Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slmlar sogan kurunu adetim bittikten sonra bende ictim adetim gecikti test yapmadim biraz daha beklicem bakalim ne olacak

Slmlar sogan kurunu adetim bittikten sonra bende ictim adetim gecikti test yapmadim biraz daha beklicem bakalim ne olacak

Selam hosgeldin aramiza burda kocaman bir aileyiz biz ve senin gibi arkadaslarla dahada buyuyo yuvamiz :)
İnsallah mujdelerin olsun yanliz burda hamile haberi verdiginde baklavalar borekler istiuoruz ona gore cnm :)

Selam hosgeldin aramiza burda kocaman bir aileyiz biz ve senin gibi arkadaslarla dahada buyuyo yuvamiz :)
İnsallah mujdelerin olsun yanliz burda hamile haberi verdiginde baklavalar borekler istiuoruz ona gore cnm :)
Amin Hosbuldum tsk ederm Zaten mesajlari okuyunca dayanamadim uye oldum cok sicak samimi arkadaslar var dertler paylastikca azalir sevinclerde paylastikca cogalirmis istediginiz baklava olsun kayseriliym hamur islerimiz meshur ne isterseniz artik..

Amin Hosbuldum tsk ederm Zaten mesajlari okuyunca dayanamadim uye oldum cok sicak samimi arkadaslar var dertler paylastikca azalir sevinclerde paylastikca cogalirmis istediginiz baklava olsun kayseriliym hamur islerimiz meshur ne isterseniz artik..

Oleyyy :)) baklavalar mantilar yicez ozamn yakin zamnda :)
Yosunni sen nekadarlik evlisin nie olmuyo cocugun anlatmak istersen dinlerm

Canim ben 3.5senelik evliyim 26 aylik dunyalar tatlisi bir kizim var bekarken pco vardi evlenmedn oncede dogum k.hapi ictim evlendikten sonra 6 ay daha kullandm cocuk isteyince daha dogrusu dr biraktirdi hapi ve biraktintan sonra hemen hamile kaldm mucize gibiydi cocugum gec olur zannediyrdum kizima kavustugum gun varya dunyada en mutlu oldugum gundur

Son düzenleme:

Kizlar pinara cizik atin pls :)
Olduda bitti masallah :)

Ayyy cok guzel allah sana bagislasin evladini bnim de 14 une nisanda gircek olan bir oglum var :)
Simdi 2. Yimu istiyorsun canim hayirli olsun insallah hayirlarla gelsin fakat dieri daha kucuk deilmi :) biraz buyusetdu abla olabulucekmi :)

Amin canim senin yavrunada rabbim hayirli omurler versin acisini hic gostermesin evet bana kalsa kucuk diyorm ama esim cok istiyo ona kalsa daha emzirirken istiyordu bu zamana kadar ben istemedim kucuk bebek gordugunde cok seviyo opuyo mama yediriyo sahipleniyo birde yalniz hep ustume dusuyo biraz ondan istedim ama olsada ilkteki gibi heyecan olmaz ki

Amin canim allah herkezin evladini kendine bagislasin ömürleri uzun bahtlari acik olsun...
Seninki simdi kucuk ondan heycan olmaz gibi gelio fakat 1 ide 1 -10 uda 1 yani ayni heyecan olur sonucta onlari doguran sen oluyosun sana ait senin bu dunyadaki tek sana ait sey ...
Bnim bitanede kopegim var tabi oba kopek demk hosuma gitmio bizim icin evlat o kimliginde pats coskun yaziyo :))
Esimde bnde gece sık sık uyanip kontrol ederiz pars bizimle yatio :) nefes aliyormu die bisiy istermi die bakariz :)
3 yasinda daha hic eslesmedi oglumuz ve biz bu sene onu evlendircez heycamliyiz :)))) torunlarimiz olucak :)

teşekkürler canım benim.BENDE karışıklık olmuş bat 25 ocak.bende kur a 7 şubatta başlıyorum inşALALH..

amin inşALALH..BENDE HASTALANMADAN ÖNCE CUMA GÜNLERİ MERYEM SÜRESİNİ OKUYORDUM ..inşirah ta okuyayım artık hastalık bitsin de...

Son düzenleme:

Allah kabul etsin şimdiden canm...Inşirah kisa bi süre her gun bile okunabilir mealini bi oku tam da evlat sahibi olmsk isteyenler ve düşük yasayanlar için

inan tarihleri karıştırıyorum artık vesdeniz gelsinde bi el atsın :)

önümüzdeki listelbakçaz artık cnm :))

kızlar merhaba umarım iyisinizdir pınar çok geçmiş olsun buarada muhabbetinizi takip ediyorum çok içten ve samimi burası bende burada kafamı dağıtıyorum sanki yani buradaki sıcaklık samimiyet bana iyi gelio bugün benimde kürümün2. günü bu kürü yapmaya sizden cesaret buldum ve aksatmadan da yapıyorum merak ettim kızlar acaba bu soğan suyu kilo vermeyede etkili oluomu öyle biyerde okumuştum sanki, 3 kilo fazlam varda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…