Merhaba,bir şey sormak istiyorum. Bu soğan kürünü 3 gündür yapıyorum. Yumurtalıklarımda dr kist olduğunu söyledi. Bunun için adet bitiminden 7 gün sonra yapamadım ben de 9. günü başladım. (işim vardı 2 gün geç başladım ) Neyse ben sabah akşam bir yerde okumuştum ya yemekten 10-15 dak önce ya da yemekten 2 saat sonra içilecek diye. Bende çalıştığım için yemekten 2 saat sonra ılık tüketmeye başladım. Ama bende sizin gibi öyle akıntı falan hiç olmadı. Acaba? Bir yerde yanlış mı? Yaptım. Bir de ben de soğan kürü çok gaz yaptı. Sizde de böyle bir şey oldu mu? Ayrıca hafta sonları sabah yapabiliyorum. Yalnız hafta içi çalıştığım için sabah yapmak çok zor oluyor. Bu kürü sadece akşam yapsam olur mu?
valla ilk başlarda sabah-akşam yaptım. ama dünden beri sadece akşamları yaptım. ayrıca dünden beri yumurtlalıklarımda şiddetli bir ağrı olmaya başladı. sanki adet sancısı gibi. ben her ay adette sancı çekerim. buda aynı onun gibi bir ağrı. ve olmama daha 11 gün var. anlayamadım gitti. bir de bende sabah-akşam içince çok fena gaz yaptı. bende akşamları içmeye başladım. o zaman gaz falan yapmadı. sende de öyle bir şey oldu mu? ayrıca özelden yazmak istedim ama mesaj gönderilmesini bilmediğim için cevap veremedim.
Kızlar bende de kuruluk ve ağrı var, neden bilemedim...Söylediğiniz gibi kürden olabilir mi? Kür neden böyle birşeye sebep olsun?
Merhaba,bir şey sormak istiyorum. Bu soğan kürünü 3 gündür yapıyorum. Yumurtalıklarımda dr kist olduğunu söyledi. Bunun için adet bitiminden 7 gün sonra yapamadım ben de 9. günü başladım. (işim vardı 2 gün geç başladım ) Neyse ben sabah akşam bir yerde okumuştum ya yemekten 10-15 dak önce ya da yemekten 2 saat sonra içilecek diye. Bende çalıştığım için yemekten 2 saat sonra ılık tüketmeye başladım. Ama bende sizin gibi öyle akıntı falan hiç olmadı. Acaba? Bir yerde yanlış mı? Yaptım. Bir de ben de soğan kürü çok gaz yaptı. Sizde de böyle bir şey oldu mu? Ayrıca hafta sonları sabah yapabiliyorum. Yalnız hafta içi çalıştığım için sabah yapmak çok zor oluyor. Bu kürü sadece akşam yapsam olur mu?
Hayır ibrahim saraçoğlu akşam aç karnına sabah içemeyen gece yatmadan için demişti. Ben eylülde içmiştim eylülden beride hala kırmızılar yok testte negatif çıksada belki vardır diyorum yarın dr.a gidecem.
ya cnm sende sorun vrmıydı pko gbi vs gbi neden eylülden beri kırmızılar yokki.uzun bi zaman değilmi bu.bende bu ay ilk defa kullandm bende bildğim kdryla pco falan yok.adetlermde dznli sayılır.bebek olmuo die rhmi temzlesin die içtim.adetten 10 gün snra içmeye başlamıştm.içmeye başladığımın 2.günü yoğn açıkkhverengi akıntılar geldi arada az kan gbi geldi.regli kadar yoğn değildi 5-6 gün azalarak böyle devam etti.bu akıntılar acabaa ilthap vs mydi.yoksa 10 gün arayla tekrar reglimi oldum onu anlayamdım.şuan reglimi 4-5 gün geçti.idrarda gebelik baktım negatf.eğer kürü içerken gelen akıntı regliysee günüme daha var demektir.adet tarhim değişti demektir. seninde eylülden beri gelmemiş ben endişelendim.düzenli olan adetmi düzensizzleştirir diee o yzden merak ettm senin önceden dzenlmiydi diee ?
Yok düzensizdi ama bukadar gecikmemişti.
arkadaşlar 2 ay önce soğan suyu kürümü tamamladım,benim reg lim hep cok düzenlidir hiç sasmaz, gecen ay reglim hayatımda ilk defa 5 gün gecikti, ve cok ağrılı ve zor oldu öncesinde her gün bir parça kahverengi leke geldi bunuda daha önce hiç yasamamıstım, bu ay reglim olması gereken tarihten yine 3 gün geçti ve hala olamadım ama 3 gündür kahverengi lekel geliyor ve bel ağrım sırt ağrım daha önceki regl belirtilerimden daha yoğun, ne oldu böyle bir fikri olan varmıpişmanım ben bu kürü yaptığıma simdi eski halime nasıl döneceğim, hamilede kalamadım
neden pişmansın ya ben denemek istiyordum şuan ama korktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?