merhaba bir şey sormak istiyorum bende 5 mm lik kist var
bu kürü kullanabilir miyim geçmesi için
dr d.kontrol hapı verdi
3 ay kullanıcakmışım o arada bunu da yapsam fayda edermi acaba
adetin kaçıncı gününde başlamak gerekiyor bugün 4. günüm
çalıştığım için akşam yemeğinden önce ve yatarken yapmayı düşünüyorum
alıntı...
Polikistik overe, menopoza bağlı ateş basmasına, FSH hormonu yüksekliğine, erken menopoza, miyoma ve çikolata kistine karşı kürü tarif ediyorum: Kaynamakta olan 1,5 su bardağı klorsuz suyun içine dışındaki ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru soğanı dörde bölüp atın. 5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için. 15 gün boyunca aç karnına günde iki kez, öğleden önce ve öğleden sonra... Eğer çalışan bir kadınsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk 15 günlük başlangıç küründen sonra 3-4 regl döneminde, reglinize 10 gün kala 10 gün boyunca yine günde 2 kez uygulayın. Her defasında taze olarak hazırlayın.
Pazarlarda satılan, açık renk kabuklu yemeklik soğanı kullanın. Bildiğimiz sarımtrak rengi kabuğu olan soğanı yani. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanmayın.
Bunun dışında yumurta rezervi azalmış kadınlar incir küründen de faydalanabilir. Bu kür yumurta çatlamasına yardımcıdır. Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya 9-10 adet kuru inciri ilave edin ve 20 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. 20 dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden 10-15 dakika önce aç karnına için. Bu kür iki defa 21 gün uygulanır. Her 21 gün tamamlandığında 7 gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi 42 gündür. Uygulama sürelerine 7 günlük aralar dahil değildir. Bu kürün de her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave edin.
nette araştırırken bunu buldum
yemekten kaç saat önce içmek lazım birde tam 1 bardak mı?