İnşş. cnm Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin sebepsiz infertilite cnm mayısta tüp deneyecem inş. olur
Sebepsiz mi :s bu bnce aciklayici bi cvp deil yani dr larin bunu bu sekilde ifade etmesinden bahsediyorum peki madem sebepsiz ozaman neye göre tüp bebek dediler canim
Cnm bencede birşey var ama tüm tahlillerim normal rahim filmi açık tüpler eşimin sperm sonucları çok iyi ama bir türlù sonuc alamadık gittigim doktorlarda sebebsiz derken açıklanamayan infertilite grubuna girdigimizi söylüyolar ben tedavi görüyodum aşılama yapıldı aralık ve ocakta ara verecegimi söledim doktora oda bu aradada hamile kalabilecegimi söledi eger olmazsa mayısta tüp denemek istedigimi söledim oda olur dedi
Bu cok guzel bi haber tüpler açıksa ozaman bu ay sogan ictikten sonra önümüzdeki ay incir kûrüne gec bncecunku sogan tikali tupler icin daha faydali incirse yumurtlamayi kolaylastiriyor fakat bu kurleri icerken maydonoz ve dereotundan uzak durmanda fayda var eski tarihlerde maydonoz ve dereotunu istenmeyen gebeliklerde düsük olsun diye kullanilirmis
Cnm bende mayısa kadar kür denemeyi düşünüyorum belki onlar vesile olur hamile kalmam için önce sogan kürüyle başlayayım dedigin gibi sonra incire başlarım senin ilk cocugun kendiligindenmi oldu yoksa tedaviylemi cnm
Kizlar bugun nasilsinz bakalim.son durumlar nedir?ben sabah kasigimda agriyla uyandim belimde karnimda da hafif agrilar var kirmizilarin gelmesi yakindir.4 gunum var ama sogan suyundan daha da erken gelicek sanirim.
Vesdenizin günüde tamam :)
merhaba simalbebek. benim de 2 günüm var ama dün akşam hafif kahve leke geldi. kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ama adet olacakmışım hissi yok ama galiba olacağım. gerçi leke bu gün devam etmedi. afedersin sarımsı bir leke vardı. sanırım adetim geliyor. hayrola bakalım. sabah test yaptım. ama eve geldiğimde pozitif olmuştu, yani ilk dakikalarda baktım yoktu bir şey, sonra işe gittim. şimdi geldiğimde 2 çizgi. yine beni kandırıyor bu test
Canim testte 5 dkdan sonraki sonuclari dikkate almayin diodu sanki ben bi kere test yaptim oyle hatirliyorum.ama insallah bebis vardir senin ya :)
:)) inanmıycaksın ama şuan sütlaç yedim sanada iyi geceler canım
ooohhh afiyet bal şeker olsun kuzeyciğimay ben galiba adet olacağım yaa, dün kahve bi akıntı geldi, bugün bişey yok ama bekliyorum
Merhaba kizlar dun cok gzl bir haber aldim ablam hamilee ve okadar zorluklar cekti ki oncelikle sag yumurtalignda 6 cm lik bir kist tehsisi konuldu sonra ameliyatla kistle beraber yumurtaligi da alindi ve 7 ay neler cekti neler asla anne olamayacagini dusunuyordu bu arada sogan kurunu uyguladi bide hayit civan percemi aslan pencesi ve coban cantasi cayini icti prolaktini 100 lerdeydi ama sonuc harika allah ol dedikten sonra diger seyler yaalan allah heppimizin yuzunu guldurr insallah
süperrr! canım çookkk sevindim. işte Rabbim ol deyince olmayacak şey yok. o yüzden ümitli olmalıyız. Allah göz aydınlığı bir evlat kılsın ablanın bebeğini, hayırla sağlıkla dünyaya getirsin ve büyütsün inşaAllah.
Merhaba kizlar dun cok gzl bir haber aldim ablam hamilee ve okadar zorluklar cekti ki oncelikle sag yumurtalignda 6 cm lik bir kist tehsisi konuldu sonra ameliyatla kistle beraber yumurtaligi da alindi ve 7 ay neler cekti neler asla anne olamayacagini dusunuyordu bu arada sogan kurunu uyguladi bide hayit civan percemi aslan pencesi ve coban cantasi cayini icti prolaktini 100 lerdeydi ama sonuc harika allah ol dedikten sonra diger seyler yaalan allah heppimizin yuzunu guldurr insallah
Kizlar bugun nasilsinz bakalim.son durumlar nedir?ben sabah kasigimda agriyla uyandim belimde karnimda da hafif agrilar var kirmizilarin gelmesi yakindir.4 gunum var ama sogan suyundan daha da erken gelicek sanirim.
merhaba simalbebek. benim de 2 günüm var ama dün akşam hafif kahve leke geldi. kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ama adet olacakmışım hissi yok ama galiba olacağım. gerçi leke bu gün devam etmedi. afedersin sarımsı bir leke vardı. sanırım adetim geliyor. hayrola bakalım. sabah test yaptım. ama eve geldiğimde pozitif olmuştu, yani ilk dakikalarda baktım yoktu bir şey, sonra işe gittim. şimdi geldiğimde 2 çizgi. yine beni kandırıyor bu test
hiç belli olmaz güzelim daha 4 gün var hem unutmaki gebliktede kasıkta ağrılar oluyor sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberler hepinizden inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?