Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bence tekrar denemelisin. soğan suyu sonuçta bitkisel bişey. zararı olacağını düşünmüyorum. her yemekte kullanıyoruz nasılsa. belki bu ay faydası olacaktır. zamanı gelmiştir belki. ümidini kaybetme :)

malesef bu ay da olmadı kızlar.bu gün kırmızı haberi aldım.bakalım Allah ım bana ne zaman nasip edecek bebeğimi :2:

arkadaşlar ben buqun soğan kürüne başlıyorum ama qünde kaç defa içiliyor we aç karnına mı yoksa tok mu bilen we uyqulayan warsa söylerse eqer şimdiden teşekkürler

canım çok teşekkür ederim. çok sitres yapıyorum sitresten ya hiç yumurtam oluşmazsa diye vesvese yaptım. o zaman klomen kullanmıyayım soğan kürüne başlıyayım. inş. bu ay tutar... eşimede keçi boynuzu kürü yapıcam.

soğan kürünü sık yapmak rahim duvarını incelttiğini duymuştum tedirginliğim bu yüzden dediğin gibi belki de zamanı gelmiştir adetime 10 kalamı yapsam yoksa ilk başladığım gibi adetten 7 gün sonra 15 gün mü yapsam ilgin için tşk ederim şimdiden

ben 3-4 ay denendiğini biliyorum. daha fazlası sakıncalı olabilir belki. ben ilk defa bu ay başladım adetin 7. gününden itibaren 15 gün kullancam. daha sonraki aylarda adete 10 gün kala başlayın yazıyordu sitede. doğrusu 10 gün kala başlaman olur. söylenene uyalım işe yarasın :)

ben bu yöntemi tesadüf eseri öğrendim. 2 saattir de araştırıyorum. netin altını üstüne getirdim:)

bu tür yöntemlerin takviye niteliğinde olduğunu kabul etmeli öncelikle herkes..

soğanın gebeliğin oluşumunu direkt etkilediğini düşünmüyorum. her şeyden önce her şey Allah'ın takdiri. ancak doğanın mucizelerini de değerlendirmek lazım:)

ben bugün itibariyle adet oldum. 5 gün sürer artık bu. adet bittikten 7 gün sonra soğan işine girişeceğim bakalım:) ama dayanamadım az önce merak ettim tadı nasılmış bu soğan kürünün. kaynattım içtim. gayet makul içilebilir. iğrenç kötü bir tadı yok. belki soğuk içinlere kötü gelmiştir. zaten ibrahim saraçoğlu da bunu içerken soğuk içmeyin diyor. ılık hatta sıcağa yakın ılıklıkta için diyor.

bu arada 1 yıllık evliyim. bebek sahibi olmaya karar verdik. şuana kadar geri çekme ve yumurtlama dönemi dışında beraberlikler ile hamilelikten korundum.

adetim bitince soğan kürü ile birlikte çalışmalara başlıyoruz. ilk kez korunmadan özgürce. bebek istiyoruz inşallah:)

gelişmeleri buradan yazarım sevgili dostlar kalın sağlıcakla:)

öncelikle herşeyde vardır bir hayır diyelim soğan kürü vesile olsun inşallah herkese mevlam dileyince kuru ağaca can veriyo ki sabretmek gerek herşeyden önce seninde inşallah bu gebe kalır ve haberini burdan duyarız buırada soğan kürü yaptım hamişim diyen çok arkadaş var inşallah sende de işe yarar

inşallah :) rabbim bilir zamanını. en hayırlı zamanda versin inşallah isteyen herkese :)

slmm kızlarr yok mu hamiş yaaa, ben daha başlamadım soğankrüne. kimi adet bitiminden 7 gün sonra diyo kimi 2 3 gün sonra diyo. hangisini uygulucam şaşırdım, yardımmmmm

arkdaslar bnde denemek ıstıyorum bu kuru ne zman yapmam gerkıo bna yardımcı olurmusunuz benım reglm 28 gnde bır 19 eylulde regl oldum ne zmn yapılıo bu kur

günaydın arkadaşlar ben bu ay soğan kürü yaptım ama hamile kalamadım sadece adetim tam zamanında geldi ve kanamam fazlalaştı 3 aydır az az adet görüyordum bu ay baya kanamam oldu...inş sizlere faydası olur...

Kist varken yapiliyor mu sogan kuru? Bir de ne zaman yapiliyor?

arkadaşlar rabbim hepimize bebişlerimizi nasip eder inşallah diyip bir fikir almak istiyorum benim çikolata kisttim var iki yumurtalığımda da adetime daha 12 gün var ama ben bugun başlasam bu küre ne olur ki ... iltehabım temızlenir belki kistte küçülüp gider ... cevap verirseniz beni mutlu edersiniz herkese rabbim yardımcı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…