Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

nedir bu kasık ağrısı bukadar valla korkmuyo değilim erken adet olcam diye kaç gündür ağrıyor daha ayın 7 sine çok var dün resmen kramp girdi nefesim kesildi sanki :((

cnm bence normal o sancılar bende daha önce yaptığımda kürün daha 4. günüydü galiba çok şiddetli agrı olmustu kasığımda hatta kahverengi lekelenme bile olmuştu çok korkmuştum ama bişe olmadı hatta o ay hamile kalmıştım. şimdide aynı 4. günündeyim kürün gene kasık ağrısı var ama çok şiddetli deil ama gene lekelenme oluo çok az bence bu ii işaret die düşünüorum içimi temizlenio demekki:) Allah inş emeklerimizi boş çevirmez:)

arkadaşlar merhaba,,ben aranıza yeni katıldım...soğan kürüyle hamile kalanları burada okudum uzun zamandır düşünüyrm bende yarın başlamaya karar verdm adetlerim günü gününe düzenli ..bi sorun olurmu sıkıntı yaşayan oldumu 9 aylık evliyim bende rabbim isteyen herkese nasip etsin

evet canım ağustos ayında düşük yaptım canım:((

canım üzüldüm. Rabbim bir daha yaşatmasın, hayrlı sağlıklı bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin.

evet canım geç yumurtlamışım doktorumda öyle demişti hesap yapamıştı ilk muyenede canım :)) öyle bişey olsaydı doktorun söylerdi canım benim hem ben öyle bişey olduğunu düşünmüyorum sende içimde bi his sen yakın bi zamanda bebeğinin haberini alcaksın gibi geliyor bu ay olmasada yakında çok yakında öptüm canım akşam görüşürüz yine kısmetse :))

bu gibi durumlar yani genetik bozukluk rahim perdesi tüp tıkanıklığı vs. ileri tetkikler gerektiriyor canım ya. ama dediğin gibi inşaAllah bir sorun yoktur. çok teşekkür ederim ya inşaAllah hep beraber. :16: artık hayaller kurmaya başladım çok garip bir duygu var içimde. dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek :1:

arkadaşlar merhaba,,ben aranıza yeni katıldım...soğan kürüyle hamile kalanları burada okudum uzun zamandır düşünüyrm bende yarın başlamaya karar verdm adetlerim günü gününe düzenli ..bi sorun olurmu sıkıntı yaşayan oldumu 9 aylık evliyim bende rabbim isteyen herkese nasip etsin

elanaz hoş geldin arkadaşım. :34: uzun zamandır derken? kız daha 9 aylık evliymişsin. ama insan istiyor ki ilk denemede olsun, değil mi :3: inşaAllah canım, Rabbim muradını versin.
benim de araştırmalarıma göre soğan kürünü her kadın uygulayabilirmiş. Saraçoğlu adeta kadın sağlığı için yaratılmış bir bitkidir diyor. bir zararını görene rastladım. aksine hep fayda görenlere şahit oldum. hakkımızda hayırlısı kardeş. :34:

elanaz hoş geldin arkadaşım. :34: uzun zamandır derken? kız daha 9 aylık evliymişsin. ama insan istiyor ki ilk denemede olsun, değil mi :3: inşaAllah canım, Rabbim muradını versin.
benim de araştırmalarıma göre soğan kürünü her kadın uygulayabilirmiş. Saraçoğlu adeta kadın sağlığı için yaratılmış bir bitkidir diyor. bir zararını görene rastladım. aksine hep fayda görenlere şahit oldum. hakkımızda hayırlısı kardeş. :34:

hoşbuldum ,uzun zamandır kürü yapmayı düşünüyorum canm daha yeni evliyim ama bebeğim olsun istyrm kafaya koydum ya araştırmalara girdim işte herkes için hayırlısı :) yarın ben kürüme başlıyorm ozman bir umutla

hoşbuldum ,uzun zamandır kürü yapmayı düşünüyorum canm daha yeni evliyim ama bebeğim olsun istyrm kafaya koydum ya araştırmalara girdim işte herkes için hayırlısı :) yarın ben kürüme başlıyorm ozman bir umutla

inşaAllah arkadaşım. o zaman bat yaz da. seni listeye ekleyelim.

I I I
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
I I I
Vesdeniz bat 25 ocak kür TAMAM
I I I
kuzey32 bat 7 şubat kürün 14.günü
I I I
simalbebek bat 27 ocak kürün 14.günü
I I I
İREMCAKAR bat 10 şubat kür TAMAM ;)
I I I
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 6.günü
I I I
mkr bat 16 şubat kürün 4.günü
I I I
sevdicegum bat 1şubat kürün 13.günü
I I I
elanaz86 bat 15 şubat kürün 0. günü
I I I
okulum bat 25 şubat küre 10 şubatta başlayacak

Son düzenleme:
KULLANICI ADI l BAT l KÜRDEKİ GÜNÜ
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM :)
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM
kuzey32 l 7 şubat l 14.günü
simalbebek l 27 ocak l 14.günü
İREMCAKAR l 10 şubat l kür TAMAM ;)
Pirelideve l 5 Şubat l 6.günü
mkr l 16 şubat l 4.günü
sevdicegum l 1şubat l 13.günü
elanaz86 l 15 şubat l kürün 0. günü
okulum l 25 şubat l 10 şubatta başlayacak

Son düzenleme:
peki. Sen de bizimlesin ela :1: Ama gelişmelerden haberdar etmeyi unutma. Bi selam veren kaçıyor. Biz uğraşıp listeye ekliyoruz. Hanımların haberi olmuyor :1:

ben nerdeyse her gün takipteyim :)) tabiki yazıcam her gelişmeyi inşallah bir etki olur her ay adet belirtilerimi acaba hamilemiyim diye düşünrken hep hüsran oldu umarım bu kürün bi etkisi olur herkese inşallah dualarım isteyen anne adaylarına ve kendime
burada bişeyleri sizlerle paylaşmakta beni ayrıca mutlu etti vesdeniz teşekkür ederim arkadaşım

ben nerdeyse her gün takipteyim :)) tabiki yazıcam her gelişmeyi inşallah bir etki olur her ay adet belirtilerimi acaba hamilemiyim diye düşünrken hep hüsran oldu umarım bu kürün bi etkisi olur herkese inşallah dualarım isteyen anne adaylarına ve kendime
burada bişeyleri sizlerle paylaşmakta beni ayrıca mutlu etti vesdeniz teşekkür ederim arkadaşım

biribirimize bu şekilde destek olmaya çalışıyoruz. çünkü bebek mevzusu biraz hassas. herkesle konuşulmuyor. birden sana acımaya akıllar vermeye başlıyorlar.:51: ve kimisi kendi mahareti sanıyor hamileliğini veya çocuğunu.:20: oysa veren Allah. o yüzden rahat olmalıyız ve dediğin gibi bolca dua etmeliyiz. sen de sağ ol kardeşim.

cnm bence normal o sancılar bende daha önce yaptığımda kürün daha 4. günüydü galiba çok şiddetli agrı olmustu kasığımda hatta kahverengi lekelenme bile olmuştu çok korkmuştum ama bişe olmadı hatta o ay hamile kalmıştım. şimdide aynı 4. günündeyim kürün gene kasık ağrısı var ama çok şiddetli deil ama gene lekelenme oluo çok az bence bu ii işaret die düşünüorum içimi temizlenio demekki:) Allah inş emeklerimizi boş çevirmez:)

ne güzel ümit veriyosun umarım güzel şeyler olur ağrılarım olmasına rağmen bende hiç öyle koyu renk akıntı olmadı canım ama yinede içimin temizlendiğine inanıyorum bu senin ikinci denemenmi

hoşgeldin aramıza elenaz bendede bi sorun yokken başladım vesdeniz arkadaşımız gayet iyi açıklamış bencde denemende bi sakınca yok hayırlısı olsun şifa versin inşallah

canım üzüldüm. Rabbim bir daha yaşatmasın, hayrlı sağlıklı bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin.

bu gibi durumlar yani genetik bozukluk rahim perdesi tüp tıkanıklığı vs. ileri tetkikler gerektiriyor canım ya. ama dediğin gibi inşaAllah bir sorun yoktur. çok teşekkür ederim ya inşaAllah hep beraber. :16: artık hayaller kurmaya başladım çok garip bir duygu var içimde. dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek :1:

çok sağol arkadaşım hayal kurmak iyidir insana umut verir sen hayallerinden vazgeçme valla ben hayal kurmakla kalmayıp güzel bebek eşyası gördüğümdede alıyorum dayanamayıp eğer kısmet olmazsa tekrar bebek sahibi olmama Allah bende sizlere hediye yollarım :))

KULLANICI ADI l BAT l KÜRDEKİ GÜNÜ
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM :)
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM
kuzey32 l 7 şubat l 14.günü
simalbebek l 27 ocak l 14.günü
İREMCAKAR l 10 şubat l kür TAMAM ;)
Pirelideve l 5 Şubat l 6.günü
mkr l 16 şubat l 4.günü
sevdicegum l 1şubat l 13.günü
elanaz86 l 15 şubat l kürün 0. günü
okulum l 25 şubat l 10 şubatta başlayacak

yarın simalle benimde son şifa içeceğimiz şükürler olsun:)

Back
X