Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kistim küçülmüş kızlar ama içerde hâlâ kanama var dedi dr bi dahaki aya kısmetse inşaallah meğerse o kist yüzünden olmuyormuş bebek soğan suyu ise yaradı biiznillah

Kistim küçülmüş kızlar ama içerde hâlâ kanama var dedi dr bi dahaki aya kısmetse inşaallah meğerse o kist yüzünden olmuyormuş bebek soğan suyu ise yaradı biiznillah
Kistin rahimde mi yumurtalıkta mı canım

ben soğan kürünü uyguladım adet bitiminden 5 gün sonra adetim düzenlensin diye beki bebiş olur diye yine adet gecikti bende işe yaramdı

10 gün gecikmelide olsa dün adet oldum. hastaneden rahim filmi için randevu aldım ondanda korkuyorum napcam bilmyrm vallahi
canım adetlerin kaç günde bir oluyorsun? birde acısız hsg filmi çekiyorlamış devlette çektirceksen mutlaka aneztizi al çok rahat olıuyormus

canım adetlerin kaç günde bir oluyorsun? birde acısız hsg filmi çekiyorlamış devlette çektirceksen mutlaka aneztizi al çok rahat olıuyormus
normalde 33 günde birdi ama son 3 4 aydır düzensizleşti çocuğumuzda olmadı o yüzden doktora gittik pko çıktı ardından ilaçlı usg istediler. onuda anezteziye gerek yokmuş çokta acı çekilmediğini duydum kısmet artık tek gidicem bide aneztezi olarak almam mümkün değil

hayırlısı inşallah rabbim kucagını doldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…