Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin

Merhaba bende soğan kürünü deneyenlerdenim bugün son günüm. Fakat benim geçen cumartesinden beri adet olacakmışım gibi sancım var. Adet günüm ocak 18. Sizce nedeni ne olabilir?

Dra gideyim diom da adet olorsam yoksa beklesemmi acaba ya kurden sonra adet olunca

14. Günüm çok zorlanıyorum ,bitsin istiyorum biran önce. Neyse ki yarın son bende birkaç gündür (özellikle de bugün daha net hissetmeye başladım) karnımın altında adet sancısına benzer ama daha hafif bir ağrı var bazen daha çok hissediyorum hareket ederken mesela bazen unutuyorum. Soğan küründen olur mu acaba arkadaşlar ? Aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda ?

Sogan suyu agri ve akinti yapiyor canim
Ben dun dayanamayip erken gebelik yaptim negatif tabiki sonuc :)) neyse en azindan bekleme seruvenim sona erdi bu ay icin

evet ondandır canım benımde oyle oldu ama adet oldum

kızlar merakımdan dayanamayıp hasteneyi aradım ve sonucu öğrendim. Bu ayda progesteronum 4.66 çok üzüldüm! Ovulasyon testi ile kopkoyu ve net olarak ikinci çizgiyi yakalamıştım, ovulasyon testi yapr mı böyle , hiçbirşey anlayamadım kafam çok karıştı , çok üzgünüm

KIZLARRRRR ACİL YARDIMMM.
GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM SONRASI ADET OLDUM
ADETTEN SONRA DOKTOR KONTROLÜNE GİTTİM KORUNMAYI BIRAKIN DEDİ BIRAKTIK VE 6. GÜNÜDE HAFİF HAFİF KANAMALAR OLDU SEBEB NEDİR BÖYLE OLAN VAR MI DR. ARADIM ONULASYON DÖNEMİNDE OLUR DEDİ KORUNMAYI BIRAKINCA BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI?????

Canım bende ovülasyonda görmüştüm çift çizgi hemde 2 gün üst üste ama benimde negatif , progesteron testinin ne olduğunu bilmiyorum tam olarak, ama bu ay hem incir hemde soğan kürü uygulicam tedaviden önceki son umudum zaten bu ay

Cnm benim şimdi ben akşam iş çıkışı doktora gidicem , kafamdaki tüm soruları sorucam tahlili de göstericem. Öğrendiklerimi aktarırım ama progesteron yumurtlamanın oluşup oluşmadığını gösteren bir hormon. Hamilelik için önemli yani. Aslında sana tavsiyem sende bir yaptırsan derim. En azından bi kaybın olmaz. Adetin 21-22-23. Günlerinden birinde yapılıyo. Doktor benden 23. Günü kan vermemi istedi mesela. Sağlıklı bir yumurtlamanın olduğunu anlmak içinde değer 10 ve üstü olmalıymış.

Peki bu test kan ornegi alinip mi yapiliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…