- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 31
Geçen ay bende öle düşündüm.keşke adet belirtileri yerine gebelik belirtileri olsa diye.ama işte nasibimiz ne zmn bizi bulur kimse bilemez.sen umudunu kaybetme yeter kiKarnım gece AĞRIDI dıomkı karın agrıyana kadar kasıklar agrısaya sıvılcr cıkana kadar gogus hassasiyet olsa ya nevardı dıom ya
olsunnn mutlu olmak lazım her zamn adet olabiliyrsun en azından bu güzel bişi bence olumlu düşünmek lazımkızlar ben hasta oldum
çok şükür her ay düzenli pko olmasına rağmen ama demişlerdi yeni evlisin ilk 6 ay zorlanabilirsin diye.. neyse kızlar sizi takip te olucam artık benolsunnn mutlu olmak lazım her zamn adet olabiliyrsun en azından bu güzel bişi bence olumlu düşünmek lazım
Aynıyız sanırım canım aynen öyle sükürki oluyorz güzel haberleri alalım hep beraber inş.çok şükür her ay düzenli pko olmasına rağmen ama demişlerdi yeni evlisin ilk 6 ay zorlanabilirsin diye.. neyse kızlar sizi takip te olucam artık ben
Hadi ya hayirlisi diger aya kaldi benim gibi umutlarCanlar ben dün regl oldum boş umutlar olmuş anlayacağınız. rahatsızdım kaç gündür giremedim. seviyorum sizleri. herşeyin hayırlsııı
nden cok umutluydum ben ya umudum yerle bır oldu barı sen bıze sevınc olaydın sıkma canını ama cnmCanlar ben dün regl oldum boş umutlar olmuş anlayacağınız. rahatsızdım kaç gündür giremedim. seviyorum sizleri. herşeyin hayırlsııı
Hayırlıso cnm uzulme bende senı soracaktım ama adet olmussun. Ben bugunde olmadım umud baglamak hıc ıstemıom ama bakalımHadi ya hayirlisi diger aya kaldi benim gibi umutlar
Canım ama diyorlar ki hamileyseniz bırakın kullanmayın düşük olabiliyor geç kalınırsa bebek düşer yani kaynanan doğru söylemiş yaparken adetin 2-3 günü başlanır 13 günü bitirilir yumurtlama olur ya bebek olursa düşmesin diye yaparken iyice araştırın öyle yapın mazallah çocuk düşer falanKızlar ya kaynanam bugun sogan kuru hakkında dedıkı bız bebek dusuk yapmak ıcın ıcıodduk dedı yenı olusumu olsa dahı soker atar dedı ama mumkun olabılırmıkı doktor okadar bagırıo nette
Ya ben 6.gun basladım 9.gunde yumurtluyom zatn aayy bısey olmusmudurkıCanım ama diyorlar ki hamileyseniz bırakın kullanmayın düşük olabiliyor geç kalınırsa bebek düşer yani kaynanan doğru söylemiş yaparken adetin 2-3 günü başlanır 13 günü bitirilir yumurtlama olur ya bebek olursa düşmesin diye yaparken iyice araştırın öyle yapın mazallah çocuk düşer falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?