Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

Herkese selam,
Adetimin 7. Günü küre başladım. Bazı günler 2 kere bazı günler 1 kere uyguladım. 8. Günden itibaren pıhtılar gelmeye başladı. Bugün ise 10. gün ve artık adet kanaması gibi açık renk kanama oluyor. Biraz daha tedirgin oldum. Sizce devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?

merhaba,benim en son adet tarihim 12.02 , daha 1 hafta var regl olmama, kontrol için dr.a gittim , beklerken az bir kanamam oldu. doktor yine de bi bakalım ultrasonla dedi. 5 cm kist solda, sağda ise polikistik bir yapı var dedi. yasmin verdi, 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
ben hamile kalmak istiyorum bir an önce ! yasmini aldım ama kullanmak istemiyorum. dr. kist çok büyük kendi kendine erimez, ameliyat bile gerekebilir , ilacı kullan dedi. ama soğan suyunu deneyeceğim önce.

kanamam da kesildi ama sancım var.
az önce ilk soğan suyunu içtim. eğer regl isem ilk gün başlamış oluyorum.

bu arada daha önceden 2 düşüğüm var ve geçen yılda CIN 3 teşhisiyle leep operasyonu oldum. ayrıca prolaktinde yüksek. bu gün onun içinde kan verdim dr. kontrol için göğüslerimi sıktığında su ve çok az sütte geldi.

moralim çok bozuk! gebelik hayalleri kurarken dünyam başıma yıkıldı sanki.dert bir değil yani bende!
soğana bağladım ümidimi!

Bayanlar bendede adet duzensizkigi var vede moralim sifir. Wylulden beri duzensiz oluyorum doktrlara gttim hic bi sonuc yok o ilaclarida kllnmak istemiyorum ve cocuk dusunuyorum. Bu kure baslamak isriyorum fakat regl olamadim nezmn baslamm gerekiyo bu kure

Önce adet söktürücü ile adet olup 7.gün başlayabilirsin.

Tesekkur ediyorum bu bilgiyi bugin bi arkdsmdan da ogrendim cok sagln tarlusal doye bir sokturucu kullanmstim aetk onu kullnp baslycam ins bi etkisini gorurum

Evett 7 gun boyunca reglm geckmisdi herzmnki gibi dun aksm sogan kurunu yaptim ama tadini merk ettgim icn yaptim ve cok icemedim bgun regl oldum inanamadim ona bagladim ama yinede bilwmiyorum cnku 15 gun falan yapmadim kuru :)

Merhaba kizlar bende soğan kurunun ilk kısmını yani ilk 15 günlük bölümünü uyguladim sonra normal adet dönemimi geçirdim reglim bittikten yaklaşık bir hafta sonra 2gunluk bir ara kanamam oldu simdi bu rahmimin temizlenme belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi yoksa daha kotu şeylerin habercisimi ( ben memurum ve ülkemin ücra koselerindeyim buralarda işinin ehli doktorlar yok iznime kadar doktora gitmek istemiyorum ne yapacagimi sasirdim yasadiklarindan bana fikir verebilecek olan varsa coook sevinirim...

Yani tam regl kanamasi gibi değildi canim vajinal akintiyla karisik kan gibiydi ve 2gun oldu ama günde birer sefer. Peki sen doktora gittin mi

kızlar merhaba.. ben şubat ayında mol gebelik sebebiyle kürtaj oldum. sonrasında 55 gün kadar kanamam olmadı ( bhcg düşmediği için). en sonunda 3-4 gün süren ama sanki reglin son günü gibi az az olan bir kanamam oldu. doktora gittiğimde kist gördü. (önceden yoktu) bana 1 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi.bu kisti küçültür rahatça regl olursun dedi.. pzt son ilacı almıştım ama bugün hala kanamam olmadı. soğan kürü yapabilir miyim ben de? ne zaman yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar. Bende de poliskistik over var.bu ayda geciktiğimden dolayı tarlusal verdi doktorum kist filan hiç bişi yok gayet temiz sadece pko var. Şimdi geçen hafta pazartesi tarlusal a ve soğan kürüne başladım. Çünkü adet olmadan 10 gün önce demişti ibrahim bey tarlusal 6 günde bitiyo 4 gün içindede hastalınırım die aynı gün soğan kürüne başladım. 1hafta daha yapcam. Bu süre zarfı içerisinde hamile kalan varmı benim gibi olan varmı??

Ayrıca bu soğan kürünü yılda sadece 2 kez yapın diyo Saraçoğlu. .. e burdaki arkadaşlar kaç ay üstüste yapmış .. bu ne ya kafam iyice karıştı.Bebek sahibi olmak için tam kür nedir nasıl yapılır biri açıklasın

merhaba arkadaşlar rabbim cümlemizin istegini hayrlıca nasip etsin... sogan suyunu 15 gündür kullanıyordumm çarşamba günü son soganı içtim... adetim 1 kasımken bugun adet oldum karnım çok agrıyor.. neden erken adet oldum bileniniz var mı sebebi nedir ??

CNM OLABİLİR BEN DE KULLANDIM BENDE DE ÖYLE OLDU .KÜR ADETİ DE DÜZENLİYOR. VE ZATEN İBRAHİM SARAÇOĞLU DİYOR KOYU KAHVERNGİ GELİRSE BİLE AKINTILARINIZ TELAŞA KAPILMAYIN BU FAYDASI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR DİYOR.

Oylemi az once bri demis kistleri atiyo dyede merak ettim nedr dye senkullandn mi normal mi bu drum

Oylemi az once bri demis kistleri atiyo dyede merak ettim nedr dye senkullandn mi normal mi bu drum
TABİKİ BEN DE KULLANDIM Bİ 15 GÜN KULLANDIM PKO HASTAKLIĞIM VAR. ADETİM GELMEMİŞTİ 2 AYA YAKIN GETİRTTİ DAHA SONRA AYNI GÜNÜNDE GELMEDİ AMA İLAÇ KULLANMADAN ADET GÖRDÜM VE SONRA EŞİMDE BENDE SARAÇOĞLUNUN SİPARİŞ KÜRLERİNİ KULLANMAYA KARAR VERDİK O AY İÇİNDE. VE SİPARİŞ ETTİK BAKTIM BENİM PAKETİMDE SOĞAN KÜRÜ YAZIYOR HEMEN ARADIM VE SARAÇOĞLUNUN YARDIMCISI Bİ BAYAN VAR ONA SÖYLEDİM BEN 1 ,5 AY ÖNCESİ SOĞAN KÜRÜ YAPMIŞTIM ZARAR OLUR MU DİYE YOK YAP DEDİ . ONU DA YAPTIM VE BENDE KOYU LEKELER GELDİ CNM BU DA İYİ OLDUĞUNA İŞARETMİŞ. ERKEN GELMESİ ADETİNİN BENCE NORMAL

ABİKİ BEN DE KULLANDIM Bİ 15 GÜN KULLANDIM PKO HASTAKLIĞIM VAR. ADETİM GELMEMİŞTİ 2 AYA YAKIN GETİRTTİ DAHA SONRA AYNI GÜNÜNDE GELMEDİ AMA İLAÇ KULLANMADAN ADET GÖRDÜM VE SONRA EŞİMDE BENDE SARAÇOĞLUNUN SİPARİŞ KÜRLERİNİ KULLANMAYA KARAR VERDİK O AY İÇİNDE. VE SİPARİŞ ETTİK BAKTIM BENİM PAKETİMDE SOĞAN KÜRÜ YAZIYOR HEMEN ARADIM VE SARAÇOĞLUNUN YARDIMCISI Bİ BAYAN VAR ONA SÖYLEDİM BEN 1 ,5 AY ÖNCESİ SOĞAN KÜRÜ YAPMIŞTIM ZARAR OLUR MU DİYE YOK YAP DEDİ . ONU DA YAPTIM VE BENDE KOYU LEKELER GELDİ CNM BU DA İYİ OLDUĞUNA İŞARETMİŞ. ERKEN GELMESİ ADETİNİN BENCE NORMAL[/QUOTE]
Insallah canimm pkon gecti mi ben gebelik istyordum bnim icin husran oldu adet olmak hayirlisi tabi herseyin.. bende inbes gun yaptm ama akinti olmadi agri ve sik idrar vardi .....

Insallah canimm pkon gecti mi ben gebelik istyordum bnim icin husran oldu adet olmak hayirlisi tabi herseyin.. bende inbes gun yaptm ama akinti olmadi agri ve sik idrar vardi .....[/QUOTE]
BEN DE İSTİYORUM GEBELİK CNM 15 AYLIK EVLİYİM İŞTE GELECEK AY DOKTORA GİDECZE BAKALIM EŞİMDE VE BENDE DEĞİŞİKLİK VAR MI .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…