- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
Olmaz cnm, yaptırabilirsin.23. gun cok gec olur mu acaba diger gunler haftasonuna denk geliyor
Cnm gözün aydınArkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ,hemen hemen 2 senelikte evliyim başlarda istememiştik 4 ay önce karar verdik ,dr gittim bi çikolata kistimin olduğunu öğrendim biraz karamsarlığa düştüm çok Yen'i istemiş olmama rağmen hep kafamda olmayacağı düşüncesi vardı kistten sonra ,çünkü çocuk düşünmezken hep en başından beri nezaman istesem ozaman olur gibime geliyordu bikaç ay olmayınca ve kisti öğrenince baya üzüldüm ,yumurtalık takibide yaptırdım olmadı 4 ay boyunca sonra kadınlar klübüde dahil çeşitli sitelerden bu kürü araştırdım uyguladım ve eşimede keçiboynuzu kaynattım sabah akşam her ihtimale karşı onada o kürü uyguladım ve ilk yaptığım ayda hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim şükürler olsun bu kürü yapmasaydım daha uzun bi süre çocuk sahibi olacağımı sanmıyorum ama yılmadım aynen tarif edildiği gibi yaptım sizide burdan bilgilendirmek istedim çünkü bu siteden çok faydalandım yazıları okudukça heveslendim ve sonunda başardım, bu siteye üye değildim sırf benimle aynı sıkıntıları paylaşan insanları biraz olsun rahatlatmak ve teşvik etmek niyetiyle sizinle paylaşmak için üye oldum gerçekten bu kür çok iyi lütfen ümidinizi kesmeden önce deneyin derim..
Doktorlar böyle seylere cok inanmıyor cnm bna da yapma demişlerdiKızlar gittim doktora , gösterdim tahlil sonucunu. Anlattım işte olması gerekn günde pozitif sonuç aldım ovulasyon testinde ama tahlil sonucuna göre yumurtlama olmaması olabilir mi diye. O da yumurtan gelişmiş fakat çatlamadan gerilemiş dedi. Yine ilaç vermedi ve son kez bir tahlil daha istedi adetin 23. Günü progesteron için . Sonra tüm sonuçları bir araya toplayıp değerlendirip ona göre tedavi uygulayacakmış . Çok tavsiye edilen bi doktor olmasa oyalıyo beni dicem .Strese sokma kendini o bile etkiler dedi. Bide soğan suyunu sordum , yapma onu dedi ama o kadar çok konuştu ki kafam karıştı niye yapma dediğini anlayamadım ama çok işe yaramaz gibi bişeyler dedi. Bu akşam itibariyle 15. Günümü doldurdum zaten ama bir dahaki ay incir kürüne başlıcam. Buralarda olmazsam incir kürü topiğinde görüşürüz
Aynen canım, bende de ne akıntı ne bişey. Bi de inciri deneyelim bakalım. Hatta bi de çörek otu -bal -tarçın karışımını da yapmayı düşünüyorum ben. İkisinin birlikte bir zararı olmaz sanırım.Benimde anladigim ve okudugum kadariyla hamilelige asil etkisi olan incir kuru soganin temizleme ozelligi var oyuzden gebelikte olusturuo sanirim ama benden akinti bile gelmedi nerdeyse kullanirken skntim o deil sanirim bu ay inciri denicem 15 gun ins basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?