Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aynen dedikleriin bende de oldu buün amabenimdi 2 dk boyunca sancılıydı sonra sancı geçti hafif ağrıya geçti nolcek böle bilmiyorum kısçeler.reglime bir hafta var yumurtlama durumum olabilir mi acaba

sagol canim herkes icin hayirli olsun zaten umudumda Allahdan gelir biliyorumki kimseyi darda koymaz yuce movla bizimkide olur birgun insallah

evet canim sagol desteyin icin zaten stres yapmiyorum artik kendi haline biraktim herseyi bir 3 ayda bekliyim olmazsa esime suni mayalanma yapalim diyicem insallah olurda buna ihtiyac kalmaz

insallah canim tutar ve guzel bir bebeyin olur bizde yazalim artik hamileyik diye insallah

aynen dedikleriin bende de oldu buün amabenimdi 2 dk boyunca sancılıydı sonra sancı geçti hafif ağrıya geçti nolcek böle bilmiyorum kısçeler.reglime bir hafta var yumurtlama durumum olabilir mi acaba

evet evet olabilir canım neden olmasın sende yumurtluyorsundur

evet canim sagol desteyin icin zaten stres yapmiyorum artik kendi haline biraktim herseyi bir 3 ayda bekliyim olmazsa esime suni mayalanma yapalim diyicem insallah olurda buna ihtiyac kalmaz

suni mayalanma ne kızzzzz:26::26::26:

Ayyyyy keakeeeeee

olcak olcak inan tatlım içini ferah tut

slm arkadaslar 7 gun soğan suyu içtim klomen ve glukofen kullandım bugun dr gıttıgımde 4 yumurtam var 20 ve 22mm ölçülerinde çok guzel dedı soğan suyundan olabılır çünkü normalde gıttıgımde 3 gun sonra falan bıdaha gel derdı ama şimdi yumoşlarım gayet buyumuş gelmeme gerek kalmadı pzresi ikinci aşılamam var inş dua edın olurmu bu arada midemi mahfetti soğan suyu

canim olur insallah allah buyuk bende gecen ay kur kullandim bu ay prolaktinim dusmus dediler halbuki yuksekdi ben kurun saldigini dusunuyorum cunki hic ilac icmemisdim bu ay

evet evet olabilir canım neden olmasın sende yumurtluyorsundur

suni mayalanma ne kızzzzz:26::26::26:

olcak olcak inan tatlım içini ferah tut

bilmiyorumki turkcesini :26: hani sennen yumurta aliyorlar esinnen sperm onu birlesdirib cocuk yapiyorlar ya o iste bilmem anlata bildimmi

kızlar bu dua dilek duasıymış cumartesi günü bu duayı 2001 defa okuyorsun ve obür cumartesiyekadar dileğin kabul oluyo ben dün gece buldum netten okudum bitirdim sizde araştırın haftaya cumartesi okuyun fe in tevekellev fe kul hasbiyellahü la ilaheilla hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym.

Son düzenleme:

Bende okumaya çalışayım haftaya çok saol.
Haftaya dileğinin gerçekleşip gerçekleşmediğini de yazar mısın?

bilmiyorumki turkcesini :26: hani sennen yumurta aliyorlar esinnen sperm onu birlesdirib cocuk yapiyorlar ya o iste bilmem anlata bildimmi

anladım anladım canım tüp bebek diyoruz biz ona :))
bir de aşılama var oda sadece erkekten alınan spermi senin yumurtladıgın dönemde içine enjekte ediyorlar
genelde tüp bebekten önce onu önerirler hani çok bir sorun yoksa kadında veya erkekte
senin eşine bakıldı mı canım?

sağolasın canım artık haftaya cumartesiye kaldı canım AIIah razı olsun bizide düşünüp paylaşmışsın.

öncelikle anne ve anne adayları arkadaşlarımın anneler gününü kutlamak isterim.
herkesin annesiyle doyasıya kucaklaştıgı bu günde benim kucağımın boş oldugu gibi uzakta oldugum için anneminde boş kaldı malesef
ama olsun uzaktan da olsa varlıgımı biliyor ya sesimi duyuyor ya buna da şükür.
seneye anneler günüde bizimde öpüp koklayacağımız bir evladımızın olması dileğiyle hepinize güzel bi gün diliyorum

paylaşmammı arkadaşımhep aklımdasınız dualaımda hep sizde varsınız nette okudum bi kadının 1 tüpü tıkalımış bide yumurtalarıda iyi değilmiş o hafta bu dauyı okumuş o hafta yumurtlaması olmuş ve hamile kalmış doktoru çok şaşırmış bak araştır google ye bu duayı yaz çıkıyo

canim bende tebrik ediyorum sizleri annelerinizi ve tum anne adaylarini ve tez bir zamanda anne olacak tum kadinlarinizi bizde 8martda olur anneler gunu seninle ayni durumdayim sarilasi cocugum yok ve annemden uzakdayim onada sarilamiyorum yinede allah bizlerin yuzunu annelerimiz babalarimiz kardeslerimiz eslerimiz ve insallah cocuklarimizla guldurur tum annelerinizin ellerinden operim

bende okuyucam insallah hepimize hayirlisi olur

evet esimin gecen ay yoklanmisdi iyi demisdiler bende o kagitlari baktirdim oda normal dedi nebiliyim iste kismet bekliyorum olmazsa o ikisinden birini yaptiricam artik 2 aya 24 yasim olucak hala bebeyim yok benim yasda bazilarinin artik 2si var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…