pnr a katılıyorum aynen 2. ay da devam et
Merhaba hosgeldin aramiza ...
Adet gecikmesini ada çayi ile duzenlersen ardindan sogan kürüne baslarsan 2 . Sogan kürü tedavinden sonra havuçlu incir kürü uygularsan inan ki takdir allah in elbette fakat mutlaka bu sabri gösteten bi kulu rabbim mükafatlandiracaktr
kızlar merhaba umarım iyisinizdir pınar çok geçmiş olsun buarada muhabbetinizi takip ediyorum çok içten ve samimi burası bende burada kafamı dağıtıyorum sanki yani buradaki sıcaklık samimiyet bana iyi gelio bugün benimde kürümün2. günü bu kürü yapmaya sizden cesaret buldum ve aksatmadan da yapıyorum merak ettim kızlar acaba bu soğan suyu kilo vermeyede etkili oluomu öyle biyerde okumuştum sanki, 3 kilo fazlam varda :))
Cok tesekkurler rabbim kimsenin duasini kabul olmayan duakardan etmesin isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin amin....
Slmlar sogan kurunu adetim bittikten sonra bende ictim adetim gecikti test yapmadim biraz daha beklicem bakalim ne olacak
yok ben arkadaşım verdirseydi bana verdirirdi :)))yazdan beri 8 kg aldım zaten vardı fazlam dahada arttı bu ay adet olursam eğerki diyetisyene gitçem hamile bile olsam diyetisyen kontrolünde olmak istiyorum sporada başlıycam tabi sende bişi yokmuş 3 kg ne ki takma kafana :)) bebişlerimiz sağlıklı olsun kilolar gidicektir[/Q
doğru söylüyosun canm bi hamile kalalım kiloları kim düşünür diyetisyene gitmekte doğru fikir çünkü ne yersek yiyelim bebişler için onlara vitamini için yicez ahh bi o günler gelsee :)
Bugun bat gunum ama gelen giden yok.hicbir belirti de yok her iki anlamda da tekrar 28 gune donuyorum sanirim.
ay hadi inşallah cücüğün seninledir simlcim :)
:)) canim bu ay cucuk olcagini hic zannetmiyorum.belirti yok ki hic.
Kızlar bende bu sabah sogan kürüne başladım kürü hergün aynı saattemi içiyosunuz
aynı saatte içmeye çalış zeynep bende dikkat etmeye çalıştım sadece son gün akşam yemekten önce içmeyi unuttum yani bi eksik napalım
hiç belli olmaz tatlım ya kırmızı kartı görene kadar ümitliyiz:)
Slm kızlar banada bu ay ümreden bir meyve getirdiler. Ceviz gibi sert içini kıtıp kaynatılacakmış kullanan varsa yazarsa sevinirim... öbür ay uygulicam. Adetime 8gün var
Allah kabul etsin şimdiden canm...Inşirah kisa bi süre her gun bile okunabilir mealini bi oku tam da evlat sahibi olmsk isteyenler ve düşük yasayanlar için
inan tarihleri karıştırıyorum artık vesdeniz gelsinde bi el atsın :)
Oyle cok haklisn 10 tanede olsa evlat yinede degerli ama iste hani ilkler hep baskadir derler ya gercekten oyle torunda evlatta ilkler ayri yer tutuyo demek kopusun var bende cok severim hayvanlari kus besledim konusurdu hamileykende kedim vardi yanimda yatardi inan bazi insanlardn cok vefali sadakatli oluyorlar ama iste olduklernde sanki evden biri gitmis gibi oluyo cok uzuluyrm buyuzdenAmin canim allah herkezin evladini kendine bagislasin ömürleri uzun bahtlari acik olsun...
Seninki simdi kucuk ondan heycan olmaz gibi gelio fakat 1 ide 1 -10 uda 1 yani ayni heyecan olur sonucta onlari doguran sen oluyosun sana ait senin bu dunyadaki tek sana ait sey ...
Bnim bitanede kopegim var tabi oba kopek demk hosuma gitmio bizim icin evlat o kimliginde pats coskun yaziyo :))
Esimde bnde gece sık sık uyanip kontrol ederiz pars bizimle yatio :) nefes aliyormu die bisiy istermi die bakariz :)
3 yasinda daha hic eslesmedi oglumuz ve biz bu sene onu evlendircez heycamliyiz :)))) torunlarimiz olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?