Bende bu sabah sogan kürüne başlamayı düşünüyorum adetim 2 gün önce bitti başlamak için geç kalmamışımdır inş.
Cansin...iyiki buraya yazmisim sizleri tanimisim cok mutluyum
Oglum var ömrü uzun olsun..
Bide tüylü bi ogluşum var köpegim pars oda evimizin küçük evladı :))
Zeynepcim hosgeldin ailemize :)
Yarin baslama canim 7. Günü basliycaksin 5 gün daha beklemen lazim
Bende bu sabah sogan kürüne başlamayı düşünüyorum adetim 2 gün önce bitti başlamak için geç kalmamışımdır inş.
Ayy bu harikaaa cok guzel tatlim ya cok cok mutlu oldumallah bağışlasın şekerim köpeğinide canım oda evlat bizimde var 4 tane :)
Hoşbuldum cnm adet bittikten 7 gün sonramı bende adetin 7. günü diye zannediyordum
hoşgeldin aramıza zeynep
Hı hı evet adet kanaman bittikten 7. Günü icmeye basliyorsun gunde 2 defa öglen ve aksam yemeklerdem önce
Ayy bu harikaaa cok guzel tatlim ya cok cok mutlu oldum
Sizin evlatlarda evdemi?
yok canım bzimkiler av köpeği :) tavşan yağı lzım olursa istersin tekrar:) bu arada ben yatıyorum arkadaşım yarın görüşmek üzere kendine iyi bak öptüm çook
Kuzeycim bn şimal ve senden cpk umutluyum icime cok doguyor insallah isteyen herkeze nasip olsun ama ilk müjde şimal yada senden sobra bnden :)))) sonda burdaki herkezden gelicek insallah
Kızlar ne zamandan beri cocuk istiyosunuz
Ayyy arkadasim agzindan bal damliyor nasil sevindirik oldum gece gece anlatamam :))) amiiin insallah hepimize nasip etsin Rabbim
Bnim bitane var tosunum zeynepcim 13 yil aradan sonra simdi kararliyim bidaha anne olmaya peki sen?
H.g şimalcim nerelerdesin sen yoksun :)
Valla sevinmeniz icin deil icime dogani dile getrdim cok fazla hissediyorum sen yakinda bizi teyze yapcan :)
Cnm Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm hayırlısıyla bende 12 yıldır istiyorum ama henüz olmadı daha zamanı var herhalde
Amin canim allah herkeze nasip etsin inşallah
Tevekkül etmek güzeldir zamani gelmistr belki ama tabiaatta sakli olani bulmani istiyordur yaradan ?
Peki olmama sebebi neydi nededi dr lar canim
Ya sorma canim cok yorgundum azcik uzandim uyuyakalmisim yatmadan da bi bakiyim dedim sizlere :)) yarin is var malum hemencik uyumam lazim.teyzesi cok olucak findigimin ne guzel :)))))) yarin gorusmek uzwre iyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?