kızlar mrb bi şey sormak istiyorum inş yardımcı olursunuz kafam karıştı biraz ben ilk soğan kürünü ramazanda yaptım 15 gün olmadı 2. soğan kürünü yaptım adetime 10 gün kala olmadı bu ayda doktoruma gittim hsg ve hormon tahlilleri yapıldı hormonlar normal tüpler açık ve yapışıklık yok yumurtlamam normal adetim düzenli 28 günde bir gününde oluyorum eşimde problem yok doktor 2 adetini geçir olmaz ise gel dedi ama artık umutlarım tükenmeküzere sorum şu 3. kez soğan kürünü denesem mi nasıl yapsam diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk rabbim benden önce bebek bekleyen herkese nasip etsin beni de bırakmasın inşllah
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Canım Saraçoğlu kullanabilirsiniz diyo ama hangisinden dolayı hamile kaldığınızı bilemezsiniz diyor ben geçen ay ikisini beraber kullandım çık yumurtam oldu ve gereğinden fazla büyüdü hastanelik oldum bu ay klomen kullanmadan sadece soğan kürü yapıyorum bakalım hayırlısı
bence tekrar denemelisin. soğan suyu sonuçta bitkisel bişey. zararı olacağını düşünmüyorum. her yemekte kullanıyoruz nasılsa. belki bu ay faydası olacaktır. zamanı gelmiştir belki. ümidini kaybetme :)
soğan kürünü sık yapmak rahim duvarını incelttiğini duymuştum tedirginliğim bu yüzden dediğin gibi belki de zamanı gelmiştir adetime 10 kalamı yapsam yoksa ilk başladığım gibi adetten 7 gün sonra 15 gün mü yapsam ilgin için tşk ederim şimdiden
ben 3-4 ay denendiğini biliyorum. daha fazlası sakıncalı olabilir belki. ben ilk defa bu ay başladım adetin 7. gününden itibaren 15 gün kullancam. daha sonraki aylarda adete 10 gün kala başlayın yazıyordu sitede. doğrusu 10 gün kala başlaman olur. söylenene uyalım işe yarasın :)
öncelikle herşeyde vardır bir hayır diyelim soğan kürü vesile olsun inşallah herkese mevlam dileyince kuru ağaca can veriyo ki sabretmek gerek herşeyden önce seninde inşallah bu gebe kalır ve haberini burdan duyarız buırada soğan kürü yaptım hamişim diyen çok arkadaş var inşallah sende de işe yarar
Kist varken yapiliyor mu sogan kuru? Bir de ne zaman yapiliyor?günaydın arkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım ama hamile kalamadım sadece adetim tam zamanında geldi ve kanamam fazlalaştı 3 aydır az az adet görüyordum bu ay baya kanamam oldu...inş sizlere faydası olur...
Kist varken yapiliyor mu sogan kuru? Bir de ne zaman yapiliyor?
Adet sonrasi ise yumyrta kiste donusmesin diye yani oylemi?canım zaten kist,mantar,enfeksiyon gibi rahatsızlıkta yapılıyor ben hamile kalmak için yaptım olmadı(adet bitiminden sonra başlanıyor 15 gün sabah akşam içiyorsun
Yani herhalde oyledir :) tamam cnm sagolAdet sonrasi ise yumyrta kiste donusmesin diye yani oylemi?
Adet sonrasi ise yumyrta kiste donusmesin diye yani oylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?