Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin, yalnız dediğim gibi ben 16 yaşımdaydım doktor pko var dediğinde, pek şaşırmıştık o zaman da, doğum kontrol hapı kullanmıştım ve geçmişti, belki de doktor benim rahatsızlığımı adlandıramadığından pko dedi bilemiyorum

geçmiş olsun arkadaşım iltihap varsa soğan suyu akıtır onu ALLAH ın izniyle kalırsın inşallah bu ay cnm ovulasyon testide yap

soğan suyu içiyorum her sabah ve akşam 500 mg lık antibiyotik verdi, 2 tane vaginal fitil verdi, hepsini kullandım, yarın da doktor kontolüm var, doktor bir daha bakacak yumurtalıklarıma, inşallah bu ay bebişimiz olur

İnsallah Amin canim
Begendigine sevindim canim
Eger bi kizin olursa seve seve yaparim.kokoşşş yapariz kizini merak etme sen :)))

ben sayfanızı paylaşırım facemde
Cok memnun olurum cnm reklam sart valla cok iyi olur.

Hosgeldinnnnnnnnn :))))))))
valla canim bu ay dualarla hamis olucaz insallah...nisanda kimse yok mutlu sona ulasan ama mayisa yer ayirttik gibi rabbim nasip ederse. Sende gormussun kirmizilari ama uzulme hayirlisi boyleymis demekki canim bnm. Doktor sana ne verdii ilac? Bide dualari not almistin ama son eklenen isimlerde vardi medne falan onlarida okudunmu sen? Yeni dua listesi yapalim sende dondun madem iyi olur.

Son düzenleme:
İnsallah Amin canim
Begendigine sevindim canim
Eger bi kizin olursa seve seve yaparim.kokoşşş yapariz kizini merak etme sen :)))

Canim cok sag ol allah razi olsun en son mujdeninkini okudum medne yazmadi adini evet iyi olur yeni bir duAmi olucak bu ay?bende 13 gun acaba kuru simdi yapsammi doktor bana folikasit yazdi onu kullaniyorum birde basqa vitaminler acaba kuru simdi yapsam ziyani olurmu hayri mi olur? :26:

Canim tebrik ederim allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin insallah

Birde doktor iyne yazdi gelen ay adetimin 21 22ci gununne birde gelen ay icin ilac yazdi adetin 3cu gununden 5 gun icicem 3 ay boyonca yapmam lazim dedi eyer ilk yaptigim aydan ve3 ya 3ay icerisinde hamile kalsam insallah onu mutlaka aramami ve ilaci durdurmami soyledi ilacin bebek tutunmasi icin oldugunu soyledi yani erken adet gormekk o ki bebek tutunamiyor yumurta birlesiyor lakin rahime tutunmasi icin bunlar gerek sana dedi bilemiyorum 3ayimi sabrla bekliyicem bakalim neler olucak insallah sifa olur nediyim her ay husrana ugramakdan bikdim vallah opdum dua yapalim mutlaka yine

amin hepimize ins.

zaten o genetik bisey. harekete gectigi zaman onemli. benim belki de o zaman oldu cunku okul bitti. ben evdeydim. hareketsiz bi donemim oldu o ara. biraz da kendim kilo aldiysam oyle kendini gosterdi.

günaydın kızlar.
bende cumartesi başladım soğan suyuna yoğun bi akıntım var. içimdeki mikrobu atıyorum heralde bide cok pis kokuyor:44::44:

Günaydınn bu sabah başlıyorum küre adetimin 3.günü bugün şuan su kaynıyo.İnşallah içebilirim tadı çok kötü değildir.Akıntı olması normalmii?

her gün yeni soğandan yapıyoruz dimi aynısını kullanamıyoruz .Nasıl bir akıntı normalde olmazmıydı ?

evet canım her gün taze yapıcaksın.gün iki defa diyor ama benim mideme dokunduğu için ben bidefa içiyorum.
akıntı olur ama bu kadar cok ve yoğun olmazdı bide pis kokuyor

evet canım her gün taze yapıcaksın.gün iki defa diyor ama benim mideme dokunduğu için ben bidefa içiyorum.
akıntı olur ama bu kadar cok ve yoğun olmazdı bide pis kokuyor

tkş ederim tatlım sen ne zaman başladın ben adetimin bugün 3.günü.benimde mide sorunum var eğer rahatsız etmezse akşamda içicem :))

kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?

ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum? pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26:

ne güzel sorun olmaması sevindim canım.Bence yumurtalığın büyümesi iyi şansın yüksek çatlaması için galiba 2 gün üst üste ilişkiye gir demiltir tahminimce.Peki iltihapların soğan küründen mi geçti ? faydası oldumu yani?

soğan kürünü tedbiren kullaandım ben, doktor ilaç vermişti zaten, hem ilaç hem soğan kürü birlikte kullandım, o yüzden direk soğan kürü etkili oldu diyemiyorum

tkş ederim tatlım sen ne zaman başladın ben adetimin bugün 3.günü.benimde mide sorunum var eğer rahatsız etmezse akşamda içicem :))

ben adetin 4.günü başladım. 15 gün içiyorsun zaten yumurtlaman gec oluyor bu yüzden.adetinde yumurtlamaya bağlı geç geliyor.
ben ovulasyon testide yapıcam bugünden itibaren.
inşallah rabbim bir melek verir banada bu ya.

günaydın kızlar ilk kür dün bitti
ama ilk kez dün midemi bulandırdı zor içtim batım yaklaşıyo ondan heralde :26:

gözün aydın arkadaşım iltihaptan kurtuldun şükür. her ay yumurtlama günleri aynı günler olmaz tatlım bu dr. kontrlü altında yumurtlamayı görmek en güvenilir hiç evham yapma dr. ne diyosa onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…