTİYORUM GEBELİK CNM 15 AYLIK EVLİYİM İŞTE GELECEK AY DOKTORA GİDECZE BAKALIM EŞİMDE VE BENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI .
evet cnm eşimde de varmış ileri boyutta değil çok şükür . inşAllah Rabbim o sevinci güzel duyguyu herkesle birlikte sanada bana da yaşatır[/QUOTE]Insallah vardir canim esinde problem varmi prki... sogan kullandikca hersey takilir oldu ise yaradimi yaramadimi felan...
aminn canım inş... eşine keçiboynuzu kullan.. çok iyi geliyo.. benim arkadaşımn eşindede vardı problem bunun sayesınde atlattılar.. rabbim kucaklarımızı göbişlerimizi en yakın zamanda doldurur inş..[/QUOTE]evet cnm eşimde de varmış ileri boyutta değil çok şükür . inşAllah Rabbim o sevinci güzel duyguyu herkesle birlikte sanada bana da yaşatır
kullandık cnm şimdi de saraçoğlunun bal polen kürünü bitirdi bi çay var onu içiyor :) bakcaz doktordan ne çıkacak sonuç amin cnm amin[/QUOTE]aminn canım inş... eşine keçiboynuzu kullan.. çok iyi geliyo.. benim arkadaşımn eşindede vardı problem bunun sayesınde atlattılar.. rabbim kucaklarımızı göbişlerimizi en yakın zamanda doldurur inş..
Hayrli haberlerle geltsin umarim haberdar et benidekullandık cnm şimdi de saraçoğlunun bal polen kürünü bitirdi bi çay var onu içiyor :) bakcaz doktordan ne çıkacak sonuç amin cnm amin
Hayrli haberlerle geltsin umarim haberdar et benide
Adetinin 7.günü başliyosun ve 15 gün sürüyor adetle beraber başlandıgını ilk defa duydum çok yanlış5315622 .!.:benım adetımin 6.gunu ne zaman baslicam anlamadımbende pko var
Cnım bende Soğan kürü yaptığımda kanamalarım oldu siyah kan gibi bişeyler aktı bütün oda ordaki kistleri felan temizliyormuş içini ferah tut ben bu ay gene başlayacam inşallah kanama normal çok yoğun olursa sorun olabilir ama böyle ince ince akıyorsa benimki öyleydi korkmaArkadaşlar ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım, bugün 7. gün ve 5. gün kanamam başladı tekrar, önce kahve telvesi gibi lekelenme oldu sonra kanamaya dönüştü ve küçük küçük parçalarda geliyor, küre devam ediyorum hala, acaba bu kanama kistlerin sökülüp rahmin temizlendiğinimi gösteriyor, yoksa ara kanamamı oluyor anlayamadım.
Teşekkür ederim canım, ilk 2 gün siyah kum gibi kahve telvesi gibiydi, şimdi bildiğin kanama oluyor adet görüyorum yani günde 2 pet değiştiriyorum, son adetim 27 temmuz, ama kürü 15 güne tamamlıycam kararlıyım bırakmıyorum.Cnım bende Soğan kürü yaptığımda kanamalarım oldu siyah kan gibi bişeyler aktı bütün oda ordaki kistleri felan temizliyormuş içini ferah tut ben bu ay gene başlayacam inşallah kanama normal çok yoğun olursa sorun olabilir ama böyle ince ince akıyorsa benimki öyleydi korkma
Masallah yazinizi okudum da sogan kuru kullanip suan hamile kalmissiniz. Bende sogan kuru kullaniyorum bugun 11.günüm ve hafif kanamam oldu kanama bile denmez pembe su gibi hafif kahve rengi gibi geldi ve asiri idrara cikartiyor sizde de bunlar oldu mu acaba?arkadaşlar ben geçen ay denedim bazılarında olumlu sonuç vermiyo olabilir ama bende süper değişiklik oldu doktorum bile şaşırdı soğan kürü yaptım dedim devam et dedi bende devam edicem. fsh 34 den 14 e düştü çok sevindim doktor tüp bebek bile imkansız bu değerle derken şimdi aşılama yapalım dedi bakalım 21. gün progestronum ölçülcek ondan sonra aşılama inşallah
Temizliyordur canim soganin zarari olmaz ..gecmis olsun canim İnsallah tez zmanda tekrardan hamile kalirsinMerhaba arkadaslar ayin 30'da kimyasal düşük yaptım pazartesi kanamam bitti bugun sogan kuru yaptım sabah içtim yani ilk gun simdi hafif kanamam oldu acaba içeride Parça mı kaldı da kanama oldu temizliyor yoksa başka bi nedeni mı var
Bende de iltihap vardi canim 15 gun ictim akintim baya cogalmisti cok sukur kasintim filanda vardi gecti . sende hic cekinmeden deneyebilirsin ben cok inaniyorum sogana Rabbim ona bizim icin sifa yuklemis surekli ilac icmekten bi kere sogan kuru denemek iyidir ve rahim kanserine karsida koruyorBende rahimde iltihaplanma var. Soğan kürü buna da iyi gelir mi bilgisi olan ya da daha önce rahim iltihabı olup deneyen var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim duruma göre ben de bu kürü uygulamaya başlıycam. Şuan hayt tohumu kullanıyorum fakat rahim iltihabına iyi gelir mi bilmiyorum yine de bi düzene girmek için başladım sonuçta kadın sağlığı için önemli bir çay olduğunu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?