Rabbim hayırla pozitif netice almayı nasip etsin kardeçceğizim.lakin ümitsiz, ağlayan ikonlarla geldiğine göre ruh halini beğenmedim lütfenn pozitif ol ki sonuç da pozitif olsun. ben geçen ay kontrollere gittiğimde, takibim yapılırken sürekli gülüyordum. ordakiler bile hastanemizin gülen yüzü oldunuz demişlerdi. bizler Allaha inanıyor ve güveniyoruz. ne verecekse hayırlısı o olacak bizler için. gül bakiyimmm
Canım lütfen yanlış anlama, inancını sorgulamak için söylemedim. Sonsuz kudret sahibi Yaratıcımızın verdiği her sonuca rıza göstermemiz gerek. tedavinin başındaymışsın. Zor bir süreç biliyorum. ama stres yapmamanda fayda var. dualarımız seninle... hayırlı haberlerin bizi çok sevindirecek.offf ooff tedaviye baslayalı 2 ay oldu inanır mısın kendimi 40 yas yaslanmıs hissediyorum
Allahıma inancım tam ''kün fe yekün'' ol derse oluveririr elhamdülillahh ..
dualarınızı esirgemeyinn nolurrr:18::18:
Canım lütfen yanlış anlama, inancını sorgulamak için söylemedim. Sonsuz kudret sahibi Yaratıcımızın verdiği her sonuca rıza göstermemiz gerek. tedavinin başındaymışsın. Zor bir süreç biliyorum. ama stres yapmamanda fayda var. dualarımız seninle... hayırlı haberlerin bizi çok sevindirecek.
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
Dularimiz seninle arkadasim Rabbim yardimcin olsun insallah.Olacagina inanarak git ki sonucunda iyi olsun.Hayirli haberlerini bekliyoruz.
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
İns hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin.allahim izniyle tutar ins.
aa lütfen ama ağlama Allah yardımcın olsun pozitif olki pozitif sonuç alasın dualarımız seninle herzaman hakkında hayırlısını iste canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
kafana takma cnm benım 45 gunde oldu sen son 49 günde geldi umut ver ver ver fos vıksın cok zor yaa ...
slm arkadaşlar
soğan kürünü bende denemek istiyorum gerçekten faydası var mı?
hangi gün başlamalıyım.. bilgisi olanlardan ricam.
teşekkürler
Bende bugun sogan kurune basladim ins bende hayirlia guzel sonuclar alirim:))
Bu gun adetim geldi biter bitmez basliyorum sogan kurunee..
nirakf ilke kez kullanacaksan, adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamanın daha uygun olduğunu söylüyor Saraçoğlu.
kızçe nerden biliyosun pnrcoskunun 28 ine kadar var benmi kaçırdım ne zaman dedikialeyküm selam kardeş. hoş geldin. evet elbette faydası var Allahın izniyle. ben sol overimdeki kistlerden kurtuldum, soğan kürü vesile oldu diye düşünüyorum, hamd olsun. gerçekten faydası olduğuna inanarak kullanırsan daha çok fayda görürsün arkadaşım.
mkr bat yazarsan seni de listeye ekleyelim.
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 13.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 11.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 11.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 12.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 3.günü
pnrcoskun adet oldun sanırım. geçmiş olsun. ama ümitsizliğe kapılmak yok. soğan kürü 3-4 adet dönemi tekrar edilmeli biliyorsun. sevgiler
kızçe nerden biliyosun pnrcoskunun 28 ine kadar var benmi kaçırdım ne zaman dediki
kızçe nerden biliyosun pnrcoskunun 28 ine kadar var benmi kaçırdım ne zaman dediki
Cnm bugün adet olduysan vücut sıcaklıgın düşmüştür kesin 36, 00 ya hergün takip yap yumurtlama gününü bılursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?