gencimm, genç anne oldum diyorsun yaniçok yaş farkı yokmuş aramızda ama sen epey yol kat etmişsin maşaallah. Amin canım, gönül istiyor ki sıra sıra koşuşsunlar evde, ama biz de daha bir taneyi bulamadık. Rahman ne takdir ettiyse o. Elden bir şey gelmiyor, ümitle bekliyoruz. Hepimize nasip etsinn inşaallah.
amin canım olcak sabret ben bu forumda 42 yaşında soğan suyuyla hamile kalmış okumuştum senin yaş kaç
hmmm ben klomenle kaldım düşük yaptım şuan folic asit ve coraspin kullanıyorum cor aspini kullanmam gerekiyormuş tekrar düşük yapmamam için sanırım pıhtılaşma yüzünden
Bende pihtilasma yok hic bi sorun yok ama bunyem cok zayifmis hatta doktor hamile kaldigind cok dikkat etmelisin is yapmamalisin dedi
inşaallah kardeşceğizim. Imanımız oldukça ümidimiz olur biiznillah.Ben 28 yaşımdayım. Körpecik tazecik
Bende pihtilasma yok hic bi sorun yok ama bunyem cok zayifmis hatta doktor hamile kaldigind cok dikkat etmelisin is yapmamalisin dedi
yine olur üzme kendini inancını yitirme cnm
amaaan körpeciksin tabi be kuzum ben 33 yaşındayım yaşıtlarım daha yeni evlenenler var ben aceleciyim herşeyde bakma sen bana anamın karnında nasıl kalmışım 9 ay bilmem :)) hatta bazen 25 yaşındayım diyorum arkdşlra 33 ü kabullenmeye çalışıyorum
Bende polikistik over cikti ve bende adet gecikmesi tuylenme vs herangi bise yok sogan kurune basladim bu gun 4. Gunum insallah bebisim olur kullanipta gebe kalan varmi yardimci olurmusunuz bana bir umit.....
inşaallah kardeşceğizim. Imanımız oldukça ümidimiz olur biiznillah.Ben 28 yaşımdayım. Körpecik tazecik
Kizlar bu atada bugun yazamadim kimseye herkrz iyidir umarim bn biraz iyi degilim samcim var sag kasigimda belimden vuruyo halsiz kaldim uyudum bol bol dr.a gtmk istemedim ilac kullanmamak icin .
Bu arada yarin tavsan yağımda gelio kayinpederim bulmus ava çıkanlardan onumuzdeki ay onu kullanicam
Aranizda en gen ben olmaliyi henuz 20 yasindayim bide adetim dun geldi biter bitmez insallah hayirlisiyla basliyorun kure..
Bende polikistik over cikti ve bende adet gecikmesi tuylenme vs herangi bise yok sogan kurune basladim bu gun 4. Gunum insallah bebisim olur kullanipta gebe kalan varmi yardimci olurmusunuz bana bir umit.....
Ates takibi yapan var mi aranizda.ben gecen ay yapmistim bu sabahta olctum 36.6 cikti yine adete kadar bu istikrarla gidiyo brnim hep
merhaba igrem cakir kader ortagim mi desem ben gecen 2 aydir hep 36 gunde oluyorum fakat bu ay 40ci gunumdeyim hala gelmedi bende pcoluyum sogan suyuna baslayamiyorum da adetimin gelmesi lazim bekleyeyim mi belki 45 falan benimde gelir yapcak bisey yok.ne dersin sende oldumu boyle uzun gecikme
Aranizda en gen ben olmaliyi henuz 20 yasindayim bide adetim dun geldi biter bitmez insallah hayirlisiyla basliyorun kure..
eeee en rahat ve en ümitli olması gereken sensin o zaman.daha çok gençsin arkadaşım hiç acele etme. stres yapacak hiçbir şey yok, olur Allahın izni ile...
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?