Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ağrım var diye yazmış ya ondan öyle anladı sanırım :)

heee ondan öyle sandımmm af buyurun bacılarr. umarım bir sanı olarak kalır

:)))) valla benimde karıştı

tamam susuyom benn. listeye alışana kadar olacak böyle acemiiilikler herhal. biribirimizi yeni tanıyoruz. lakin ben kendi batımı zor tutuyom aklımda

Benim 5 gunum kaldi hiic agrim sizim yok.normalde baya agrili geciririm kistten dolayi.sogan sayesinde agrisiz gecicek sanirim bu kez insallah.

olur öyle şeyler belki dediğin uğurlu gelir pınara tam tersi olur inşallah canım valla bugün benimde biraz canım sıkkın eşimin işleri çok yoğun dün yumurtam çatlamış olabilir bugünde pas geçilcek sanırım tartıştık bu yüzden biraz soğan kürü tek başına faydalı olursa meryem ana gibi tek başıma hamile kalabilirim:)) umarım daha erken yumurtlamışımdır yada yarın yumurtlarım ne deyim hayırlısı

Biz erkeklerden daha hassasiz canim bu konuda.ama boyle yumurtlama gununde de gorev gibi oluyo ya cok can sıkıcı bir durum gercekten.bu ay bende yasadim seninle ayni durumu.adami sogutcam kendimden

kuzeyciğim ya işinize karışmak gibi olmasın ama bu konuda eşinle tartışma lütfen, daha olumsuz oluyor yoksa. hem nasip ya ben artık hesap yapmıyorum. insanlar herhangi bir zamanda bir kere ilişkiyle hatta korunurken dahi hamile kalıyor. tevekkül. rahat ol ve eşinle aranızı bozup günleri kaçırmayın.

Son düzenleme:
Biz erkeklerden daha hassasiz canim bu konuda.ama boyle yumurtlama gununde de gorev gibi oluyo ya cok can sıkıcı bir durum gercekten.bu ay bende yasadim seninle ayni durumu.adami sogutcam kendimden

aynen öyle canım anlamadığı için beni çok kızıyorum ve ister istemez suratım asılıyor ağzınla kuş tutsa fayda etmiyor

valla bilbiyorum moralim sıfır bende öyle karar aldım zaten aaslında o da çok istiyor ama kadınlar kadar hassas olmuyorlar işte erkekler napayım bundan sonra bende gün filn takip etmiycem biz zehir olsa iççez nerdeyse ama boooşşş(

aaa ama öyle düşünme canım. inan bak biz bunca zamandır bekliyoruz ama eşim kılını bile kıpırdatmak istemiyor. dra bile gitmek istemiyor inan. kendi haline bırakalım yaaa olur inşaAllah hayırlısı diyip duruyor. ve dediğin gibi yorgun olduğunda da hiç taviz vermiyor ama ben biliyorum ki o da çok istiyor. ama onların fıtratı farklı işte, bizim kadar hissedemezler. sen pozitif ol ve ne kadar olumsuz hissetsen de afedersin ama eşine sırnaş, onu bir şekilde ikna et. unutma biz onlardan daha güçlüyüz ve duygusal davranacak bir durum değil bu. Allah emeklerimizin mükafaatını verecektir.

aynen öyle canım anlamadığı için beni çok kızıyorum ve ister istemez suratım asılıyor ağzınla kuş tutsa fayda etmiyor

Gecen gun sakayla karisik dedim askim sen hic kendini yorma tup yapalim koysunlar iceri bebisi sen ooooohh keyfine bak yorulma yani die :)))

inşallah canım hayırlısı ama insanın gücüne gidiyor işte napalım sağolsın kardeşim desteğin için biliyorum ki bu hempimizin başında kim isterki böyle görev gibi olsun ama en azından yumurtlama dönemlerinde birbirimize daha anlayışlı olmak zorunda değilmiyiz bu sefer diyorum ben neden uğraşıyorum o zaman ve bu hassas dönemde daha alıngan olunuyor ben böyle alınganım çok ama herşeyi unuturum hemen yufka yürekliyimdir yani eşlerimizde bu dönemlerde daha destek olmalı bize yanlışmı düşünüyorum

canım haklısın zaten ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyordum, biz duygusal yaratılmışız ama erkekler bizler kadar detaylı düşünemiyorlar. ben her ay ona anlatırdım öğrendiğim her şeyi. sonra öğrendikçe kendimle çeliştiğimi fark ettim. çünkü eşim daha mantıklı davranıyor aslında, teslim oluyor Yaratanın verdiğine. elimizden geleni yapalım ve olacağı varsa olur nazarıyla bakalım ve hep şükredelim, hamd edelim

haklısın canım herşeyde bi hayır vardır canım sana bişey sorcam sağ tarafım kasığım çok ağrıyor ve belim iki ayrılcak gibi ağrıyor hiç böyle olmamıştım hani doktor bende bi sorun olmadığını söyledi ya acaba kist filanmı var bende senin böyle olmuşmuydu kızken ağrırdı böyle

adetime daha 15 gün var yoksa erkenmi adet olcam ben ??

evett geçen ay yumurtam geliştiğinde -ki takibe gidiyordum 18 mm olmuştu- şiddetli bel ağrım yoktu ama kasıklarımda patlamaya hazır bir balon var gibi hissediyordum. Dur hemen kist filan düşünme. Pozitif ol yaaa Soğan suyu da erken adet olmana sebep olabilir ama bunu olumsuz bir şey gibi düşünme, kistin varsa da eritiyordur işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…