Evet kesinlikle ben de surekli burda her yorumu okuyodum her firsat buldugumda Allah her isteyene versin insallah canim umutsuzluga kapilma sakin saglikli bebekler alalim kucaklarimiza amin:)Çok teşekkürler cevapladığın içinİnşallah vesile olur artık tekrar kür yapmama gerek kalmaz. Çok yorucu bir süreç dileyen herkese Rabbim verir inşallah hemen
İnşallah amin :)Evet kesinlikle ben de surekli burda her yorumu okuyodum her firsat buldugumda Allah her isteyene versin insallah canim umutsuzluga kapilma sakin saglikli bebekler alalim kucaklarimiza amin:)
Cnm ya taze yaşamış biri olarak biraz bahseder misin farklılıklar var mıydı diğer aylara göre? Değişik birşeyler dikktini çeken mesela? Yoksa diğer aylarla aynı şeyler mi hissettin öğrenene kadar ?Evet kesinlikle ben de surekli burda her yorumu okuyodum her firsat buldugumda Allah her isteyene versin insallah canim umutsuzluga kapilma sakin saglikli bebekler alalim kucaklarimiza amin:)
Canım sende bi sorun var mıydı yoksa hiçbir sorun yokken mı deniyor idin...Evet canim cok tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsin insallah Hatta son gun unuttum icmeyi 14 gun uyguladim ovulasyon testiyle de takip ediyodum
Yok doktora gitmistim bi sıkıntı yok demisti ayrintili bi kontrol olmadi cok ama.Burda okuyunca deneyeyim dedim sadece:)Canım sende bi sorun var mıydı yoksa hiçbir sorun yokken mı deniyor idin...
Canim oncelikle beyaz akintidan suphelendim onun disinda hic belirti yoktu bende neden oldu ki simdi yumurtlamadaki gibi acaba diye dusundum sonra ovulasyon testiyle ogrendim:) su an adet sancisi gibi daha fazla sancim var gece uykudan uyandirdi o derece insallah her sey yolundadir :)Cnm ya taze yaşamış biri olarak biraz bahseder misin farklılıklar var mıydı diğer aylara göre? Değişik birşeyler dikktini çeken mesela? Yoksa diğer aylarla aynı şeyler mi hissettin öğrenene kadar ?
Canim oncelikle beyaz akintidan suphelendim onun disinda hic belirti yoktu bende neden oldu ki simdi yumurtlamadaki gibi acaba diye dusundum sonra ovulasyon testiyle ogrendim:) su an adet sancisi gibi daha fazla sancim var gece uykudan uyandirdi o derece insallah her sey yolundadir :)[/QUOTE
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin cnmGelişmelerden haberdar edersin bizleri , güzel umut oluyor bizler içinde
Zaten o yuzden olur olmaz yazcam dedim burda o kadar cok sey okuyunca bana da hep umut oluyodu olumlu gelismeler insallah devaminda da sıkıntı yasamam Allah isteyen herkese versin
Zaten o yuzden olur olmaz yazcam dedim burda o kadar cok sey okuyunca bana da hep umut oluyodu olumlu gelismeler insallah devaminda da sıkıntı yasamam Allah isteyen herkese versin
Her zaman dua ediyorum hepimiz icin:)Canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizi de unutma dualarında
Bende bugun bitirdim cnm hayırlısımrb arkadaşlar bende soğan kürü kullandım ilk defa kürü bitireli 2 gün oluyo 1 gün fazladan bile yaptım ☺ kürün son günleri bendede şeffaf akıntı başladı hala devam ediyor ne olucak bilmiyorum
insllah güzel haberler alırız o zamnBende bugun bitirdim cnm hayırlısı
Ay masallah cnm kür den ne kadar sonra hsmile kaldinİyi geceler arkadaşlar. 2017 ye müjdeli mi haberle girdik çok şükür 2 buçuk yıllık evliyim ve ekim itibariyle eşimle Bebek düşünmeye başladık Tabi ilk denemelerde hemen olsun istedik fakat olmayınca hemen doktora gittim ve adet düzensizliğim olup olmadığını sordu bende var dedim daha önceki yazımda da anlatmıştım bunları o yüzden kısa kesicem Pko başlangıcı olduğunu ve çocuk sahibi olmak istiyorsam kilo vermem gerektiğini söyledi adet söktürücü tarlusal diye bi kaç verdi .fakat ben oldum olası ilaç içmem doğada ararım şifasını ve bulurumda elhamdülillah.dedim ki bununda bi çaresi olmalı ve internette gezinirken Saraçoğlu hocanın soğan kürünü okudum forumlarda hatta bu sitede arkadaşların yazdıklarını okudum ne kaybederim ki dedim sonra en fazla antibiyotik faydasını görürüm Adetim bayadır olmuyordu sopan kürünü 2 gün içtikten sonra ki sabah adet olmuştum hem de doğal yoldan Çok mutlu olmuştum dedim işe yarayacak bu.29 kasım adet olduğum tarihti. Aynı zamanda Bebek olayını da atmıştım kafamdan psikolojimi rahat bıraktım.dedim ki Rabbim olursa olur olmazsa da vardır bi bildiğin ben eşimle böyle de çok mutluyum Bu sabah içime bi his doğdu dedim adetim çok gecikti yoksa yine düZensizlik mi yoksa içimde bi canlı olabilir mi Kahvaltı bile yapmadan hemen eczaneye koştum idrar testi yaptım baktım ikinci çiZgi silik Ardından bi idrar testi daha yaptım o da ayni şekilde Emin olmak için kan testi yaptırmaya gittim tabi içim içime sığmıyor 2 saat sonra sonuçları almaya gittiğimde B hcg 88,99 olduğunu gördüm dedim ki Rabbim sana çok şükür inşaallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı da nasip edersin burda bir sürü arkadaş yazıyor bende bi kaç ay önce buradan yazılanlardan umutla bu işin peşine düştüm ve dedim ki hamile kalırsam buraya bende yazacağım ve umut kesenlere bir nebze de olsa umut olacağım .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah Soğan kürü bana çok yaradı inşaallah herkes faydasını görür. Şifa Rabbimden onu aramak bizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?