Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bn biraz iyi deilim yarin dr.umdan randevu aldik bel ve kask agrim var adetim kesildi anlamiyorum neyim var noldu bana sanirim hastaligim nüksedio biraz uzgunum :s

hadi bakalım canm güzel haberler inşallah bendede mide bulantısı ve kasık ağrısı var göğüsler zaten şiş hastalancam diyede olabilir bu mide bulantısı bakalım bekleyip görcez

Benimde gogusler sisti ama adet belirtisi yok.kocacim da gunduz arayip duruyi beni dunden beri hastalandin mi die.test alalim dedi bugun ilk defa bende dedim yok ya gerek yok hic zannetmiyorum

Benimde gogusler sisti ama adet belirtisi yok.kocacim da gunduz arayip duruyi beni dunden beri hastalandin mi die.test alalim dedi bugun ilk defa bende dedim yok ya gerek yok hic zannetmiyorum

yarında olmazsan bi test yap ne olur bizi merakta bırakma cnm ben senden çoooook müjdeli haberler bekliyorum vesdeniz muallak ne oldu acaba

yarında olmazsan bi test yap ne olur bizi merakta bırakma cnm ben senden çoooook müjdeli haberler bekliyorum vesdeniz muallak ne oldu acaba

Canim insallah olur bende cok istiyorum ama.umitlenmek de istemiyorum cunku dongum zaten 28 bu 30 a kadarda cikabilir 30 u gecersem test yaparim artik.

Mrb kizlar Bende bugn druma gittim saolsn dr bayagi moral verdi yine iltihap vardi antibiyotik fitil folik asit verdi kanda gebelik negatif cikti ve bunlari kullanip 10 gun daha beklyip test yapmami istedi eger negatif olursa tarlusal icecekmisim yumoslarim zayif calisiyo simdilik bir 7 ay boyle devam et olmazsa tedaviye baslariz cunku senin ilk cocugun normal yolla oldu simdide normal yolla gebe kalirsn biraz stresli olursun ama boyle senin icin daha iyi dedi moralim bozulmuyo degil ama hayirlisi ilk cocugumu ilk denememde veren ALLAHİM İNS VERİR İSTEYEN HERKESE bu arada sogan kurunu soyledim boyle seylere inanma dedi sogan hani iltihabida sokuyodu ya dogrusu neden bnde iltihap oldu anlamadm adette olmadim

Kizlar bn biraz iyi deilim yarin dr.umdan randevu aldik bel ve kask agrim var adetim kesildi anlamiyorum neyim var noldu bana sanirim hastaligim nüksedio biraz uzgunum :s

Pinarcim gecmis olsun moralini bozma kotu bsy cikmiycak insallah.usutmussundur belki.doktor ne dicek bakalim.hayirli haberlerle gel insallah arkadasim.

Ayy canim gecmisler olsun sana hsg cekildimi canim ?
Eger tuplerin temizsse sogani bosuna kullanmis olucaksin bebegim incir kurunu uygula bnce 21 gun

Oyle ya forumun gece nobetini tutuyoruz ya biraz guzel haberler gelsin istiyorum artik kurtlarimizi dokelim soyle dimi

Ayy canim gecmisler olsun sana hsg cekildimi canim ?
Eger tuplerin temizsse sogani bosuna kullanmis olucaksin bebegim incir kurunu uygula bnce 21 gun

Rahim filmim cekilmedi dr zaten yumurtalik tembelligi vr baska biseyin yok dedi onada malesef yapilacak bisey yok sen hamile kal bencede seninicin daha iyi dedi ben sogan kurunu arastirdigmda hani iltihabida sokuyoya o yuzden neden etkili olmadi inciride severm oda yumurtlamayi sagliyo denesem iyi olur

Canim sen sogan suyunu kac gun kullanmistin

Cnmm kusura bakma gece çıkmak zorunda kaldım başım çok kötü ağırıyodu sende rahatsızmışsın çok geçmiş olsun tatlım inşş. doktordan güzel haberlerle gelirsin kötü bişey yoktur inşşş.

Canimcim hic hsg cekilmeden tedavi uygulanirmi bnce sen dr.unu deistir ve gittigin dier dr.a nekadar zamndir korunmadiginizi anlattiktan sonra sadece tuplerim kapanmis olabilirmi die soru yonelt ve sakn dier dr.la alakali o sunu dedi o bunu dedi gibi bisiler soyleme canim dr.lar cok soruyu sever ama bir baska dr.un tedavi yontemini dinlemeyi tercih etmezler :)))
Bide mutlaka dosyasi hazir olan hastaya ayri ihtimam gosteriler yani tum tahlil recete ultrason ciktilari gibi ...
Onlari tarih siralamasina gore dergi seklinde dosyalarsan dr.un cok memnun olucaktir bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…