Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sebepsiz mi :s bu bnce aciklayici bi cvp deil yani dr larin bunu bu sekilde ifade etmesinden bahsediyorum peki madem sebepsiz ozaman neye göre tüp bebek dediler canim

Cnm bencede birşey var ama tüm tahlillerim normal rahim filmi açık tüpler eşimin sperm sonucları çok iyi ama bir türlù sonuc alamadık gittigim doktorlarda sebebsiz derken açıklanamayan infertilite grubuna girdigimizi söylüyolar ben tedavi görüyodum aşılama yapıldı aralık ve ocakta ara verecegimi söledim doktora oda bu aradada hamile kalabilecegimi söledi eger olmazsa mayısta tüp denemek istedigimi söledim oda olur dedi

Bu cok guzel bi haber tüpler açıksa ozaman bu ay sogan ictikten sonra önümüzdeki ay incir kûrüne gec bncecunku sogan tikali tupler icin daha faydali incirse yumurtlamayi kolaylastiriyor fakat bu kurleri icerken maydonoz ve dereotundan uzak durmanda fayda var eski tarihlerde maydonoz ve dereotunu istenmeyen gebeliklerde düsük olsun diye kullanilirmis

Cnm bende mayısa kadar kür denemeyi düşünüyorum belki onlar vesile olur hamile kalmam için önce sogan kürüyle başlayayım dedigin gibi sonra incire başlarım senin ilk cocugun kendiligindenmi oldu yoksa tedaviylemi cnm

Benim ilk cocugum dogal yollarla oldu kucagimda cocugumla 7 yil ünivtsite okudum bu arada kanser teshisi kondu yumurtalkk kanseri onunla bas ettim vede drlar asla hamile kalamiyacagimi soylediler bn oglum 1 yasinda iken bosanmistim zaten bida anne olmak istemiyordum oglum ömrümü dolduruyordu yillar sonra mezun oldum tedaviye devam ederken çocukluk askimla bir araya geldik :))
Ve drlar dogurganligimin nerdeyse inkansiz oldugunu soylediler ve bn bundan 4 yil önce nisanliyken hamile kaldim hemde ikiz :)))
Ama yasamdilar 12 haftaliktilar kaybettim onlari ve ardindan dis gebelik oldum yani drlarimin asla dedileri seyi bn 2 kez gecirdim :)))
Simdide tuplerim tikali oldugu icin tup bebek bile nerdeyse imkansiz diolar fakat onlarin her imkansizini bn kırdım bu seferde kırıcam 1 yıl verdim kndime 2015 e kadar tabiat eczanesinden yararlicam ve mutlaka olucagindan eminim ama olmassa seneye tup bebek deniycem bnce senin icinde mayis cok erken diye dusunuyorum yasini bilmiyorum
Fakat sogani denedikten sonra inciri denigceksin bunlar tam bunyede etki edicegi zaman mayis olucak bnce mayisi bidaha düsün zeynepcim

Kizlar bugun nasilsinz bakalim.son durumlar nedir?ben sabah kasigimda agriyla uyandim belimde karnimda da hafif agrilar var kirmizilarin gelmesi yakindir.4 gunum var ama sogan suyundan daha da erken gelicek sanirim.

Kizlar bugun nasilsinz bakalim.son durumlar nedir?ben sabah kasigimda agriyla uyandim belimde karnimda da hafif agrilar var kirmizilarin gelmesi yakindir.4 gunum var ama sogan suyundan daha da erken gelicek sanirim.

merhaba simalbebek. benim de 2 günüm var ama dün akşam hafif kahve leke geldi. kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ama adet olacakmışım hissi yok ama galiba olacağım. gerçi leke bu gün devam etmedi. afedersin sarımsı bir leke vardı. sanırım adetim geliyor. hayrola bakalım. sabah test yaptım. ama eve geldiğimde pozitif olmuştu, yani ilk dakikalarda baktım yoktu bir şey, sonra işe gittim. şimdi geldiğimde 2 çizgi. yine beni kandırıyor bu test

pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 14.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 12.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 12.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 13.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 4.günü
mkr bat 16 şubat kürün 2.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 11.günü

Canim testte 5 dkdan sonraki sonuclari dikkate almayin diodu sanki ben bi kere test yaptim oyle hatirliyorum.ama insallah bebis vardir senin ya :)

ooohhh afiyet bal şeker olsun kuzeyciğim ay ben galiba adet olacağım yaa, dün kahve bi akıntı geldi, bugün bişey yok ama bekliyorum

Merhaba kizlar dun cok gzl bir haber aldim ablam hamilee ve okadar zorluklar cekti ki oncelikle sag yumurtalignda 6 cm lik bir kist tehsisi konuldu sonra ameliyatla kistle beraber yumurtaligi da alindi ve 7 ay neler cekti neler asla anne olamayacagini dusunuyordu bu arada sogan kurunu uyguladi bide hayit civan percemi aslan pencesi ve coban cantasi cayini icti prolaktini 100 lerdeydi ama sonuc harika allah ol dedikten sonra diger seyler yaalan allah heppimizin yuzunu guldurr insallah

süperrr! canım çookkk sevindim. işte Rabbim ol deyince olmayacak şey yok. o yüzden ümitli olmalıyız. Allah göz aydınlığı bir evlat kılsın ablanın bebeğini, hayırla sağlıkla dünyaya getirsin ve büyütsün inşaAllah.

Canim ne guzel bir haber bu :)) Rabbimizin mucizesi gozunuz aydin olsun insallah hayirli olsun.

hiç belli olmaz güzelim daha 4 gün var hem unutmaki gebliktede kasıkta ağrılar oluyor sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberler hepinizden inşallah

kızzzzzz ay Allahım inşallah vardır bişeyler yerleşme kanaması olmasın hem ben defalarca test yaptım saatlerce bekledim yok öle 2. çizgi filan çıkmadı ama yazın düşük yapmadan önce dedim bide idrar yapayım yarım saat sonra çok silik çıktı :)))) hadi canım hdi inşallaaaaahh

Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin ne güzel haber sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı senin başına canım:))bide bizim kaçıncı kürde hamile kaldı ilk denemedemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…