Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinİyi geceler arkadaşlar. 2017 ye müjdeli mi haberle girdik çok şükür 2 buçuk yıllık evliyim ve ekim itibariyle eşimle Bebek düşünmeye başladık Tabi ilk denemelerde hemen olsun istedik fakat olmayınca hemen doktora gittim ve adet düzensizliğim olup olmadığını sordu bende var dedim daha önceki yazımda da anlatmıştım bunları o yüzden kısa kesicem Pko başlangıcı olduğunu ve çocuk sahibi olmak istiyorsam kilo vermem gerektiğini söyledi adet söktürücü tarlusal diye bi kaç verdi .fakat ben oldum olası ilaç içmem doğada ararım şifasını ve bulurumda elhamdülillah.dedim ki bununda bi çaresi olmalı ve internette gezinirken Saraçoğlu hocanın soğan kürünü okudum forumlarda hatta bu sitede arkadaşların yazdıklarını okudum ne kaybederim ki dedim sonra en fazla antibiyotik faydasını görürüm Adetim bayadır olmuyordu sopan kürünü 2 gün içtikten sonra ki sabah adet olmuştum hem de doğal yoldan Çok mutlu olmuştum dedim işe yarayacak bu.29 kasım adet olduğum tarihti. Aynı zamanda Bebek olayını da atmıştım kafamdan psikolojimi rahat bıraktım.dedim ki Rabbim olursa olur olmazsa da vardır bi bildiğin ben eşimle böyle de çok mutluyum Bu sabah içime bi his doğdu dedim adetim çok gecikti yoksa yine düZensizlik mi yoksa içimde bi canlı olabilir mi Kahvaltı bile yapmadan hemen eczaneye koştum idrar testi yaptım baktım ikinci çiZgi silik Ardından bi idrar testi daha yaptım o da ayni şekilde Emin olmak için kan testi yaptırmaya gittim tabi içim içime sığmıyor 2 saat sonra sonuçları almaya gittiğimde B hcg 88,99 olduğunu gördüm dedim ki Rabbim sana çok şükür inşaallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı da nasip edersin burda bir sürü arkadaş yazıyor bende bi kaç ay önce buradan yazılanlardan umutla bu işin peşine düştüm ve dedim ki hamile kalırsam buraya bende yazacağım ve umut kesenlere bir nebze de olsa umut olacağım .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah Soğan kürü bana çok yaradı inşaallah herkes faydasını görür. Şifa Rabbimden onu aramak bizden.
Ağrı ve akıntı oluyor normalMerhaba bende soğan kürünü deneyenlerdenim bugün son günüm. Fakat benim geçen cumartesinden beri adet olacakmışım gibi sancım var. Adet günüm ocak 18. Sizce nedeni ne olabilir?
TeşekkürlerAğrı ve akıntı oluyor normal
Kasım gibi kullanmaya başladım Can'ım ilk adetini oldum sonra gebe kaldım dün de öğrendim :)Ay masallah cnm kür den ne kadar sonra hsmile kaldin
Yani kullandıktan hemen sonra hamile kaldım çok şükür :)Kasım gibi kullanmaya başladım Can'ım ilk adetini oldum sonra gebe kaldım dün de öğrendim :)
Teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere versin inş :)Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
evet ondandır canım benımde oyle oldu ama adet oldum14. Günüm çok zorlanıyorum ,bitsin istiyorum biran önce. Neyse ki yarın sonbende birkaç gündür (özellikle de bugün daha net hissetmeye başladım) karnımın altında adet sancısına benzer ama daha hafif bir ağrı var bazen daha çok hissediyorum hareket ederken mesela bazen unutuyorum. Soğan küründen olur mu acaba arkadaşlar ? Aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda ?
Canım bende ovülasyonda görmüştüm çift çizgi hemde 2 gün üst üste ama benimde negatif , progesteron testinin ne olduğunu bilmiyorum tam olarak, ama bu ay hem incir hemde soğan kürü uygulicam tedaviden önceki son umudum zaten bu aykızlar merakımdan dayanamayıp hasteneyi aradım ve sonucu öğrendim. Bu ayda progesteronum 4.66çok üzüldüm! Ovulasyon testi ile kopkoyu ve net olarak ikinci çizgiyi yakalamıştım, ovulasyon testi yapr mı böyle , hiçbirşey anlayamadım kafam çok karıştı , çok üzgünüm
Cnm benim şimdi ben akşam iş çıkışı doktora gidicem , kafamdaki tüm soruları sorucam tahlili de göstericem. Öğrendiklerimi aktarırım ama progesteron yumurtlamanın oluşup oluşmadığını gösteren bir hormon. Hamilelik için önemli yani. Aslında sana tavsiyem sende bir yaptırsan derim. En azından bi kaybın olmaz. Adetin 21-22-23. Günlerinden birinde yapılıyo. Doktor benden 23. Günü kan vermemi istedi mesela. Sağlıklı bir yumurtlamanın olduğunu anlmak içinde değer 10 ve üstü olmalıymış.Canım bende ovülasyonda görmüştüm çift çizgi hemde 2 gün üst üste ama benimde negatif , progesteron testinin ne olduğunu bilmiyorum tam olarak, ama bu ay hem incir hemde soğan kürü uygulicam tedaviden önceki son umudum zaten bu ay
Peki bu test kan ornegi alinip mi yapiliyor acabaCnm benim şimdi ben akşam iş çıkışı doktora gidicem , kafamdaki tüm soruları sorucam tahlili de göstericem. Öğrendiklerimi aktarırım ama progesteron yumurtlamanın oluşup oluşmadığını gösteren bir hormon. Hamilelik için önemli yani. Aslında sana tavsiyem sende bir yaptırsan derim. En azından bi kaybın olmaz. Adetin 21-22-23. Günleri yapılıyo. Sağlıklı bir yumurtlamanın olduğunu anlmak içinde değer 10 ve üstü olmalıymış.
Evet cnm, aç karnına yaptırıyorum ben sabah. Ama farketmez diyenler de var .Peki bu test kan ornegi alinip mi yapiliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?