kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?
ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum? pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26:
Ya assk olsun bir selam bile vermediz unutuldummu acaba?nasilsiniz kusdunuzmu bana :26:
Birde doktor iyne yazdi gelen ay adetimin 21 22ci gununne birde gelen ay icin ilac yazdi adetin 3cu gununden 5 gun icicem 3 ay boyonca yapmam lazim dedi eyer ilk yaptigim aydan ve3 ya 3ay icerisinde hamile kalsam insallah onu mutlaka aramami ve ilaci durdurmami soyledi ilacin bebek tutunmasi icin oldugunu soyledi yani erken adet gormekk o ki bebek tutunamiyor yumurta birlesiyor lakin rahime tutunmasi icin bunlar gerek sana dedi bilemiyorum 3ayimi sabrla bekliyicem bakalim neler olucak insallah sifa olur nediyim her ay husrana ugramakdan bikdim vallah opdum dua yapalim mutlaka yine
evt her hazırlayışta 1 orta boy soganı kullanıyoruz canımher gün yeni soğandan yapıyoruz dimi aynısını kullanamıyoruz .Nasıl bir akıntı normalde olmazmıydı ?
adet bitiminden 2 3 gün sonra başlanıyor küre yanlş anlamadysam sen adetin 3. günümü başladın ?tkş ederim tatlım sen ne zaman başladın ben adetimin bugün 3.günü.benimde mide sorunum var eğer rahatsız etmezse akşamda içicem :))
günaydın kızlar ilk kür dün bitti
ama ilk kez dün midemi bulandırdı zor içtim batım yaklaşıyo ondan heralde :26:
Gunaydin kizlar.Bugun adet gunumdu ve tabikide hic sasmadi, sabah sabah kirmizi karti yedim gene( Bu ayda umutlar bosa tam 5 ay oldu ama bebis gelmiyor.Galiba babasi gibi biraz inat olucak o yuzden bekletiyo beni ama hayirlisi.Rabbime isyan etmiycem elbette o bilir zamanini vardir bir hayir ama insallah beni cok bekletmez.Bu ay da son kez sogan kurunu yapicam olmazsa doktora gidecem artik.5 aydir belirti aramaktan,yumurtlama gunu hesaplamaktan,test yapmaktan o testte cift cizgi silik olmasa bile silik gormek istemekten(alttan,ustten,sagdan,soldan bakmaktan) gercekten yoruldum.Neyse arkadaslar herseyin hayirlisi demekten baska diyecek birsey bulamiyorum.Rabbim er veya gec hepimize de anne olmayi o guzel duyguyu yasamayi nasip eder insallah
günaydın kızlar ilk kür dün bitti
ama ilk kez dün midemi bulandırdı zor içtim batım yaklaşıyo ondan heralde :26:
yeni başladım bugun adetim 3.günü o bile kesildi tersi olması lazım değilmi ne akıntı ne bişi anlamadım gittti
kısçeler işi sorcam benim 2 hafta önce tüplerim açıldı 1 haftadı da jel şeklinde akıntı geliyor ve yumurtalıklarım ağrıyor neden acaba bilen var m ı ? yada başına gelen
tkş ederim tatlım sen ne zaman başladın ben adetimin bugün 3.günü.benimde mide sorunum var eğer rahatsız etmezse akşamda içicem :))
hayırlı ugurlu olsun kürün inşallah sana bebğini getirsin cnm
hamiş olmayasın umtlandırmak istemem lakin durduk yere neden olsun cnm aaaa haydeee bakalım haberini bekliyorum canım bnm
yumurtlama günlerini biliyormusun cnm belki yumurtluyosundur?
adini yazsam bilirmisin o mu diyilmi ya yine kafam karisdi :26: bana hicbirseyin yok dedi onun icin bunu yaziyorum dediunuturmuyuz seni sercemciközledik bile yahu canım sana verilen ilaçtan sanırım bende kullandım 5 gün içiliyor o yumurtalarının gelişmesini sağlayan ilaç zannediyorum bende 3 ay içmiştim ama bi faydası olmadı. inşallah sana faydası olur arkadaşım... ozaman ben sana mednenın duasınıda yazayım okursun musait olunca MEDNE adı:Medine anne adı: Zeynep
evt her hazırlayışta 1 orta boy soganı kullanıyoruz canım
adet bitiminden 2 3 gün sonra başlanıyor küre yanlş anlamadysam sen adetin 3. günümü başladın ?
hayırlı ugurlu olsun kürün inşallah sana bebğini getirsin cnm
adini yazsam bilirmisin o mu diyilmi ya yine kafam karisdi :26: bana hicbirseyin yok dedi onun icin bunu yaziyorum dedi
yavrusuz bu dunya hic cekilmiyo hicbir gulduyume yurekden gulemiyorum sanki cunki bir yanim bos sag yanimda canim dunyanin en iyi kocasi var sol tarafim bos bir yavrum olsa onuda sarib sarib uyusak ya neeeeee guzel olurdu onun bir aglamak gulmek sesini duysam bir anne deyisini duysam dunyalar benim olurdu icim ciceklenirdi bekliyorum allah bizim sesimizi duyar insallah
yavrusuz bu dunya hic cekilmiyo hicbir gulduyume yurekden gulemiyorum sanki cunki bir yanim bos sag yanimda canim dunyanin en iyi kocasi var sol tarafim bos bir yavrum olsa onuda sarib sarib uyusak ya neeeeee guzel olurdu onun bir aglamak gulmek sesini duysam bir anne deyisini duysam dunyalar benim olurdu icim ciceklenirdi bekliyorum allah bizim sesimizi duyar insallah
gıttt gıtt gıdakkkkkk
evet kızlar bişeyi daha net anladım ki ben adetliyken ne taraftan yumurtlayacagımı kestiriyorum
sol taraftan agrı hissetmiştim kalp gibi atmalar hissetmiştim adetin 3.4. günü falan
şimdi de yumurtlama günüm ve resmen sol tarafımıın içinde su dolu bir balon var gibi hafiften agrıyor
inşallah tutar bu ay ya valla hepimiz beraber yazarız hamileyiz diye ne güzel olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?