Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aaa ilginc hic duymamistim bayadir dr kontrolundeyim bole biseyi hic solemedi dr um yumurtam oldugu icinmi acaba 18mm di mesela 13. Gunde ama bi soriyim yaptirabilirim herseyi yaptrdim zaten.. bide ovulasyon testleri yaniltabilioms herkes ole yazio

Evet belki dediğin gibi gerek görmemiştir, bi sorarsın en kötü. Benim doktorda ilaç karşıtı.klomen filan yok sonuna kadar bekleyip emin olmak istiyo. Önümüzdeki ay yine kan vericem

KIZLARRRRR ACİL YARDIMMM.
GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM SONRASI ADET OLDUM
ADETTEN SONRA DOKTOR KONTROLÜNE GİTTİM KORUNMAYI BIRAKIN DEDİ BIRAKTIK VE 6. GÜNÜDE HAFİF HAFİF KANAMALAR OLDU SEBEB NEDİR BÖYLE OLAN VAR MI DR. ARADIM ONULASYON DÖNEMİNDE OLUR DEDİ KORUNMAYI BIRAKINCA BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI?????

Kızlar gittim doktora , gösterdim tahlil sonucunu. Anlattım işte olması gerekn günde pozitif sonuç aldım ovulasyon testinde ama tahlil sonucuna göre yumurtlama olmaması olabilir mi diye. O da yumurtan gelişmiş fakat çatlamadan gerilemiş dedi. Yine ilaç vermedi ve son kez bir tahlil daha istedi adetin 23. Günü progesteron için . Sonra tüm sonuçları bir araya toplayıp değerlendirip ona göre tedavi uygulayacakmış . Çok tavsiye edilen bi doktor olmasa oyalıyo beni dicem .Strese sokma kendini o bile etkiler dedi. Bide soğan suyunu sordum , yapma onu dedi ama o kadar çok konuştu ki kafam karıştı niye yapma dediğini anlayamadım ama çok işe yaramaz gibi bişeyler dedi. Bu akşam itibariyle 15. Günümü doldurdum zaten ama bir dahaki ay incir kürüne başlıcam. Buralarda olmazsam incir kürü topiğinde görüşürüz

Arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ,hemen hemen 2 senelikte evliyim başlarda istememiştik 4 ay önce karar verdik ,dr gittim bi çikolata kistimin olduğunu öğrendim biraz karamsarlığa düştüm çok Yen'i istemiş olmama rağmen hep kafamda olmayacağı düşüncesi vardı kistten sonra ,çünkü çocuk düşünmezken hep en başından beri nezaman istesem ozaman olur gibime geliyordu bikaç ay olmayınca ve kisti öğrenince baya üzüldüm ,yumurtalık takibide yaptırdım olmadı 4 ay boyunca sonra kadınlar klübüde dahil çeşitli sitelerden bu kürü araştırdım uyguladım ve eşimede keçiboynuzu kaynattım sabah akşam her ihtimale karşı onada o kürü uyguladım ve ilk yaptığım ayda hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun bu kürü yapmasaydım daha uzun bi süre çocuk sahibi olacağımı sanmıyorum ama yılmadım aynen tarif edildiği gibi yaptım sizide burdan bilgilendirmek istedim çünkü bu siteden çok faydalandım yazıları okudukça heveslendim ve sonunda başardım, bu siteye üye değildim sırf benimle aynı sıkıntıları paylaşan insanları biraz olsun rahatlatmak ve teşvik etmek niyetiyle sizinle paylaşmak için üye oldum gerçekten bu kür çok iyi lütfen ümidinizi kesmeden önce deneyin derim..

Kızlar keçi boynuzunu nasıl kaynatıyorsunuz yani ne kadar suda kaç dk falan ? Bir de ne işe yarıyor ?

Cnm gözün aydın
Darısı basımıza
Bnmde çikolata kistim var
İlk ay denedin ve regl olmadın hamile old öğrendim öyle mi
Cok guzel Bişi
Ben ilk ay Denedim ve olmadı ama eşime Bişi içirmedim
Şimdi ikinci ay için baslayacam haftaya inşallah

Doktorlar böyle seylere cok inanmıyor cnm bna da yapma demişlerdi

Benimde anladigim ve okudugum kadariyla hamilelige asil etkisi olan incir kuru soganin temizleme ozelligi var oyuzden gebelikte olusturuo sanirim ama benden akinti bile gelmedi nerdeyse kullanirken skntim o deil sanirim bu ay inciri denicem 15 gun ins basaririm

Aynen canım, bende de ne akıntı ne bişey. Bi de inciri deneyelim bakalım. Hatta bi de çörek otu -bal -tarçın karışımını da yapmayı düşünüyorum ben. İkisinin birlikte bir zararı olmaz sanırım.

incir kürü nasıl ve ne zaman yapmak lazım kızlar
soğanla bırlıkte inciri de yapabılıyor muyuz

Birlikte yapilmiyo once 15 gun sogan sora arkasindan incir yapilio diye biliyorum corekotu bal tarcin karisiminin tarifi nedir yalniz kuru incirde cok sekerli bise ztn ayni anda hepsini yiyip icemem fazla gelir ya

Kizlar ben 30. Gundeyim test yapmasam suphelenrdim belki ama erken gebelik yaptim negatif verdi bide zaten ovulasyondada cift cizgiyi gec gordugum icin adetimde gecikicek gibi geliyo bole bise yasayan varmi?

Bende sadece kahverengi lekelenme var az miktarda.adetim 35 günde bir olur yani 22 si gibi bekliyorum ayın. Şuan 27. Gündeyim ne anlama geldiğini anlamadım kür boyunca olmamıştı böyle. Ama bende hamile değilim , test yapmadım ama hormon testine göre öyle.

benim de 28 le 34 arası ne kadar kötü tam zamanı bilememek canım aslında kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir derler ama gerçi geçen ay bana da olmuştu ama değildim

Artık 5 aydır umut bağlayıp sonunun hüsran olmasından o kadar sıkıldım ki gerçi çok daha fazla zamandır uğraşanlar ama tabi hemen olsun istiyo insan. Bana öyle geliyor ki artık hiç düşünmediğimiz , zamana bıraktığımız bir zaman gelecek ve o zaman öğrenicez müjdeyi

Evet 5 ay kisa bir zaman bizim 1 seneyi gecti ama 3 4 aydir umit bagalayarak bekliyoruz onun oncesinde takmiyordum aslinda ama olmadi kismet hayirlisi herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…