Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

offf ooff tedaviye baslayalı 2 ay oldu inanır mısın kendimi 40 yas yaslanmıs hissediyorum
Allahıma inancım tam ''kündeyekün'' ol derse oluveririr elhamdülillahh ..
dualarınızı esirgemeyinn nolurrr :18::18:

offf ooff tedaviye baslayalı 2 ay oldu inanır mısın kendimi 40 yas yaslanmıs hissediyorum
Allahıma inancım tam ''kün fe yekün'' ol derse oluveririr elhamdülillahh ..
dualarınızı esirgemeyinn nolurrr :18::18:
Canım lütfen yanlış anlama, inancını sorgulamak için söylemedim. Sonsuz kudret sahibi Yaratıcımızın verdiği her sonuca rıza göstermemiz gerek. tedavinin başındaymışsın. Zor bir süreç biliyorum. ama stres yapmamanda fayda var. dualarımız seninle... hayırlı haberlerin bizi çok sevindirecek.

saol tatlım insallahhh

Bende bugun sogan kurune basladim ins bende hayirlia guzel sonuclar alirim:))

aa lütfen ama ağlama Allah yardımcın olsun pozitif olki pozitif sonuç alasın dualarımız seninle herzaman hakkında hayırlısını iste canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

insallah cnmmmmmm yarın asılamam ii gecerr

slm arkadaşlar
soğan kürünü bende denemek istiyorum gerçekten faydası var mı?
hangi gün başlamalıyım.. bilgisi olanlardan ricam.
teşekkürler

slm arkadaşlar
soğan kürünü bende denemek istiyorum gerçekten faydası var mı?
hangi gün başlamalıyım.. bilgisi olanlardan ricam.
teşekkürler

aleyküm selam kardeş. hoş geldin. evet elbette faydası var Allahın izniyle. ben sol overimdeki kistlerden kurtuldum, soğan kürü vesile oldu diye düşünüyorum, hamd olsun. gerçekten faydası olduğuna inanarak kullanırsan daha çok fayda görürsün arkadaşım.

Bende bugun sogan kurune basladim ins bende hayirlia guzel sonuclar alirim:))

mkr bat yazarsan seni de listeye ekleyelim.

Vesdeniz bat 25 ocak kürün 13.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 11.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 11.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 12.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 3.günü

pnrcoskun adet oldun sanırım. geçmiş olsun. ama ümitsizliğe kapılmak yok. soğan kürü 3-4 adet dönemi tekrar edilmeli biliyorsun. sevgiler

Kızlar benim bugün 16günü hala vücut sıcaklıgım yükselmedi ilk defa böyle oldu gecen ay tam 14 günü catlamıştı önceki ayda 12 catlamıştı bu ay ne olduvücut ıdım aynı yüksrlmedi inş catlar yumurta ları m :-(

kızçe nerden biliyosun pnrcoskunun 28 ine kadar var benmi kaçırdım ne zaman dediki

kızçe nerden biliyosun pnrcoskunun 28 ine kadar var benmi kaçırdım ne zaman dediki

ya forumu sağlıklı takip edemiyorum galiba. kasıklarım ağrıyor rahatsızım filan gibi şeyler yazmış ya aşağıda, yanlış anladım galiba. kusura bakmasın. inşaAllah olmaz da gebelik müjdesi alırız.

Cnm bugün adet olduysan vücut sıcaklıgın düşmüştür kesin 36, 00 ya hergün takip yap yumurtlama gününü bılursun

bana mı dedin leylaaa benim bata 3 gün vaaaa. bu sıralar herkesin kafası karışık sanırım. topik karıştı iyice

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…