Ben de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyormina retriever nerdesin cnm yazmiyorsun hic geceleri dusunmekten uykuyu kaybettim uyuyamiyorum kizlar yaaaaa
Ben de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor
Kiz dun meryem suresini okudum ya turkcesinide okudum. Cok etkilendim yaa. Kisir olana yasi baya gecmis olana evlat nasip etmis Allah. Ol derse oluyo yani imkansiz diye bsy yok. Insallah bizimde mucizelerimiz gelcek sirasiyla. Yatircaz yataga altlarini alirken bile yeri gelcek ogurcez :) gece bizi uykumuzdan uyandircak. Oyuncakci onunden dovusmeden gecemicez :) insallah bizlerde yasicaz bunlariDemi canim oyle oluyor insan ama yinede cok sukur kac yil bekleyen insanlar var belkide hic cocugu olmayanlar var cok sukur inaniyorum ben olucak bizimkilerde M Melike07 seninki benimki 'vemina retriever her zmn bana tesselli veren canim arkadasima vericek rabbim tum isteyenlere versin insallah en kisa zamanda bizede
Kizlar isyan etmiyoruz umudumuzu asla kaybetmiyoruz ve icimizden biri umudunu kaybettiginde bunu hatirlatiyoruz. Isyan ettigimiz aslinda bebegin olmamasi degil. Bebegi bize veren yoktan var eden Allah a isyan etmis oluyoruz. Biz isyan yerine uzulmek yerine Allah a dua edicez. Hep hayirlisi olsun diyorum insallah bebegimiz olcak uzulmek yok. Bizde diger kadinlar.gibi dogum sancisi baslaynca vazgectiiimmm diye bagircaz :)Ben de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor
Amin canım inşallah olucak hayırlıyla da bakalım ne zaman :)Demi canim oyle oluyor insan ama yinede cok sukur kac yil bekleyen insanlar var belkide hic cocugu olmayanlar var cok sukur inaniyorum ben olucak bizimkilerde M Melike07 seninki benimki 'vemina retriever her zmn bana tesselli veren canim arkadasima vericek rabbim tum isteyenlere versin insallah en kisa zamanda bizede
Ay inşallah canım benim yaa valla diyorum ki dün kussam bile of demicem :) ama insanoğlu işte unutucam bu dediklerimi :) hayırlısıyla olsun artıkk yaa güzel haberler verelim kızlar yaa. Sizin ne kadar kaldı bata. Ben yarın girerim adeteKizlar isyan etmiyoruz umudumuzu asla kaybetmiyoruz ve icimizden biri umudunu kaybettiginde bunu hatirlatiyoruz. Isyan ettigimiz aslinda bebegin olmamasi degil. Bebegi bize veren yoktan var eden Allah a isyan etmis oluyoruz. Biz isyan yerine uzulmek yerine Allah a dua edicez. Hep hayirlisi olsun diyorum insallah bebegimiz olcak uzulmek yok. Bizde diger kadinlar.gibi dogum sancisi baslaynca vazgectiiimmm diye bagircaz :)
Kizlar isyan etmiyoruz umudumuzu asla kaybetmiyoruz ve icimizden biri umudunu kaybettiginde bunu hatirlatiyoruz. Isyan ettigimiz aslinda bebegin olmamasi degil. Bebegi bize veren yoktan var eden Allah a isyan etmis oluyoruz. Biz isyan yerine uzulmek yerine Allah a dua edicez. Hep hayirlisi olsun diyorum insallah bebegimiz olcak uzulmek yok. Bizde diger kadinlar.gibi dogum sancisi baslaynca vazgectiiimmm diye bagircaz :)
3 martta benim az kaldi hihihAy inşallah canım benim yaa valla diyorum ki dün kussam bile of demicem :) ama insanoğlu işte unutucam bu dediklerimi :) hayırlısıyla olsun artıkk yaa güzel haberler verelim kızlar yaa. Sizin ne kadar kaldı bata. Ben yarın girerim adete
Hadi hayırlı haberini bekliyoruz canım3 martta benim az kaldi hihih
Hic sanmiyorum ama insallahh :) zaten pozitif olsa test ins o heycnla delirmeden siteye girer hemen yazarim yaa ben ovulasyn testimi pozitif gordugumde ellerm titredi evde 3 tur attm hamile kalms gbiHadi hayırlı haberini bekliyoruz canım
HahahaHic sanmiyorum ama insallahh :) zaten pozitif olsa test ins o heycnla delirmeden siteye girer hemen yazarim yaa ben ovulasyn testimi pozitif gordugumde ellerm titredi evde 3 tur attm hamile kalms gbi
Hayirli olsun inş bigun bizde yazarız böyleKızlar ben bu ay soğan kürü kullandım adetimin gelmediği ilk gün 3. Gün ve 5. Gün test yapmıştım negatifti bugün gecikmemin 10. Günü pozitifi gördüm çok şükür mucizevi bir nimet bu soğan mutlaka deneyin
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?Kızlar ben bu ay soğan kürü kullandım adetimin gelmediği ilk gün 3. Gün ve 5. Gün test yapmıştım negatifti bugün gecikmemin 10. Günü pozitifi gördüm çok şükür mucizevi bir nimet bu soğan mutlaka deneyin
Hayırr gitmedik şu kürleride yapıyım sonraki aya mecburen giderizBende 7 bitti 8 girdik 8 aylik evliyim bizde cok istiyoruz ama dedigin gibi tik yok insan uzuluyor cnm doktora gittin mi bi sorun var mi
Can'ım çok sağol 2 aydır fakat doktor muayene sırasında iltihabın çok fazla demişti ben de o yüzden bu kürü yapmıştım hatta adetim gecikince. Baya regl düzenim bozuldu sanmıştım Allah'a şükür olmuşTebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?
Hayırr gitmedik şu kürleride yapıyım sonraki aya mecburen giderizsiz gittiniz mi?
Melike üzülme lütfen çocuğun olmuyor diye üzülüyorsun sonra üzüldüğün için stresten çocuk olmuyor bir kısır döngüye giriyorsun lütfen pozitif ol canımBen de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor
TebriklerCan'ım çok sağol 2 aydır fakat doktor muayene sırasında iltihabın çok fazla demişti ben de o yüzden bu kürü yapmıştım hatta adetim gecikince. Baya regl düzenim bozuldu sanmıştım Allah'a şükür olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?