Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de soğan küründe ilk ayımı tamamladım. Kasıklarımda sancı, akıntımda artış oldu, adetim bir gün gecikmeli geldi. İkinci ayda adete 10 gün kala başlamam gerekecek herhangi bi değişiklik olursa yine paylaşırım burdan. İnşallah hepimize şifa olur

Kanama olsa bile devam edilmesi gerektiği yazıyor önceki sayfalarda canım

kızlar ben de 4 yada 5 ay önce soğan kürünü bi kere denedim, ama olmadı. sonra bi daha da denemedim. bu soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor

arkadaşlar benim bu gün adetimin 4.günü, soğan kürüne ne zaman başlamalıyım

Hayir cnm adetin bittikten 7 gun sayiyorsun o zaman basliyorsun ama adeti Bitince de baslayan var ama dogru olani dedigim gibi cnm bende adrtimin 2.gunu baslamistim sadece adetim 10 gun surdu baska etkisi olmadi yani bebek icin zaten bir ay yaptim biraktim insallah sen gorur ve bebisini kucagina alirsin..

saol canım amin. adetimin bitiminden 7 gün sonra başlıcam, kaç gün içcem peki

cnm Adet tarihinden 15 gün önce küre başla 15 gün kürü uygula bırak sonra 2. kürüde birdahaki adet tarihinden 10 gün önce başla ve 10 gün boyunca kürü uyguluyorsun daha sonra bu 10 günlük kürü 2 kere daha aynı şeklde uygulayabilirsin

saol canım amin. adetimin bitiminden 7 gün sonra başlıcam, kaç gün içcem peki

cnm Adet tarihinden 15 gün önce küre başla 15 gün kürü uygula bırak sonra 2. kürüde birdahaki adet tarihinden 10 gün önce başla ve 10 gün boyunca kürü uyguluyorsun daha sonra bu 10 günlük kürü 2 kere daha aynı şeklde uygulayabilirsin

bu şekilde yapıp hamile kalanlar biliyorum ama pco vardı bunu yapan kişilerde herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum ama İbrahim saraçoğlu soğanın kadın rahmi için yaratılmış mucize bir nimet olduğunu söylüyor denemekte fayda var diyorum belki bir kere bile yeterli olur nasip inşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.

evet denemekte fayda var, farklı bi etkisi olmaz inş

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Tam 1 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum bende adet düzensizliği var gebe kalamıyorum o yüzden.
önce klomen kullanıp soğan kürü denesem sizce nasıl olur böyle gebe kalan var mı acaba? Lütfen cevap yazın... Bugün adetimin ilk günü

Selam kızlar bende 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama hiç bi caba göstermiyoruz bir ay klomen kullandım olmadı çörek otu kullandım prolaktinim yükseldi şu 1,5 yılda başıma gelmeyen kalmadı şimdi düzenli soğan kürü içmeye başladım forum çok eski Saraçoğlu soğan kullanımını değiştirmiş işte şöyle;SOĞAN KÜRÜ Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır. RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN SELAM VE DUA İLE

Canım Saraçoğlu kullanabilirsiniz diyo ama hangisinden dolayı hamile kaldığınızı bilemezsiniz diyor ben geçen ay ikisini beraber kullandım çık yumurtam oldu ve gereğinden fazla büyüdü hastanelik oldum bu ay klomen kullanmadan sadece soğan kürü yapıyorum bakalım hayırlısı

kızlar mrb bi şey sormak istiyorum inş yardımcı olursunuz kafam karıştı biraz ben ilk soğan kürünü ramazanda yaptım 15 gün olmadı 2. soğan kürünü yaptım adetime 10 gün kala olmadı bu ayda doktoruma gittim hsg ve hormon tahlilleri yapıldı hormonlar normal tüpler açık ve yapışıklık yok yumurtlamam normal adetim düzenli 28 günde bir gününde oluyorum eşimde problem yok doktor 2 adetini geçir olmaz ise gel dedi ama artık umutlarım tükenmek üzere sorum şu 3. kez soğan kürünü denesem mi nasıl yapsam diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk rabbim benden önce bebek bekleyen herkese nasip etsin beni de bırakmasın inşllah

bugün adetimin 18. soğan kürümünde 12. günü. akşamüstü kasığımda bir sancı başladı batma şeklinde. bu ayda mı tutunamadı acaba bebişim diye başladım ağlamaya olabilir mi acaba böyle sancılar normal mi ki. deneyimli arkadaşların var mı bir fikri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…