Kistin rahimde mi yumurtalıkta mı canımKistim küçülmüş kızlar ama içerde hâlâ kanama var dedi dr bi dahaki aya kısmetse inşaallah meğerse o kist yüzünden olmuyormuş bebek soğan suyu ise yaradı biiznillah
Yumurtalığimda canimKistin rahimde mi yumurtalıkta mı canım
Ultrasonda mı belli oldu hemen gördü mü doktorYumurtalığimda canim
Vajinal ultrasonla göründü canimUltrasonda mı belli oldu hemen gördü mü doktor
Bana hiç öyle bakmadı ya neden acabaVajinal ultrasonla göründü canim
Bilemiycem dr dan dra fark var demekkiBana hiç öyle bakmadı ya neden acaba
10 gün gecikmelide olsa dün adet oldum. hastaneden rahim filmi için randevu aldım ondanda korkuyorum napcam bilmyrm vallahiSaraçoğlu 15 gün yapıp 6 ay ara verin diyor ben öyle biliyorum
canım adetlerin kaç günde bir oluyorsun? birde acısız hsg filmi çekiyorlamış devlette çektirceksen mutlaka aneztizi al çok rahat olıuyormus10 gün gecikmelide olsa dün adet oldum. hastaneden rahim filmi için randevu aldım ondanda korkuyorum napcam bilmyrm vallahi
Adet oldun mu canimben soğan kürünü uyguladım adet bitiminden 5 gün sonra adetim düzenlensin diye beki bebiş olur diye yine adet gecikti bende işe yaramdı
yok canım olmadım test yapmayada korkuyorumAdet oldun mu canim
normalde 33 günde birdi ama son 3 4 aydır düzensizleşti çocuğumuzda olmadı o yüzden doktora gittik pko çıktı ardından ilaçlı usg istediler. onuda anezteziye gerek yokmuş çokta acı çekilmediğini duydum kısmet artık tek gidicem bide aneztezi olarak almam mümkün değilcanım adetlerin kaç günde bir oluyorsun? birde acısız hsg filmi çekiyorlamış devlette çektirceksen mutlaka aneztizi al çok rahat olıuyormus
hayırlısı inşallah rabbim kucagını doldurur.normalde 33 günde birdi ama son 3 4 aydır düzensizleşti çocuğumuzda olmadı o yüzden doktora gittik pko çıktı ardından ilaçlı usg istediler. onuda anezteziye gerek yokmuş çokta acı çekilmediğini duydum kısmet artık tek gidicem bide aneztezi olarak almam mümkün değil
Hadi hayırlısı inşaallahyok canım olmadım test yapmayada korkuyorumen iyisi 50 günü devireyim olmassa kan tetine giderim benim 45 günü geçmez adet son adetler 40 da gelmişti hayırlısı
aminn cümlemizinhayırlısı inşallah rabbim kucagını doldurur.
inşallahHadi hayırlısı inşaallah
Pko derken kist mi varmış yumurtalık ne vardıinşallah
evet kist dedi büyük kistmiş öyle ddiler banaPko derken kist mi varmış yumurtalık ne vardı
o gecikme yapmıştır sende soğan kürüde sanırım fayda etmemişevet kist dedi büyük kistmiş öyle ddiler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?