Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Vesdeniz bat 25 ocak kürün 13.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 11.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 11.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 12.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 3.günü
mkr bat 16 şubat kürün 1.günü
sevdicegum bat 1ocak kürün 10.günü

aynen öyle salla gitsin,,rabbim bi bebiş daha nasip etsin sağlıkla inş..

inşallah en yakın zamanda sizede nasip olsun canıım

amin kardeşceğizim aminnn , tüm dileyenlere inşaAllah

arkadaşım ben yeniyim gülme ama bat adet başlangıcımı oluyor bilmiyorum

sevgili sevdicegum, bat: beklenen adet tarihi. sen 1 ocak yazmışsın. geçti :) sanırım onu şubat yapmalıyız

eveeettt arkadaşlar mutfaktaydım akşamdan beri, bir yandan burayı kolluyordum, bir yandan da sütümü pişirdim yoğurdumu sütlacımı yaptım, buyrun yiyelim diyeceğim ama her birimiz bir yerlerdeyiz bana müsade. hepinize sevgiler. biribirimize dua edelim. iyi geceler...

Son düzenleme:

düzelttim arkadaşım,,heycandan yanlış yazmışım derrrrrmişimmm.ama öyle yanlış yazdımbana müsaade,,hayırlı geceler..selam ve dua ile..

:)) inanmıycaksın ama şuan sütlaç yedim sanada iyi geceler canım

gemiş olsun pınarcım tavşn yağını nasıl kullanıcaksın ve tavşanın neresindeki yağ ayrıntılı yazarmısın ve yumurtlamayamı ne işe yarıyor canım

Tsk ederim kuzeycim karnim cok fena sisti evde espiri yapiyorum sicak suyu hazir edin dogurcam die :))
Tavsan yagina cok inaniyorum vede guveniyorum cok sevdigim bir dostum ( eski danisanlarimdan) reyhanin cocugu olmuyordu tavsan yagini duymus ve avcilatdan bu yagi istedigi de avci cocuk icinmi demis rehyhanin esine evet demisler reyhan yagi fitil gibi vajinaya atmus o gece beklemis yag vajende ama cok ısınıyormus vajen cok yanmş ertesi gun iliskiye girmisler ve simdi kizi 7 oglu 4 yasinda hemde 17 seneden sonra anne oldu
Baska bi arkadasa bundan bahsetmistim oda kuzenie tavsiye etmisti oda su anda 2. Çocugunu almis kucagina
Bnde burdaki gecmus donemlerde tavsan yagim gelene kadar sogani deniycem yagim gelince onuda deniyip gelismeleri yazicagimi soyledim tavsanyagim geldi sonunda adetim gectikten sonra deniycem tüm gelismeleri yazicam

ok canım sen dene bakalım olmazsa bende denerim bu arada aynı durumdayım karnım şiş göğüsler şiş anlıycağın patlamaya hazır bomba gibi belim desen kopuyor senden güzel haberler bekliyorum pınarcım

pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 13.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 11.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 11.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 12.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 3.günü
mkr bat 16 şubat kürün 1.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 10.günü

gemiş olsun pınarcım tavşn yağını nasıl kullanıcaksın ve tavşanın neresindeki yağ ayrıntılı yazarmısın ve yumurtlamayamı ne işe yarıyor canım

Kuzeycim bn şimal ve senden cpk umutluyum icime cok doguyor insallah isteyen herkeze nasip olsun ama ilk müjde şimal yada senden sobra bnden :)))) sonda burdaki herkezden gelicek insallah

Vesdenizin günüde tamam :)

Kuzeycim bn şimal ve senden cpk umutluyum icime cok doguyor insallah isteyen herkeze nasip olsun ama ilk müjde şimal yada senden sobra bnden :)))) sonda burdaki herkezden gelicek insallah

:)))ayy canımm benim umarım hislerinde yanılmassın inşallah nasıl ihtiyacım vardı bu sözleri duymaya Allah razı olsun güzel arkadaşım hepimiz inşallah seviniriz bende inanıyorum bu listedeki herkesin çok yakın zamanda olucak sonrada açarız pi topik ekim anneleri diye İnşallaaahhhhh

Bn tibben bisi denemeden önce ilmen denemek istddim ve evrene msj yolladim evrenin sanirim kontürü yok dönmedi bana ama bn anladim bu yil kesinlkkle olucak ve inan ayni yaslardayiz seninle sanirim +30 larda ve bizim bebisler topkk kardeşi olcak kuzey nerdesin il olarak nilmiyorum ama bebisin olunca ilk hediyesi bnden

teşekkürler canım benim düşünmen yeter :)) yol arkadaşımsınız sendende güzel haberler alayım bana en güzel hediye bu olur

Aaaa evett ayni ildeyiz bn çorludayim cok mutlu oldum yakinlarimda kader arkadasimin olmasina :))
Ayy biz senle bebisleri koyarz arabalarina gezeriz :))

Bende bu sabah sogan kürüne başlamayı düşünüyorum adetim 2 gün önce bitti başlamak için geç kalmamışımdır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…