Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cansin...iyiki buraya yazmisim sizleri tanimisim cok mutluyum

bende öyle valla pınarcım burda herkes birbirini anlıyor hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz yaşamadan arkadaş çevresinde bile bazen dalga konusu oluyor tamam bizim birer çocuğumuz var şükürler olsun ama zannediyorlarki bi tane oldu onlarda hemen ikinci denemede olcak diyorum büyük konuşmayın böyle

yok canım bzimkiler av köpeği :) tavşan yağı lzım olursa istersin tekrar:) bu arada ben yatıyorum arkadaşım yarın görüşmek üzere kendine iyi bak öptüm çook

Bu iyi fikir aklimda bulunsun
Bnim evlat evde yasiyo bizimle evin ferdi :)
Tmm canim bnim gœrüşmek üzere sende kndine ii bak bnde öpüyorum cok cana

Kuzeycim bn şimal ve senden cpk umutluyum icime cok doguyor insallah isteyen herkeze nasip olsun ama ilk müjde şimal yada senden sobra bnden :)))) sonda burdaki herkezden gelicek insallah

Ayyy arkadasim agzindan bal damliyor nasil sevindirik oldum gece gece anlatamam :))) amiiin insallah hepimize nasip etsin Rabbim

H.g şimalcim nerelerdesin sen yoksun :)
Valla sevinmeniz icin deil icime dogani dile getrdim cok fazla hissediyorum sen yakinda bizi teyze yapcan :)

Ya sorma canim cok yorgundum azcik uzandim uyuyakalmisim yatmadan da bi bakiyim dedim sizlere :)) yarin is var malum hemencik uyumam lazim.teyzesi cok olucak findigimin ne guzel :)))))) yarin gorusmek uzwre iyi geceler canim

Cnm Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm hayırlısıyla bende 12 yıldır istiyorum ama henüz olmadı daha zamanı var herhalde

Amin canim allah herkeze nasip etsin inşallah
Tevekkül etmek güzeldir zamani gelmistr belki ama tabiaatta sakli olani bulmani istiyordur yaradan ?
Peki olmama sebebi neydi nededi dr lar canim

Amin canim allah herkeze nasip etsin inşallah
Tevekkül etmek güzeldir zamani gelmistr belki ama tabiaatta sakli olani bulmani istiyordur yaradan ?
Peki olmama sebebi neydi nededi dr lar canim

İnşş. cnm Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin sebepsiz infertilite cnm mayısta tüp deneyecem inş. olur

Ya sorma canim cok yorgundum azcik uzandim uyuyakalmisim yatmadan da bi bakiyim dedim sizlere :)) yarin is var malum hemencik uyumam lazim.teyzesi cok olucak findigimin ne guzel :)))))) yarin gorusmek uzwre iyi geceler canim

Kiyamam insallah iyice dinlenmissindir biz iyiyiz canim burdayiz biraktigin yerde :))
Tmm canim sen yat dinlen allah rahatlik versin :)
O findik doğsun onu yatrcaz totosundan isircaz :)))
Hadi tutmiyim bn seni grşrz öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…