Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

amin canım olcak sabret ben bu forumda 42 yaşında soğan suyuyla hamile kalmış okumuştum senin yaş kaç

inşaallah kardeşceğizim. Imanımız oldukça ümidimiz olur biiznillah. Ben 28 yaşımdayım. Körpecik tazecik

amaaan körpeciksin tabi be kuzum ben 33 yaşındayım yaşıtlarım daha yeni evlenenler var ben aceleciyim herşeyde bakma sen bana anamın karnında nasıl kalmışım 9 ay bilmem :)) hatta bazen 25 yaşındayım diyorum arkdşlra 33 ü kabullenmeye çalışıyorum

yok bence en iyisini yapmışsın. Ben de genç anne olmak isterdim ama nasip Tipime baksan liseli zannedersin zaten ama biyolojik olarak 20li yaşlarda anne olmak daha uygun. Ben de aceleciyim acep ondan mı imtihan olunuyorum diyorum bazen ama allah büyük, heecanla müjdesini bekliyorum. SOĞANIMI DA KAYNATTIM, İÇEYİM SICAK SICAK, ŞİFALAR OLSUN İNŞAALLAH :) HAYDİ BEN DE KAÇAYIM. HAYRLI GECELER HERKESE.... :)

Son düzenleme:
Bende polikistik over cikti ve bende adet gecikmesi tuylenme vs herangi bise yok sogan kurune basladim bu gun 4. Gunum insallah bebisim olur kullanipta gebe kalan varmi yardimci olurmusunuz bana bir umit.....

Bende polikistik over cikti ve bende adet gecikmesi tuylenme vs herangi bise yok sogan kurune basladim bu gun 4. Gunum insallah bebisim olur kullanipta gebe kalan varmi yardimci olurmusunuz bana bir umit.....

Merhaba hosgeldin aramiza ...
Adet gecikmesini ada çayi ile duzenlersen ardindan sogan kürüne baslarsan 2 . Sogan kürü tedavinden sonra havuçlu incir kürü uygularsan inan ki takdir allah in elbette fakat mutlaka bu sabri gösteten bi kulu rabbim mükafatlandiracaktr

Kizlar bu atada bugun yazamadim kimseye herkrz iyidir umarim bn biraz iyi degilim samcim var sag kasigimda belimden vuruyo halsiz kaldim uyudum bol bol dr.a gtmk istemedim ilac kullanmamak icin .
Bu arada yarin tavsan yağımda gelio kayinpederim bulmus ava çıkanlardan onumuzdeki ay onu kullanicam

gemiş olsun pınarcım tavşn yağını nasıl kullanıcaksın ve tavşanın neresindeki yağ ayrıntılı yazarmısın ve yumurtlamayamı ne işe yarıyor canım

Ates takibi yapan var mi aranizda.ben gecen ay yapmistim bu sabahta olctum 36.6 cikti yine adete kadar bu istikrarla gidiyo brnim hep

Ates takibi yapan var mi aranizda.ben gecen ay yapmistim bu sabahta olctum 36.6 cikti yine adete kadar bu istikrarla gidiyo brnim hep

yok cnım ben hiç yapmadım yapamamda sanıyorum çünkü saat kaçta kalkıcağım belli olmuyor en geç sabah 7.30 kadar ölçmen gerekiyomuş sanırım

Son düzenleme:

kafana takma cnm benım 45 gunde oldu sen son 49 günde geldi umut ver ver ver fos vıksın cok zor yaa ...

Aranizda en gen ben olmaliyi henuz 20 yasindayim bide adetim dun geldi biter bitmez insallah hayirlisiyla basliyorun kure..

eeee en rahat ve en ümitli olması gereken sensin o zaman. daha çok gençsin arkadaşım hiç acele etme. stres yapacak hiçbir şey yok, olur Allahın izni ile...

yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm

Rabbim hayırla pozitif netice almayı nasip etsin kardeçceğizim. lakin ümitsiz, ağlayan ikonlarla geldiğine göre ruh halini beğenmedim lütfenn pozitif ol ki sonuç da pozitif olsun. ben geçen ay kontrollere gittiğimde, takibim yapılırken sürekli gülüyordum. ordakiler bile hastanemizin gülen yüzü oldunuz demişlerdi. bizler Allaha inanıyor ve güveniyoruz. ne verecekse hayırlısı o olacak bizler için. gül bakiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…