Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slm arkadaşlar ben hic doktora gtmedim her yerde okuyorum en az 1 yıl cocuk olmamasi normal diye 6 ay oldu ewlenli hic kornmadk ama bebis olmadı bugn bnde baslayacagm sogan kürüne eşime de bal fındık cewz karısımi yapacagm bugn :) bu karisima baska neler koyabilrm

Merhabalar...ben de 2yıl olucak ki evliyim...doktorda olmuşum hormonlarım iyi...amma olmuyo...bi de bu ay adaçayı içtim 15 günüme kadar. Yumurta çok güzel yetişiyodu 10 13 günlerde...ama 17 gün USM küçülme gördü...çok perişan oldum yaaa... (((
böyle olan olmuşmu... bu ay İnşallah soğan da denemek istiyo...

merhabalar,ben de 9 haftalık hamileyim.hormon ya da kist problemim yoktu.Fakat yaşa bağlı olarak yumurta rezervimin az olduğunu söyledi doktor ve beni direk tüp bebeğe yönlendirdi.Fakat ben buna kulak asmadım ve önce soğan kürü ardından (belli süresi var tabii)incir-havuç kürü uyguladım ve sonuç aldım.İnancımı da asla kaybetmedim.hepinize tavsiye ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.saglıkla kalın.

Kızlar benim adetim gecikeli 10 gün oldu hcg degerim 2200 çıktı ve 5 haftalıkmış cuma günü yine dktra gidicem sizce bu değer normalmi daha önce bi düşük yaptım çok korkuyorum

Arkadaşlar bütün yazıları okudum allahım inşallah herkeze zamanında sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
ben soğan kürünü 2 ay uyguladım. Fakat bebek istediğimiz için 3. ayını içmedim. Ekim ayında yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptık hamile gibi hissettim kendimi ama reglim oldu ve bitmek üzere. Soğan kürünün 3. ayı olan 10 günlük kürü yapsam olur mu?
Bilgilendirirseniz sevinirim :)

Merhaba,bir şey sormak istiyorum. Bu soğan kürünü 3 gündür yapıyorum. Yumurtalıklarımda dr kist olduğunu söyledi. Bunun için adet bitiminden 7 gün sonra yapamadım ben de 9. günü başladım. (işim vardı 2 gün geç başladım ) Neyse ben sabah akşam bir yerde okumuştum ya yemekten 10-15 dak önce ya da yemekten 2 saat sonra içilecek diye. Bende çalıştığım için yemekten 2 saat sonra ılık tüketmeye başladım. Ama bende sizin gibi öyle akıntı falan hiç olmadı. Acaba? Bir yerde yanlış mı? Yaptım. Bir de ben de soğan kürü çok gaz yaptı. Sizde de böyle bir şey oldu mu? Ayrıca hafta sonları sabah yapabiliyorum. Yalnız hafta içi çalıştığım için sabah yapmak çok zor oluyor. Bu kürü sadece akşam yapsam olur mu?

10 gündür bende sabah akşam içiyorum aynen akıntı filan yaşamadım.Ayrıca aç karına içilmesi tavsiye ediliyor ama aç karnına midem almıyor sen gibi kahvaltı-yemekten 2-3 saat sonra içiyorum sadece akşam yapınca etkisini tam göremezsin herhalde

valla ilk başlarda sabah-akşam yaptım. ama dünden beri sadece akşamları yaptım. ayrıca dünden beri yumurtlalıklarımda şiddetli bir ağrı olmaya başladı. sanki adet sancısı gibi. ben her ay adette sancı çekerim. buda aynı onun gibi bir ağrı. ve olmama daha 11 gün var. anlayamadım gitti. bir de bende sabah-akşam içince çok fena gaz yaptı. bende akşamları içmeye başladım. o zaman gaz falan yapmadı. sende de öyle bir şey oldu mu? ayrıca özelden yazmak istedim ama mesaj gönderilmesini bilmediğim için cevap veremedim.

Gaz sıkıntısı ben yaşamadım dilbercim ama okuduğum kadarıyla pek çok kişide olmuş:44: adet olmana 11 gün varsa muhtemelen yumurta çatlıyordur çünkü bende o dönemde sık ama giderek azalan sancı yaşadım şuan bata 4 gün var ve ara ara ve kısa sancı halen var sanıyorum buda soğan suyunun etkisi çünkü tek faydası yumurtlamaya yardımcı olması değil aynı zamanda mükemmel bir iltihap söktürücü ki bu bende mevcut sancı giderek hafifliyecek merak etme

Kızlar bende de kuruluk ve ağrı var, neden bilemedim...Söylediğiniz gibi kürden olabilir mi? Kür neden böyle birşeye sebep olsun?

kızlar bende bu ay ilk defa uyguladım soğan suyu kürünü bendede kuruluk oldu.bu ay herdefasında yaşadım kuruluğu önce anlam veremedim .sonra aklıma kür geldi. değişklk olan sadece kürdü.burayı okuyunca bikaç arkadaştada olmş.heralde bazı hormonları düşürüyor yda artııryor.biraz dha arştrmak gerekli hrlde.

Hayır ibrahim saraçoğlu akşam aç karnına sabah içemeyen gece yatmadan için demişti. Ben eylülde içmiştim eylülden beride hala kırmızılar yok testte negatif çıksada belki vardır diyorum yarın dr.a gidecem.

ya cnm sende sorun vrmıydı pko gbi vs gbi neden eylülden beri kırmızılar yokki.uzun bi zaman değilmi bu.bende bu ay ilk defa kullandm bende bildğim kdryla pco falan yok.adetlermde dznli sayılır.bebek olmuo die rhmi temzlesin die içtim.adetten 10 gün snra içmeye başlamıştm.içmeye başladığımın 2.günü yoğn açıkkhverengi akıntılar geldi arada az kan gbi geldi.regli kadar yoğn değildi 5-6 gün azalarak böyle devam etti.bu akıntılar acabaa ilthap vs mydi.yoksa 10 gün arayla tekrar reglimi oldum onu anlayamdım.şuan reglimi 4-5 gün geçti.idrarda gebelik baktım negatf.eğer kürü içerken gelen akıntı regliysee günüme daha var demektir.adet tarhim değişti demektir. seninde eylülden beri gelmemiş ben endişelendim.düzenli olan adetmi düzensizzleştirir diee o yzden merak ettm senin önceden dzenlmiydi diee ?

Yok düzensizdi ama bukadar gecikmemişti.

arkadaşlar 2 ay önce soğan suyu kürümü tamamladım,benim reg lim hep cok düzenlidir hiç sasmaz, gecen ay reglim hayatımda ilk defa 5 gün gecikti, ve cok ağrılı ve zor oldu öncesinde her gün bir parça kahverengi leke geldi bunuda daha önce hiç yasamamıstım, bu ay reglim olması gereken tarihten yine 3 gün geçti ve hala olamadım ama 3 gündür kahverengi lekel geliyor ve bel ağrım sırt ağrım daha önceki regl belirtilerimden daha yoğun, ne oldu böyle bir fikri olan varmı pişmanım ben bu kürü yaptığıma simdi eski halime nasıl döneceğim, hamilede kalamadım

neden pişmansın ya ben denemek istiyordum şuan ama korktum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…