Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım anlatır mısın nasıl uyguladığını bçt yi biz de deneyelim belki faydasını görürüz

Ayy cnm hamile sandim msjini hareketli sevincli sevincli yazmissin basla cnm bos gecirme gunlerini and bi gun durun bi gun calisin mutlaka
Ayy bende koptum burda hamile kelimesini gorunce birden kalbim carpti hamileyim sandim ay Allahim aklima mukayet ol tobe estafurullah hala icimde bi sevinc var. Insallah canim bugunden basliyalim o zaman nediyim Rabbim cuma gununun hurmetine dualarimizi kabul etsin

Oyy kiyamam cnm insallah insallahh en kisa zamanda bebisin olsun cnm

Kızlar bugun gecikmemin 5. Günü biraz önce kasıklarıma kıramp girdi, lavaboda peçeteye akıntıyla kan geldi hafif. Girerim yarın herhalde...

Canım anlatır mısın nasıl uyguladığını bçt yi biz de deneyelim belki faydasını görürüz
Her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı bal birer çay kaşığı tarçın ve çörek otu tozunu macun kıvamına gelene kadar karıştırıp tüketiyorsun ne zaman başladım ne zaman bıraktım hatırlamıyorum gün olarak. Burada görmüştüm aratırsan bulabilirsin canım

Kızlar şurda 3 günüm kaldı kürün bitmesine ama midem sinyal vermeye başladı ne yapdam ki bıraksam mı yoksa tok karna mı içsem

Kizlar bende sogan kuru kullandim 've simdide bal-corek otu-tarcin kuru kullanmak istiyorum tarifini verirmisjniz be kadar bkullanicam kac ogun fln dedim?

Mrblar.. 6 aylık evliyim ve hiç korunmadık bebek istiyoruz ama tık yok soğan kürüne başladım 3 gün önce. İnş Allahım nasip eder

Bende 7 bitti 8 girdik 8 aylik evliyim bizde cok istiyoruz ama dedigin gibi tik yok insan uzuluyor cnm doktora gittin mi bi sorun var mi

Sibelsibel06 insallah hamile kalirsin cnm ama sogan kurune basla ben eger bilseydim onceden cidden evlenmezden bi ay once baslardim yada bi iki aylik evliyken baslardim ama kismet cnm bnm nasip insallah bizlerinde bebisi olur en kisa zamanda :-(

Iyi geceler kizlar bana da dua edin bol bol yarin gorusmek uzere allaha emanet Olin

Eklentiler

• IMG-20170221-WA0009.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…