Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor

Demi canim oyle oluyor insan ama yinede cok sukur kac yil bekleyen insanlar var belkide hic cocugu olmayanlar var cok sukur inaniyorum ben olucak bizimkilerde M Melike07 seninki benimki 've mina retriever her zmn bana tesselli veren canim arkadasima vericek rabbim tum isteyenlere versin insallah en kisa zamanda bizede

Kiz dun meryem suresini okudum ya turkcesinide okudum. Cok etkilendim yaa. Kisir olana yasi baya gecmis olana evlat nasip etmis Allah. Ol derse oluyo yani imkansiz diye bsy yok. Insallah bizimde mucizelerimiz gelcek sirasiyla. Yatircaz yataga altlarini alirken bile yeri gelcek ogurcez :) gece bizi uykumuzdan uyandircak. Oyuncakci onunden dovusmeden gecemicez :) insallah bizlerde yasicaz bunlari

Ben de aynı durumdayım canım yaa eşim baktı durgunluk var bende daha da ilgilenmeye çalışıyor ama ben öyle daha bi içim burkuluyor
Kizlar isyan etmiyoruz umudumuzu asla kaybetmiyoruz ve icimizden biri umudunu kaybettiginde bunu hatirlatiyoruz. Isyan ettigimiz aslinda bebegin olmamasi degil. Bebegi bize veren yoktan var eden Allah a isyan etmis oluyoruz. Biz isyan yerine uzulmek yerine Allah a dua edicez. Hep hayirlisi olsun diyorum insallah bebegimiz olcak uzulmek yok. Bizde diger kadinlar.gibi dogum sancisi baslaynca vazgectiiimmm diye bagircaz :)

Amin canım inşallah olucak hayırlıyla da bakalım ne zaman :)

Ay inşallah canım benim yaa valla diyorum ki dün kussam bile of demicem :) ama insanoğlu işte unutucam bu dediklerimi :) hayırlısıyla olsun artıkk yaa güzel haberler verelim kızlar yaa. Sizin ne kadar kaldı bata. Ben yarın girerim adete

Haha sonu guzeldi insallah cnm bnm isyan etmek ne haddimize cnm cok sukur her halimize olucak bu ay olmassa diger ay olucak insallahhhh

3 martta benim az kaldi hihih

Hic sanmiyorum ama insallahh :) zaten pozitif olsa test ins o heycnla delirmeden siteye girer hemen yazarim yaa ben ovulasyn testimi pozitif gordugumde ellerm titredi evde 3 tur attm hamile kalms gbi
Hahaha ah o çift çizgiyi görebilecek miyim hayal bile edemiyorum :) görsem ne yaparım ay Allah'ım nasip et en kısa zamanda isteyen herkeseee :))

Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?

Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim. Uzun zamandır istiyor muydun ?
Can'ım çok sağol 2 aydır fakat doktor muayene sırasında iltihabın çok fazla demişti ben de o yüzden bu kürü yapmıştım hatta adetim gecikince. Baya regl düzenim bozuldu sanmıştım Allah'a şükür olmuş

Hayırr gitmedik şu kürleride yapıyım sonraki aya mecburen gideriz siz gittiniz mi?

Gittim cnm erknden gitmenide tavsiye ederim en azindan bir sorun varsa erkenden cozulur bende ilk gunden kalan yara varmis mesela fitil fln verdi kullandim gwcmedi 've yara cocuguda engelliyormus 've anlamadim hic yara oldugunu 've subbatin 8 yaktirdim hemde sogan kuru kullaniyorum bakalim insallah mart ayinda bebisim olur insallah

Kizlar ya ben ha bire iciyorum bu sogan suyunu tik yok acaba bisey olmali mi ne bileyim insan bi akinti agri bisey hissetme mi. Gerci 4.gunum ama yine de biseyler bekliyorum ne bileyim

Melike üzülme lütfen çocuğun olmuyor diye üzülüyorsun sonra üzüldüğün için stresten çocuk olmuyor bir kısır döngüye giriyorsun lütfen pozitif ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…