- 25 Aralık 2016
- 289
- 171
- 23
- 32
Çok pardon ya düünüp yazmayanlardanım:) be15 gün soğan kürünü yaptım arkasından brokoli yaptım. Adet gördüm şimdi ikinci adetime 9 gün var bugü soğan kürüne başladım. Sende yapmışmıydın? 5 gün yeter mi? Brokoliyi de içmem gerek üst üste geldiAnlamadimilk bebegim canım kızım üç aylık
Çok pardon ya düünüp yazmayanlardanım:) be15 gün soğan kürünü yaptım arkasından brokoli yaptım. Adet gördüm şimdi ikinci adetime 9 gün var bugü soğan kürüne başladım. Sende yapmışmıydın? 5 gün yeter mi? Brokoliyi de içmem gerek üst üste geldi
İlk ay yaptım hamile kalmadım adet oldum şimdi tekrar yapıyorum son 10 gün kala 5 yada 7 gün yapmalısınız yazıyorda. Sen birincide mi hamile kaldın?, 15 gün yapman lazım ben soğan kürü ile hamile kaldım canım
Canlarim benim iyiki varsiniz diye soze basliyorumsogan kurunde ikinci gunum bugun. Acaba diyorum 2.5mm lik kistim vardi belki gider bu sayede ama ben artik anne olmayi cok istiyorum yetti gari canlarim ben acaba bu kuru uygularken de calismalara baslasam mi iki ay oldu kimuasal gebelik gecireli.
Adetimin 9.gunu bugun ayyy heycan yaotim yaa
İlk ay yaptım hamile kalmadım adet oldum şimdi tekrar yapıyorum son 10 gün kala 5 yada 7 gün yapmalısınız yazıyorda. Sen birincide mi hamile kaldın?
Sağlıklı bir şekilce kucağına alırsın inşallah. Darısı bizlerOnu bilmiyorum canım ben direk 15 gün olarak biliyorum evet ilk denemede hamile kaldım
[/QU
OTE
Allahim tamamina erdirsn canmOnu bilmiyorum canım ben direk 15 gün olarak biliyorum evet ilk denemede hamile kaldım
Ben adet bitiminde başladım. Ama adetin 2 günü başlayanlarda var. Saraçoğlu adet bitiminden 7 gün içinde diyor. Benim bildiğim.Selam kızlar, konuya yeni dahil oldum. Pko luyum ben de. İlk hamileligimde hic bilmiyordum bçt deneyeyim dedim , denediğim ay da hamile kaldım bi kızım var. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldum ama nasip olmadı gebelik. Şimdi adetin 2.günündeyim ne zaman başlamalıyım bu küre ?
Merhaba hoşgeldin adetin bittikten iki gün sonra başla bu arada bçt ne demekSelam kızlar, konuya yeni dahil oldum. Pko luyum ben de. İlk hamileligimde hic bilmiyordum bçt deneyeyim dedim , denediğim ay da hamile kaldım bi kızım var. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldum ama nasip olmadı gebelik. Şimdi adetin 2.günündeyim ne zaman başlamalıyım bu küre ?
Selam kızlar, konuya yeni dahil oldum. Pko luyum ben de. İlk hamileligimde hic bilmiyordum bçt deneyeyim dedim , denediğim ay da hamile kaldım bi kızım var. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldum ama nasip olmadı gebelik. Şimdi adetin 2.günündeyim ne zaman başlamalıyım bu küre ?
Evet bende merak ettim doğrusuMerhaba hoşgeldin adetin bittikten iki gün sonra başla bu arada bçt ne demek
Sağlıklı bir şekilce kucağına alırsın inşallah. Darısı bizler
Allahim tamamina erdirsn canm
Saracoğlu öyle demiş sitesinde okudum şimdi ama 30 günde bir adet göreceksek adet 5 gün 7 gün bos geç 15 de kür hepsi 27 gün yapıyor adet olana kadar devam nerdeyse. Geç gibi geliyor bana.Ben adet bitiminde başladım. Ama adetin 2 günü başlayanlarda var. Saraçoğlu adet bitiminden 7 gün içinde diyor. Benim bildiğim.
Merhaba hoşgeldin adetin bittikten iki gün sonra başla bu arada bçt ne demek
Evet bende merak ettim doğrusu
Kusura bakma ben baya geri kalmışım konuşardan allah bağışlasın..:)Kizim kucağımda canım :) aminn insaAllah
Kusura bakma ben baya geri kalmışım konuşardan allah bağışlasın..:)
Amin inşallah hepimize..Estağfurullah canım aminn darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?