gıttt gıtt gıdakkkkkk
evet kızlar bişeyi daha net anladım ki ben adetliyken ne taraftan yumurtlayacagımı kestiriyorum
sol taraftan agrı hissetmiştim kalp gibi atmalar hissetmiştim adetin 3.4. günü falan
şimdi de yumurtlama günüm ve resmen sol tarafımıın içinde su dolu bir balon var gibi hafiften agrıyor
inşallah tutar bu ay ya valla hepimiz beraber yazarız hamileyiz diye ne güzel olur dimi
Allah gönlüne göre versin inaşşalah, bu kadar üzülme, 5 yıl sonra 10 yıl sonra çocuğu olan kişilerin hikayesini çok dinleişsindir, anlatmayacağım o yüzden, Allahtan umut kesilmez, bir bildiği vardır elbette, hayırlı olan zamanda hayırlısını sana göndercektir.
canım böyle düşünme beterin beteri vardır.
rabbim herkese sağlıklı sıhhatli ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip etsin
hayallerin çok güzel ama rabbim herkese hayırlı bir zaman yazmıştır elbet
arkadaşın dediği gibi ne insanlar var kaç yıl çocukları olmamış ki senin daha çok yeni
sen stres yaptıkça zaten olmaz biraz akışına bırakman gerek
bebeğim olsa çok mutlu olurdum fikrini sil kafandan
başka mutlu olacagın şeyler vardır elbet onları görmeye çalış
bak gör yakın zamanda bizimde bebeğimiz olacak ama o vakte kadar stres yapma canım benim
gıttt gıtt gıdakkkkkk
evet kızlar bişeyi daha net anladım ki ben adetliyken ne taraftan yumurtlayacagımı kestiriyorum
sol taraftan agrı hissetmiştim kalp gibi atmalar hissetmiştim adetin 3.4. günü falan
şimdi de yumurtlama günüm ve resmen sol tarafımıın içinde su dolu bir balon var gibi hafiften agrıyor
inşallah tutar bu ay ya valla hepimiz beraber yazarız hamileyiz diye ne güzel olur dimi
aynen dedikleriin bende de oldu buün amabenimdi 2 dk boyunca sancılıydı sonra sancı geçti hafif ağrıya geçti nolcek böle bilmiyorum kısçeler.reglime bir hafta var yumurtlama durumum olabilir mi acaba
evet canim sagol desteyin icin zaten stres yapmiyorum artik kendi haline biraktim herseyi bir 3 ayda bekliyim olmazsa esime suni mayalanma yapalim diyicem insallah olurda buna ihtiyac kalmaz
Ayyyyy keakeeeeee
slm arkadaslar 7 gun soğan suyu içtim klomen ve glukofen kullandım bugun dr gıttıgımde 4 yumurtam var 20 ve 22mm ölçülerinde çok guzel dedı soğan suyundan olabılır çünkü normalde gıttıgımde 3 gun sonra falan bıdaha gel derdı ama şimdi yumoşlarım gayet buyumuş gelmeme gerek kalmadı pzresi ikinci aşılamam var inş dua edın olurmu bu arada midemi mahfetti soğan suyu
evet evet olabilir canım neden olmasın sende yumurtluyorsundur
suni mayalanma ne kızzzzz:26::26::26:
olcak olcak inan tatlım içini ferah tut
kızlar bu dua dilek duasıymış cumartesi günü bu duayı 2001 defa okuyorsun ve obür cumartesiyekadar dileğin kabul oluyo ben dün gece buldum netten okudum bitirdim sizde araştırın haftaya cumartesi okuyun fe in tevekellev fe kul hasbiyellahü la ilaheilla hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym.
bilmiyorumki turkcesini :26: hani sennen yumurta aliyorlar esinnen sperm onu birlesdirib cocuk yapiyorlar ya o iste bilmem anlata bildimmi
kızlar bu dua dilek duasıymış cumartesi günü bu duayı 2001 defa okuyorsun ve obür cumartesiyekadar dileğin kabul oluyo ben dün gece buldum netten okudum bitirdim sizde araştırın haftaya cumartesi okuyun fe in tevekellev fe kul hasbiyellahü la ilaheilla hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym.
Bende okumaya çalışayım haftaya çok saol.
Haftaya dileğinin gerçekleşip gerçekleşmediğini de yazar mısın?
anladım anladım canım tüp bebek diyoruz biz ona :))
bir de aşılama var oda sadece erkekten alınan spermi senin yumurtladıgın dönemde içine enjekte ediyorlar
genelde tüp bebekten önce onu önerirler hani çok bir sorun yoksa kadında veya erkekte
senin eşine bakıldı mı canım?
sağolasın canım artık haftaya cumartesiye kaldı canım AIIah razı olsun bizide düşünüp paylaşmışsın.
öncelikle anne ve anne adayları arkadaşlarımın anneler gününü kutlamak isterim.
herkesin annesiyle doyasıya kucaklaştıgı bu günde benim kucağımın boş oldugu gibi uzakta oldugum için anneminde boş kaldı malesef
ama olsun uzaktan da olsa varlıgımı biliyor ya sesimi duyuyor ya buna da şükür.
seneye anneler günüde bizimde öpüp koklayacağımız bir evladımızın olması dileğiyle hepinize güzel bi gün diliyorum
anladım anladım canım tüp bebek diyoruz biz ona :))
bir de aşılama var oda sadece erkekten alınan spermi senin yumurtladıgın dönemde içine enjekte ediyorlar
genelde tüp bebekten önce onu önerirler hani çok bir sorun yoksa kadında veya erkekte
senin eşine bakıldı mı canım?
sağolasın canım artık haftaya cumartesiye kaldı canım AIIah razı olsun bizide düşünüp paylaşmışsın.
yaaaaaaaaaaa kizzzzlar nerdesiz neden bu kadar sesizlik burasi? :26:
aynen canım ya bu aralar pek bi sessiz
herkes kabuguna mı çekildi kızlar nerlerdesiniz.
gelin de azcık kaynatalım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?